| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Б_Рысь женской сущностью владеет
И волновать она умеет
Мужские грубые сердца,
Не вдохновляя лишь скопца. (с) minor
...
Последний раз редактировалось мартиняускас; 12.09.2011 в 16:56.
Але, відірвемось від моєї скромної, але, наскільки я зрозумів, невимовно цікавої для місцевих "новоросів" персони - і повернемось до мовного питання в Україні...
Очевидно, що мої агресивно російськомовні співрозмовники не сильно розуміють у чому полягатиме особливий статус російської і яким чином вони спілкуватимуться зі своїми україномовними співвітчизниками, якщо омріяний статус російської, як державної, таки впаде їм у руки
так от, шановні "новороси" - закінчуйте демагогію...
Тому що на даному етапі потреби у вивченні російської для україномовного в Україні ви ніяк не обгрунтували...
Можливо, почнемо з іншого кінця?
як ви бачите надання російський статусу державної - в деталях?
Є якісь міркування з цього приводу...?
Вуаля:
Цікаво, яка саме частина цієї статті ЗАБОРОНЯЄ використання російської мови?...Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.
Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.
В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.
Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.
Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.
![]()
Социальные закладки