|
За
Против
Воздержался
Ну да, як же ж можна жити без гігантської армії і атомної зброї? Порівняно з цим нормальний вибір товарів, послуг, розваг, нормальне житло, автомобілі і дороги, свобода слова і пересування - це дрібниці.
Я СРСР ще застав і пам'ятаю, як виглядало моє місто, магазини, квартири тоді і зараз і порівняння це не на користь кінця 80-х.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Так извините - конец 80-х уже был и концом СССР.
Вы ещё вспомните, как люди перед смертью выглядят. Только не надо говорить, что они такие и при жизни были.
Хочеш сказати, що був рай земний, до якого вже не повернемся? Не вірю, бо бачу рух в кращу сторону вже років з десять і його не зупиняють ніякі політичні кризи. Якби ставало гірше жити, не більшало б автомобілів на дорогах, не ставали б ці дороги кращими, не будувалися б нові нормальні будинки, не відкривалися б нові супермаркети, магазини і розважальні заклади...
А вы знаете, когда алкаши всё с дому пропивают - у них столько всяких розваг сразу появляется... И такое изобилие - горилка рекой... Весело! Гуляй, душа, без кунтуша!
Пока всё не вынесут и не пропьют - что батьки годами зарабатывали и копили...
а так же Банки, аптеки, салоны и т. д и т. п.
Вот еще земельку распродадим вообще прекрасно будет. Дороги , кстати
при строительстве дороги Одесса-Киев сперли 2млрд.грн. Это чьи то машины, ну и т.д. А сколько еще за это движение вперед , в том смысле назад к капитализму, было уничтожено, присвоено, еще точнее УКРАДЕНО. Так заканчивается. что дальше?
СТК, ты лично уже обзавелся достойным жильем? купил автомобиль? часто "пересуваешься" по заграницам? получил хоть какую-то выгоду от т.н. "свободы слова" кроме возможности флудить на форумах?
про дороги тоже насмешил. у нас, оказывается, появились дороги!!ты еще узнай, как твой город выглядел в конце 19-го века, и прийди в священный ужас.Я СРСР ще застав і пам'ятаю, як виглядало моє місто, магазини, квартири тоді і зараз і порівняння це не на користь кінця 80-х.
прикинь, в нем тогда не было ни одного автомобиля! как в Ровно конца 80-х - о ужас! - ни одного интернет-провайдера и оператора сотовой связи! ужасный, ужасный совок!
Уяви собі, багато чого купив, (крім більшої квартири). А що значить свобода думки і слова людині з рабською психологією не зрозуміти.
В вас може й ні, в нас з'явились і продовжують з'являтися. Всі крупні вулиці давно відремонтовані, ями на дорогах можна побачиті тільки в невеликих провулках і то їх теж поступово приводять в нормальний стан.про дороги тоже насмешил. у нас, оказывается, появились дороги!!![]()
Вибач мене, але автомобілі, або телефони (звичайні) не в 90-х винайшли. Тільки чомусь раніше це вважалось розкішшю, а зараз є майже в всіх рівнян.ты еще узнай, как твой город выглядел в конце 19-го века, и прийди в священный ужас.
прикинь, в нем тогда не было ни одного автомобиля! как в Ровно конца 80-х - о ужас! - ни одного интернет-провайдера и оператора сотовой связи! ужасный, ужасный совок!
Последний раз редактировалось полковник1; 12.02.2008 в 11:12.
Что же вы строем не ходите?
это про меня? спасибо.и что для тебя "нормальный стан"? то-то я смотрю, что тебе в волшебном городе Ровно, сплошь населенном эльфами, не сидится, все на одесском норовишь позажигать.В вас може й ні, в нас з'явились і продовжують з'являтися. Всі крупні вулиці давно відремонтовані, ями на дорогах можна побачиті тільки в невеликих провулках і то їх теж поступово приводять в нормальний стан.
давно из зачарованного изумрудного города выезжал?ты не представляешь: когда-то и хорошие валенки считались роскошью, а теперь - нет. вот ужас-то.Вибач мене, але автомобілі, або телефони (звичайні) не в 90-х винайшли. Тільки чомусь раніше це вважалось розкішшю, а зараз є майже в всіх рівнян.
Последний раз редактировалось Че Бурашка; 12.02.2008 в 12:23.
Социальные закладки