За что любить?
|
За что любить?
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Компьютер обладает коммуникацией? На много порядков больше, чем ею обладает человек. А мозги у компьютера есть? От то-то и оно. Да, мозг заведует коммуникацией у человека - с этим не поспоришь. Я к тому что это не основное его предназначение.
Действительно. Школа дает базовые знания, но это лишь побочный продукт. Государству достаточно было бы обучить читать/писать - и такого уровня образования было бы ему достаточно. И на это и надо то всего-лишь пару лет. Но что бы сделать из человека винтик - пары лет мало. Вот и сидят дети до тех пор, пока не станут винтиками, официально это оправдывается тем что эти 10 лет нужны что бы дать базовые знания. Ну и параллельно учителя делают вид что учат, а ученики делают вид что учатся. Хотя если бы главной задачей было бы таки обучение, а не образование, то методология была бы совершенно другой. Но тогда и государства бы не было. Т.е. любые действия направленные на изменения системы образования являются прямой угрозой государству.
Да, конечно это так. Но при должном подходе эти флуктуации можно минимизировать. Хотя это назовут геноцидом и преступлением против человечества.
Как биологический вид или как украинцы?
можете тогда обосновать про 2000 лет?
Правда. Можете зайти туда и спросить. Вряд ли там найдется кто-то, кто меня не знает
И в политике я никогда не общался - эта тема - первая.
Последний раз редактировалось Проскура Василий; 09.09.2011 в 17:10.
Могу перефразировать - почему? Я родился во вторник, значит ли это, что я должен любить все вторники? Кстати, я родился зимой, так терпеть не могу это время года. Другое дело лето...
Я как раз с корнями, которые эта страна очень хочет вырвать... Видимо, люди, подобные Вам, испытывают стокгольмский синдром, испытывая симпатию и даже любовь к агрессору. Кстати, я знаю свое древо с 1830 года, а Вы знаете отчество Вашего прадеда хотя бы?
В. Сосюра "Любіть Україну"
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.
Без неї - ніщо ми, як порох і дим,
Розвіяний в полі вітрами...
Любіть Україну всім серцем своїм
і всіми своїми ділами.
Для нас вона в світі єдина, одна
Як очі її ніжно-карі...
Вона у зірках, і у вербах вона,
і в кожному серця ударі,
У квітці й пташині, в кривеньких тинах,
у пісні у кожній, у думі,
в дитячий усмішці, в дівочих очах
і в стягів багряному шумі…
ВОЛОДИМИР СОСЮРА
Любіть Україну!
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.
Без неї — ніщо ми, як порох і дим,
розвіяний в полі вітрами...
Для нас вона в світі єдина, одна,
як очі її ніжно-карі...
Вона у зірках, і у вербах вона,
і в кожному серця ударі.
у квітці, в пташині, в кривеньких тинах,
у пісні у кожній, у думі,
в дитячій усмішці, в дівочих очах
і в стягів багряному шумі...
Як та купина, що горить — не згора,
живе у стежках, у дібровах,
у зойках гудків, і у хвилях Дніпра,
у хмарах отих пурпурових,
в огні канонад, що на захід женуть
чужинців в зелених мундирах, в багнетах,
що в тьмі пробивають нам путь
до весен і світлих, і щирих.
Юначе! Хай буде для неї твій сміх,
і сльози, і все до загину...
Не можна любити народів других,
коли ти не любиш Вкраїну!..
Дівчино! Як небо її голубе,
люби її кожну хвилину...
Коханий любить не захоче тебе,
коли ти не любиш Вкраїну.
Любіть у труді, у коханні, в бою,
в цей час, як гудуть батареї.
Всім серцем любіть Україну свою,
і вічні ми будемо з нею!
Вірші звісно для УКРАЇНЦІВ не для "Буджак" і їм подібним
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
А я этого и не утверждал. Это необходимое, но недостаточное условие.
Разумеется. А о чем мы спорим? )Действительно. Школа дает базовые знания, но это лишь побочный продукт. Государству достаточно было бы обучить читать/писать - и такого уровня образования было бы ему достаточно. И на это и надо то всего-лишь пару лет. Но что бы сделать из человека винтик - пары лет мало. Вот и сидят дети до тех пор, пока не станут винтиками, официально это оправдывается тем что эти 10 лет нужны что бы дать базовые знания. Ну и параллельно учителя делают вид что учат, а ученики делают вид что учатся. Хотя если бы главной задачей было бы таки обучение, а не образование, то методология была бы совершенно другой. Но тогда и государства бы не было. Т.е. любые действия направленные на изменения системы образования являются прямой угрозой государству.
