Да, посуточно)
|
Да, посуточно)
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Что-то не очень похоже на троллинг, больше похоже на свидомый скулеж.Пам*яті балкону пост. Мого рідного соняшникового балкону.
Сьогодні зранку за дорученням адміністрації його зафарбували. Вірніш, спочатку замальовували тільки гасло, а потому маляр довго консультувався із своїм керівництвом, чи треба замальовувати і все інше. Вирішили що краще пєрєбдеть.
Я довго намагалась вибити з трьох чоловіків у шкіряних куртках хоча б якийсь натяк на офіційне доручення. але марно. Стояли на тому, що я зіпсувала фасад дому, що за своїми архітектурно-дизайнерськими властивостями занесен ледь не до спадщини ЮНЕСКО.
Зовсім не по-бандерівські проревівші весь ранок, Чінгачгук пішов заточувати сокиру та розчищати військовий троп.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Я понимаю, что проживают. Они сами себя усиленно рекламируют такими вот раскрасками, а также маршами, шествиями и криками. Больше от них толку нет. И не будет.
А радоваться тому, что Одесса в данный момент находится в государстве под названием Украина, у меня нет оснований. Если у вас есть, я за вас рад. Могу подарить ведёрко краски и кисточку-будете балкон раскрашивать![]()
Социальные закладки