|
ну, це вже неактуально - я вже проконстатував...
тобто, оскільки навіть агресивні російськомовні не можуть навести переконливих аргументів необхідності знання російської для українців, то виникає логічне питання - чим агресивні російськомовні обгрунтовують необхідність надання російській статусу державної?
(нагадую, російськомовні мовчазно визнали, що україномовним російська без потреби)
От троллик "невгамонний".
Слава українським українцям української України!
Так вы ж тоже признали, что украинский русскоязычным без надобности.
Каким образом агрессивно украиноязычные обоснуют наличие в Украине государственного украинского?
Парадокс получается: каждый пользуется своим языком, другой им без надобности, а государственный почему-то украинский.
Когнитивного диссонанса не возникает?
Ви навіть не уявляєте, який багатий і різноманітний український світ...
А щодо вашого форуму - я вже пояснював, я тут займаюсь невеликим приватним соціологічним дослідженням
А саме, досліджую феноменальних людей, які добровільно обрали керувати собою дегенератів з Партії Регіонів, Костусєва і Маркова - і при цьому досі вважають себе інтелігентними і розумними людьми
Хочу для себе зрозуміти, що керує людьми в таких випадках...
А непотрібність російської - її з кожним роком все більше доводить хід історії у всьому світі, я просто констатую факти, переконувати вас у чомусь до моїх намірів не входить![]()
Ну тут ларчик просто открывался. Я вам и без всякого исследования скажу. Просто одесситы решили, что дегенераты их этих партий устраивают их больше, чем дегенераты из других. Вот и все.
Да-да, конечно.А непотрібність російської - її з кожним роком все більше доводить хід історії у всьому світі, я просто констатую факти, переконувати вас у чомусь до моїх намірів не входить
С каждым годом это становится все более и более очевидно.
Только непонятно, почему вы это пытаетесь доказать на русскоязычном форуме. Энто надо продвигать на украиноязычном. Львовский там, форум Свободы, украиноязычный форум украинцев Торонто.
Социальные закладки