| ||
Друзья-форумчане, а не заглянуть бы вам на Рупор Одессы - http://rupor.od.ua/news/Odnim-vzyatochnikom-v-Odesse-stalo-menshe-014163/ Про губернаторским это интернет-издание не назовёшь, но и они вполне объективно излагают мероприятия по выполнению губернаторской программы по борьбе со взяточниками на всех уровнях власти.
Да хватит вам ругаться! Я так думаю, наши посты читаем не только мы. А из этой ветки про Матвийчука уже можно целую книгу издавать. А когда издадут будет не приятно читать ругань и разборки. Предлагаю побольше конструктивизма. А поругаться можно и по E-mail. Или там не интересно - никто не видит и не слышит... )
«Просто збіг». Податкова шукає тих, хто приховує доходи, всюди… Окрім «обмінок»
Більше 230 тисяч повідомлень з проханням задекларувати свої доходи надіслали податківці Донеччини мешканцям регіону протягом року – з жовтня 2010 року по жовтень 2011.
Нагадаємо, в жовтні минулого року у Донецькій області стартувала комплексна програма з легалізації зайнятості та доходів громадян.
За цей час податкове відомство вивело «з тіні» 92,4 тис. донеччан. Переважна більшість – 65,4 тис. осіб – оформили належним чином відносини з роботодавцями, ще 9,1 тис. громадян зареєструвалася підприємцями. Інші просто подали декларації та сплатили податок на доходи фізичних осіб.
«Не всі, звісно, зраділи запрошенням від податкової. Нам довго довелося переконувати людей, що ми не підміняємо собою радянський ОБХСС, а дбаємо про їхні законні права та інтереси. Ми прагнули, перш за все, вивести людей у правове поле, задля їхньої ж користі», - пояснив ініціатор програми, заступник Голови ДПС України Олександр Клименко.
Він також прокоментував інформацію про випадок, який стався з мешканцем Донецька. У медіа йшлося про те, що донеччанин нібито отримав листа від податкової після того, як здійснив операцію обміну валюти. Олег – так назвався громадянин – зателефонував до прямого ефіру «Ера ФМ» та заявив, що ДПС відстежує «обмінки».
«Це – просто збіг, нічого більше. Головне джерело інформації для нас – база ідентифікаційних кодів. Ми відбираємо з цієї бази тих, хто не декларує ніяких доходів протягом тривалого часу та з’ясовуємо, чи дійсно людина ніде не працює та не веде ніякої підприємницької діяльності або просто не вважає за потрібне повідомити про це податковим органам. Але банківська таємниця для нас – табу, і у пунктах обміну валют ми ні за ким не слідкуємо», - підкреслив О. Клименко.
За його словами, нещодавно фахівці ДПС почали застосовувати ще один механізм пошуку громадян, залучених до тіньової зайнятості – моніторинг рекламних оголошень, у яких пропонуються послуги гувернанток, репетиторів, ремонтників, надомних перукарів та навіть екстрасенсів.
«І ця програма працюватиме надалі. Бо я вважав і вважаю, що причина безправності та низької оплати праці найманих робітників саме у добровільній згоді на працевлаштування «без паперів». Ми, як можемо, переконуємо громадян, що робота без документів – це експлуатація, а не цивілізовані трудові відносини», - підсумував О. Клименко.
Смотрите Боты Вас скоро вычеслят - требуйте, что губернатор Вам официально за тролизм платил !!!
Ну слава богу. Впервые вижу от Лерика хоть какое-то конструктивное предложение.
По его содержанию сказать могу, что Тягнибок как президент лично для меня отвратителен. И я надеюсь, что президентом он никогда не будет. А если вдруг случится такое чудо, то мне придется эмигрировать.
Насчет же двух остальных ничего против не имею. Про Тростянецкого правда не знаю совсем ничего. Но эмигрировать в Кодыму я не собираюсьтак что Лерику виднее. А при Гриневецком ничего страшного не происходило на моей памяти. Но я уверен, что в ветке о губере нашлись бы тролли, которые ругали бы Гриню так же, как Матвея.
Я лоялен к власти и оптимист по натуре. Следовательно я — бот.
Посол как будто не осел
Но вот бывает временами
Его заносит как цунами
То пишет бред, то дурь несет
То плачет громко , то орет
То заплював весь монитор
Кричит что Матвейчук мотор
Что спас он всю страну от мора
А посмотреть так он умора
Скажу Вам честно Вы лечитесь
И крепко за стул не держитесь .....
Вот именно, друзья-форумчане, вместо того, чтобы шпильки друг другу вставлять по поводу и без, попробуем услышать друг друга! Всё-таки, какого позитива вы от губернатора ждёте? Повторяю, просто призыв уйти от власти не конструктивен, пусть избиратели решают, кому они доверяют судьбу страны.
Социальные закладки