|
А Ви запитайте, як у них завдяки цьому "вибору" покращилось життя "ще вчора", які погляди на пенсію та на пільги, на ціни харчів та комунальних послуг, чи стало їм краще від "засилля" російської мови? Чи щасливі вони від того, що він "придбав" Межигір'я і літає на роботу, не витрачає зайвий час і має більше можливостей почути кожного??
Знаєте, до "проФФесіоналів" кожний покращував своє життя як міг! Хто сумлінною працею, хто службою, хто прислуговуванням, а хто банально крав та носив, крав та носив...
От Ви - тим (як самі не раз казали), що з каптьорки поцупили то мило, то презервативи, то рушники тощо...
Пам'ятаю, як Ви мимоволі про це неодноразово згадували (що не пост - то мова про презервативи)...
А пільги справа така, хто заслужив - той їх і має! Зайвого нікому не дали, правда мають місце факти, коли "зайві" люди їх отримують...
Так що, якби Ви пішли у свій час не в каптьорку, а в Чорнобиль, чи в Афган, чи ще на якусь "пільгоносну" роботу, то заробили б їх собі і зараз у "вус не дули б"!!
Але, я думаю, що того, що Ви натягнули з каптьорки, Вам ще надовго вистачить, не прибідняйтесь...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 02.10.2011 в 18:50.
От бачте, покращення спрацьовує, як "лакмусовий" папірець, уже Вам і про пільги неохота балакати і про каптьорку згадувати...
Безперечно, обговорювати когось набагато легше, ніж своє особисте "покращення" та його причини!!
А даремно, признались би, що не на того "скакуна" ставку зробили, посипали б голову попілом, народ би зрозумів, бо не Ви один такий тут, у малоросії...
А щодо Вашого запитання, то воно ж таке, як і усі ви, точно таке ж!!
Я ж не знаю, що Вам відповідати, бо Ви ж мене вже ким тільки не "призначали": і полярним льотчиком, і політруком, і комунякою-секретарем, і... (подивіться самі свої пости, бо немає у мене бажання про марне...)!
Социальные закладки