Кто-то назовет "геноцидом", а кто-то "победой Добра над Злом". Любой факт можно представить в выгодном свете. "Экспорт демократии" тоже ведь хорошо звучит, правда? Да и само слово "демократия" уже давно приобрело положительную окраску на подсознательном уровне большинства людей.Да, конечно это так. Но при должном подходе эти флуктуации можно минимизировать. Хотя это назовут геноцидом и преступлением против человечества.
Как славяне.Как биологический вид или как украинцы?
Не пишайтеся, його всі знають Ваше дерево, і по батькові вашого прадіда теж знають.
Масове переселення росіян в Україну після "зачистки" голодом
Недавно в Україні була видана унікальна карта " Голодомор 1932 - 1933 років ”, на якій позначені не лише місця так званих "чорних дощок" (спеціальні каральні заходи проти окремих сіл, коли голодне село оточували озброєними загонами, чим прирікали його на загибель), але й дороги переселення на вимерлі території людей з Росії та Білорусі.
З Білоруської РСР в Одеську область - 61 ешелон, із західних областей РРФСР в Дніпропетровську - 109 ешелонів, з Горького в Одеську - 35 ешелонів, з центрально-чорноземного регіону Росії в Харківську область - 80 ешелонів. З Іванівської в Донецьку - 44 ешелони.
Всього - 22000 сімей і, відповідно, господарств...
Те, що проросійський південний Схід України сьогодні - це наслідки Голодомору і подальшого масового заселення українських територій переважно росіянами, не новина... Але вона кожного разу приголомшує мене, навіваючи сумні думки, особливо останнім часом, коли все частіше говорять про можливий розкол країни.
Ось Ваше коріння!! Кого Ви тут лікуєте?
За то, как она относилась ко мне, за то, как она жила, за поступки, которые она совершала...
http://kobzar.at.ua/news/masove_pereselennja_rosijan_v_ukrajinu_pislja_zach istki_golodom/2010-09-19-178
"Я не змогла б жити в країні, яку так сильно не люблю, де мені так некомфортно. Це ж справжня мука", - сказала я їй. - Може, тобі краще повернутися до Росії? І теж бути щасливою?"
Вона замовкла і пильно поглянула мені в очі, намагаючись зрозуміти, чи не насміхаюся я випадково над нею.
Ні, я не насміхалася. Я говорила цілком серйозно, тому що дійсно не уявляю собі життя в чужій, ненависній країні.
Вона щось спробувала пояснити. Говорила так непереконливо, що я навіть не запам'ятала її аргументів. Суть в тому, що повертатися до Росії вона жодним чином не бажає.
Пам'ятаю лише, що її російська подруга сказала: "А я змогла б жити в будь-якій країні, якби там було море, - я море дуже люблю".
Напевно, ті росіяни які після 1933 року переселялися на південний схід України, теж мріяли про море. Або, може, їх приваблювали родючі землі та залишені вимерлими українцями будинки і майно...
Що б там не було, але тепер їх нащадки живуть на цих землях і є громадянами України.
І не варто було б згадувати про те, що було колись, якби минуле не мало наслідків у наш час.
А наслідки є, і вони дійсно вражаючі. Це велике переселення росіян виявилося бомбою сповільненої дії, і час цієї дії настав сьогодні. Ми маємо здебільш непатріотичний, неукраїнський південь, який тяжіє до Росії так, що аж готовий злитися з нею. Частина громадян нашої держави не зацікавлена в її територіальній цілісності і в її існуванні взагалі.
Це все про Вас знатоки своїх коренів.
Да ладно вам...
Может соседская тетка была-бы намного ласковей с вами, вы же не пробовали...
З.Ы.
У нас в школе был мальчик мать которого была жуткой алкоголичкой и я часто видел, как он таскал ее на себе домой уговаривая не пить больше объясняясь ей в любви...
Или вы откажите ему в этом чувстве на основании того, что она по вашему не совсем хороша?
Це та частина людей в Україні - нащадки тих переселенців - весь час вони прагнутимуть до Росії, відповідно голосують на виборах, виявяють неповагу до української мови і культури й виховують в цьому дусі своїх дітей? Як їх назвати?
Социальные закладки