Вот что пишуть новини за это число и что выдает интернет....(я думала все это видели))
Фанату футбольного клубу «Динамо» 28-річному Андрію КОРЕНОВСЬКОМУ офіційно висунули звинувачення в хуліганстві, яке передбачає 4 роки позбавлення волі або 5 років обмеження волі у виправному центрі.
Про це повідомляє Gazeta.ua.
«Вчора викликали на суд і сказали, що відкрито кримінальну справу. Мені висунули звинувачення у побитті Андрія САЛАМАТОВА. Сказали, що на плівці нібито видно, що я його раз вдарив. Але насправді я кинувся відтягувати своїх хлопців від нього, і не бив його. На плівці все змазано, не видно чітко, хто його бив. Мене затримали лише тому, що всі мене знають, я складаю і кричу в рупор слогани за нашу команду. Решту людей, які били А.САЛАМАТОВА, не можуть знайти», - розповів А.КОРЕНЕВСЬКИЙ 8 вересня.
Фанати клубу «Динамо» кажуть, що А.КОРЕНОВСЬКОГО затримали за вигадане гасло «Спасибо жителям Донбасса за ...».
«На стадіоні справді кричали такі слова, але я розумів, що вони могли спровокувати хвилю агресії, тому не підтримав їх. Я не кричав таке у мегафон. І намагався заспокоїти фанатів, які були поруч. Але було пізно, весь стадіон підхопив гасло», - запевнив фанат .
Як повідомляв УНІАН, у матчі 5 туру, в якому київське "Динамо" приймало львівські "Карпати", співробітник клубу А.САЛАМАТОВ був побитий вболівальниками за те, що вирішив зірвати з гостьового сектора прапор львівської команди, на якому був зображений Роман Шухевич.далее ..............

Тема:

Социальные закладки