| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
Справа в тому, що я зараз зареєструю 25 клонів і почну голосувати там, де захочу. І навіть відписувати в різноманітних й різних темах. А потім ще й посилатися на результати опитувань.
Мало того, я вже давно на форумі не голосую. І навіть не в розділі "політики". Більше того, дофіга народу, який активно тусить тт на форумі, не заходить в цей розділ. А тут, виявляється, результати цих опитувань і їм приписали.
Ой тільки не треба мене вчити. Якщо вже так добре розумієтесь на соцопитуваннях, то й розкажете, як формуються вибірки, як вираховуються похибки. А потім згідно усього вищенаведеного Вами розкажете, як це опитування може бути репрезентативним для всієї Одеси.Сообщение от Platina
Цікаво буде послухати.
Навіть найкращі стають згодом катами
А данный опрос имеет хоть какие-то притензии на репрезентативность?
Последний раз редактировалось strelecia; 03.02.2008 в 21:12.
Клоны голосуют, как с одной стороны, так и с другой...
Обрати внимание, тебе говорят за всех, (форум, опрос, Одесса) В данной теме играет роль большинства...
Ты только о себе...
Я, да Я...
У тебя мания величия.
На выборах намного больше фальсификации, т.к. идет борьба за власть и деньги.
А здесь, как ты считаешь, всё нереальное, даже сало...
Единственное, в чем я не сомневаюсь - процентное соотношение в опросах...Особенно, когда оно повторяется в разных темах политики.
Оп-па!
А тем временем, в нашей Одессе уже все проголосовали и голосуют....ДЕНЬГАМИ
"Если в зале с русским переводом был аншлаг, то в другом зале сидело 5 - 10 человек, — говорит директор по рекламе кинотеатра "Синема Сити" Анастасия Стеблина.
В администрации кинотеатров уверены, что если так пойдет и дальше, то придется закрываться
http://www.segodnya.ua/news/865930.html
туда же..."Неумная" украинизация...
"Кинотеатры должны сами определять соотношение украино- и русскоязычных копий для показа. Соотношение 50 на 50 уже не удовлетворяет потребности русскоязычного зрителя. Стопроцентное украинское дублирование детских фильмов дает понять, что сейчас откусили палец, а потом откусят руку, но мы намерены с этим бороться"
Яка манія величі? Наприклад, в цьому опитуванні проголосували 188 чоловік. А скільки на форумі активних дописувачів? Я вже навіть не говорю про зареєстрованих і про те, скільки клонів проголосували тут.
Так про що може говорити це опитування? Про думку всієї Одеси?
Мда... А сало ну вже точно в тему.
Для мене опитування на форумах не є репрезентативними. Навіть якщо вони на 100% на мою користь. Ще питання?
ой, забулася у тут присутніх дозволу спитатися. Як мені не соромно.Сообщение от yaga
У кожного з нас воя Одеса. дякувати Богу, вона це дозволяє.
Навіть найкращі стають згодом катами
Социальные закладки