|
У вас, мабуть, проблеми зі сприйняттям написаного українською тексту...
Я вже впродовж кількох десятків сторінок пишу на цьому формуі, що я не проти особливого статусу російської (офіційного, державного етс...)
Більше того - я за...
Але завжди знаходиться кийсь російськомовностурбований, який не в курсі
Повторюсь - проблема російського не в українізації...
Проблема російської в тому, що вона гасне...
Знижується рівень її носіїв - знижується багатство та рівень мови...
А щодо статусу - якщо така тенденція продовжуватиметься, не допоможе ніякий статус...
Ви якась дивна, пані...
Кажу ж, Київ - місто толерантне...
Форуми є і на українській (наприклад - форум Української Правди), і на російській...
Більшість форумів, взагалі, з двомовним інтерфейсом (як і цей зрештою)...
А щодо дописувачів - якщо гоблінів із зони "ру" прибрати, то україно- та російськомовних буде приблизно порівну![]()
Это проблема не языка, а общемирового уровня образования, и, как следствие, уровень культуры.
Прошло время грамотных людей, сегодня по улицам бегает великовозрастное "школоло" с покупными дипломами.
Такие любой язык приведут к угасанию.
Кстати, к слову, я совершенно ничего не имею против украинского языка, более того, если бы у нас был только русский, я бы был за то чтобы был и украинский наравне с русским.
У меня половина родственников говорит на русском языке, половина на украинском, и никаких проблем это не вызывает.
В за последние годы во всех информационных источниках участились набеги озабоченных национальным вопросом гостей, которые начинают разделять русский и украинский, настаивают на преобладании одного над другим, вот против этих людей я и выступаю.
Социальные закладки