| ||
Тема: А Вы националист?
Аминь...
Я так и не понял из этого поста быть татарином, греком или таджиком это плохо, стыдно? Чем они вам так не угодили? Или они не от Ноя?Мне кажется, или вы в данном посте нарушаете уголовное право?
И потом, ну нет такого антинационализма, это вы насочиняли уже - есть здоровое чувство брезгливости.
Кстати - большое спасибо, вы опять подтвердили мою закоренелую убежденность в том, что национализм не в состоянии ни дня прожить без какого нибудь врага.
Миниатюры из царского титулярника
Ярослав с первого портрета похож на Ярослава на втором изображении. А вы наверное лучше знаете, как кто выглядел. Память хорошая?))
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Так у тому то й заковика!!
Владу їм лаяти не з руки, бо вона на даний момент частково їхня (заслані "козачки"), а частково проїхня (власні манкурти та запроданці)!!
От і лають та відверто гавкають вони на народ і державу "у целом", щоб спаплюжити саму суть питання та переконати світ у неспроможності народу самоуправлятись!!
Пам'ятаєте, яким чином "прихватизирувались" підприємства: "облаювались", штучно банкрутіли та за безцінь купувались!!
Ось і тут все за тим же "сценарієм"...
Что это за обращение на одесском форуме?)))
Ты в своем уме?В Одессе вуйками называют западенцев)
http://www.ta-odessa.com/humor/dictionary/index.php?letter=v&id=96
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Вашу "закоренелою убежденность", ви будуєте на злочиному шовінізму. Так що не путайте грішне з праведним. Бо якщо чого "так и не понял из єтого поста", то і не звинувачуй даремно. Не я писав "Біблію", а люди навченні натхненням від Бога. Ви не маєте в собі страху Божого тому і мудрості.
Ах Бога... А не от Него ли сказано - "...где нет ни Еллина, ни Иудея, ни обрезания, ни необрезания, варвара, Скифа, раба, свободного, но все и во всем Христос". А не Им ли сказано - "Вы слышали, что сказано: люби ближнего твоего и ненавидь врага твоего. Лев 19:18
44 А Я говорю вам: любите врагов ваших, благословляйте проклинающих вас, благотворите ненавидящим вас и молитесь за обижающих вас и гонящих вас,
45 да будете сынами Отца вашего Небесного, ибо Он повелевает солнцу Своему восходить над злыми и добрыми и посылает дождь на праведных и неправедных.
46 Ибо если вы будете любить любящих вас, какая вам награда? Не то же ли делают и мытари?
47 И если вы приветствуете только братьев ваших, что особенного делаете? Не так же ли поступают и язычники? "
Так, что же вы, любезный прикрываясь именем Его и словом Его татар, греков и таджиков во второй сорт записываете, и русских возлюбить не желаете? Только ненавидите, ненавидите и ненавидите...
Сказано не в бровь а в глаз! Мытари вы и язычники...![]()
Зрозуміло.
Але я писав про своє дратування не відносно до форуму, а взагалі. Вельми часто людина змішує усі поняття, не вдаючись у підробиці.
Для українця термін, Держава, не може ассоціюватись виключно з владою. Ми так довго прагнули незалежності, що само слово, Держава, є для нас таким, що ним можно пишатись. Іньша справа, що не всі люди с цим згодні. Але ми маємо довести і собі, в першу чергу, і Світові, що незалежність ми здобули не дарма.
Так і буде. Може не зараз, а пройде деякий час, але люди у суспільстві такі усвідомлять це.
Trifles make perfection. But perfection - not a trifle.
Добрі жарти. Та слово вуйко, означає дядько. То не образливо.
"Ву́йко — діалектне слово, загальновживане на заході України замість слова «дядько» (яко член родини чи якись незнайомий чоловік) або пан.
Дядько по матері, брат матері, вуй.
Його дружина у такому випадку — ву́йна, вуя́нка. Син вуйка — вуйча́ник
А от дядьки з батькового боку - ці стрийки."
Trifles make perfection. But perfection - not a trifle.
Социальные закладки