|
http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1272215-es-vidreaguvav-na-porushennya-shche-odnieyi-kriminalnoyi-spravi-stosovno-timoshenko
Європейський Союз взяв до відома нову справу стосовно колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.
"Ми взяли до відома рішення Головного слідчого управління Служби безпеки України порушити кримінальну справу проти Тимошенко і Павла Лазаренка за заборгованість ЄЕСУ, яка, за звинуваченням, була переведена на Кабінет міністрів. Ми чекаємо додаткових подробиць", - повідомила Майя Кочіянчич, прес-секретар Верховного представника ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон.
Вона зазначила, що порушення нової кримінальної справи через кілька днів після винесення вироку Тимошенко в рамках процесу, який "не відповідав міжнародним стандартам щодо чесності, прозорості та незалежності судового процесу", є індикатором вибіркового використання правосуддя в політично мотивованих переслідуваннях лідерів опозиції.
"Ми не ставимо під сумнів право на початок кримінального розслідування стосовно відомих українців. Наша стурбованість не про політиків, вона про суть переслідування та проведення судового процесу", - заявила прес-секретар Верховного представника ЄС.
Вона також зазначила, що Євросоюз уважно стежитиме за новою справою стосовно Тимошенко і продовжить наполягати на необхідності привести юридичний процес у відповідність з міжнародними стандартами.
"Як нещодавно було заявлено Кетрін Ештон, в тому, як українська влада в цілому буде поважати універсальні цінності і верховенство права, і, зокрема, як будуть проводитися кримінальні справи стосовно членів колишнього уряду, міститься ризик глибоких ускладнень для двосторонніх відносин України-ЄС , включаючи укладення угоди про асоціацію, наш політичний діалог і більш тісне співробітництво", - наголосила Кочіянчич.
Як повідомлялося, стосовно Тимошенко порушено нову кримінальну справу за покладання боргів корпорації ЄЕСУ на бюджет України. В СБУ наголошують, що підставою для порушення чергової кримінальної справи проти Тимошенко став лист Міноборони РФ Кабінету міністрів, в якому порушувалося питання погашення заборгованості ЄЕСУ в сумі $ 405,5 млн.
Еще малеха и большой команде Януковича прийдет ...п-ц
...рыгона партия...
Друзья-форумчане, хоть эта ветка и посвящена губернатору, но всё же приглашаю заглянуть вот сюда - http://matviychuk.info/news/Dmitrij_Voloshenkov_torgestvenno_privetstvoval_m-007837/ Власть – это приходящее, а вот материнство – вечная ценность!
А это тема! Смотреть даже ботам!
А решение вот этой довольно острой социальной проблемы в Одесской области, результат настойчивости губернатора - http://matviychuk.info/news/Predsedatel_Goszemagentstva_Ukrainy_vruchil_gosa-007836/ Наша область всегда была и остаётся преимущественно сельскохозяйственным регионом, так что возможность спокойно работать на собственной земле, или сдавать её в аренду на законных основаниях, для наших селян важна очень.
В общем, ясно. Как языком ляпать так легко, а как за свои слова отвечать - упс, "сами почитайте свои сообщения". Балабол начальник, балаболы и его боты. Это для меня уже давно не новость, вот только новая пратия этих самых работников просто поражает тугоумием.
Особенно нравится "то сплетня про одного, то про другого". ты примеры приведи, а. Процитируй мои сообщения, где я сплетни писала и откомментируй, что не правда. Иначе не стоит ляпать языком. А по фактам я много чего писала, причем вместе со ссылками, про Льдинку, Дворец спорта, оптовый рынок, инвестициооные проекты в области и прочее. На мой пост про Льдинку например ответил только шкупер, и то" идите на кухню".![]()
Конкретных вопросов захотелось? ну так отвечай
1. Почему сроки окончания ремонта Льдинки переносились несколько раз на протяжении всего года?
2. Дворец спорта. Где обещанное окончание реконструкции к концу 2011 года?
3. Где хваленные инвестиционные вложения? Где солнечные батареи? Он все это еще в 2010 обещал
4. Почему здание на Приморском бульваре областная власть продает за цену жилья на окраине города???
Пока хватит. ответь на эти хотя бы
Если я правильно понял определение "бот", то я имел в виду, что они тут дети по сравнению с профами-оппонентами ПР (действующей вдасти). Судя по Вашему ролику.
А что, на Приморском бульваре еще есть что продать? Насколько я знаю, в предыдущие пять лет, когда цены на недвижимость были особенно высокими, по ооочень доступным ценам был продан бывший Жовтневый райисполком на Приморском бульваре, 6, а также некоторые здания на Ланжероновской и Дерибасовской. Замахнулись даже на Литературный музей на Ланжероновской,1, но что-то не сложилось. А на солнечные батареи, я помню, Юля собиралась чуть ли не весь Крым перевести, даже деньги из бюджета на эти цели выделила... Тоже не успела.
Последний раз редактировалось Saules; 14.10.2011 в 19:49.
Социальные закладки