| ||
Незвично читати, але приємно українську,.. дякую ригам, і не зовсім(але все ж таки більше ригам), за те що знов помножили ідеї на нуль.. до чого той Янукович? Теж саме з Україною зробив у вирішальний час можливості наближення до людських стандартів. Мають нас за холопів. Забираю геть усі півплюсики і виважені з повагою свої коментарі його діяльності.
Тихесенько домовився у кастірка з Медведєвим, нічого не сказавши, підписав майже "з-під прилавка". Як його назвати - повторююсь - від президента там тільки назва і статтті видатків, а насправді - базарний жлоб та аферіст.
ЗЫ
Забыл добавить относительно цирка с голосованиями относительно перевода стрелок часов - ну, Вы знаете предисторию, так вот это была наглядная демонстрация бездумности и управляемости нашей верховной рады, а точнее правящей коалиции.
Последний раз редактировалось D34; 19.10.2011 в 15:15.
I am a glorious beacon of light!
Вибачте, але я цей каламбур не зрозумів.
Хіба що побачив натяк на те, що спілкуюсь українською мовою. Якщо хочите пояснення з цього приводу, тоді почитайте дискусію зі мною в темі "Україні потрібні нові лідери". Я почав цю тему, і одразу отримав звинувачення, що назва теми українською мовою, а я пишу російською. Також мене звинуватили у непослідовності... тому я в розділі "Політика" останнім часом пишу по-українськи. Враховуючи, що це моя рідна мова (народився я у Вінниці, сім'я спілкувалась українською мовою, навчався в українській школі), мені не складно писати українською. Щоправда, я звик спілкуватись зі співрозмовниками на одній спільній мові, тому проживши в Одесі понад сім років, потроху почав втрачати навички спілкування українською мовою. Так само й тут на Одеському форумі переважна більшість форумчан пишуть саме російською мовою.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
ДжьорджС, из вас такой протестный избиратель, как из Януковича президент. Успокойтесь и не прыгайте выше своей головы. В этом мире каждому отведена своя роль. Вы свою исполняете, как нужно. Поэтому оденьте ярмо и прекратите брыкаться. Повозку с пожитками политической элиты Украины трясете.![]()
Своими руками ничего не делаю! Они у меня золотые, правда растут из ж.пы.
Я тут про то, что Янек, при всех его грехах, лучше Юлег. К сожалению, вынужден повторить. Поэтому пишу в этой теме. Да, недовольных много, ПР не идеал, "донецкие", прочее, но я рад тому, что нет банкротства и разорения, которое было бы если бы президентом была Юлег. А так я живу с очень осторожным оптимизмом.
Но если бы кто был бы лучше, был бы в теме, кто лучше. Но никого нет. Ни Яценюк, популист еще тот, ни тем более нацики, "шагом марш во Львов", ни сошедшие со сцены коммунисты и прочие левые. КТО?
Социальные закладки