|
Я понимаю, что раз Кутузов - русский полководец, соответвенно на Украине ему не место. Тогда возникает вопрос: а сотням тысяч квадратных километров территории Украины, отвоеванных русскими полководцами, разве место?
Во Львове возбуждено уголовное дело по факту вандализма на Холме Славы
Первоначально правоохранительные органы не намеревались возбуждать уголовное дело. Однако спустя два дня после выявления факта вандализма и широкой огласке уголовное дело по статье 298 УК Украины - уничтожение, разрушение или порча памятников истории и культуры - было решено возбудить.
Кендзьор вважає, що Росії треба вказати її місце
Не знаю, как вам, а мне это было противно читать...“Я не вірю в те, що хтось зі свідомих патріотичних львів’ян причетний до інциденту з пошкодженням пам’ятника на Пагорбі Слави”, - сказав Кендзьор. На його переконання, “це провокація самих представників російської шовіністичної громади Львова” з метою “дати привід Москві говорити про те, що знову бандерівці і шухевичі чинять наругу над пам’яттю героїв-переможців Другої світової війни”.
“Манера нищити все була у їхніх радянських попередників”, - сказав він. Як приклад, Кендзьор навів пам’ятник Леніну у Львові, у фундамент якого було закладено надгробні плити з цвинтаря Січових стрільців, та вулицю Боженка, яку було вимощено надгробними плитами з пам’ятників воїнів Української Галицької армії.
“Ми ніколи такими методами не користувались і не будемо користуватись”, - наголосив народний депутат. “У справжніх українських патріотів немає такої манери”, - зауважив Кендзьор. “Ми, зазвичай, проявляємо тактовність і толерантність, уникаємо гострих висловлювань навзаєм заявам російської сторони, - говорить Кендзьор, - але інколи слід “старшому братові” показати його місце”. “Не треба нас вчити, як жити, як розуміти нашу історію, ми самі дамо собі раду”, - сказав Ярослав Кендзьор. “Таких вчителів, які організовували нам голодомори, нищили цвіт нації, влаштовували масові розстріли, нам не треба”, - наголосив він.
У себя порядок навести не можем - Россия виновата...
А взагалі-то західна Україна живе зовсім іншим.
Нації вмирають коли їм відбирає мову.
А ви себе позиціонуєте як який народ?Я так и знала, что рано или поздно выяснится, что героический украинский народ боролся за свою свободу в 1991г. Погодите еще пару лет и выяснится, что он боролся с оружием в руках..
Я про оці плити.І не тільки ці.“Манера нищити все була у їхніх радянських попередників”, - сказав він. Як приклад, Кендзьор навів пам’ятник Леніну у Львові, у фундамент якого було закладено надгробні плити з цвинтаря Січових стрільців, та вулицю Боженка, яку було вимощено надгробними плитами з пам’ятників воїнів Української Галицької армії.
Последний раз редактировалось Romko; 28.02.2008 в 10:40.
Suum cuique
Социальные закладки