| ||
Тема: Сепаратизм в Украине
так я ж на Закарпатті дуже часто буваю, а в місцях проживання караїмів жодного разу, аналогія недоречна
Загляни при случае по этим адресам
расскажешь, если что, ок?"Русинське науково-освітнє товариство", керівник Макара Микола Петрович, адреса 88000 м.Ужгород, пров. Університетський, 14, тел. 8(03122)35016
"Общество Карпатських Русинов", керівник Жупан Євген Євгенович, адреса 89600 м. Мукачеве, вул. Північна, 36, тел. 8(03131)37267
“Закарпатське обласне "Общество подкарпатских русинов"”, керівник Левович Ладислав Васильович, адреса 89600 м. Мукачеве, вул. Підопригори, 7/53, тел. 8(03131)43201
“Закарпатське обласне об'єднання громадян "Крайове товариство подкарпатских русинов"”, керівник Бабинець Микола Миколайович, адреса 89600 м. Мукачеве, вул. Червоноармійська, 97.
"Союз русинських письменників Закарпаття", керівник Град Михайло Іванович, адреса 88000 м.Ужгород, Православна наб. 20.
"Закарпатське обласне науково-культурологічне товариство ім. О.Духновича", керівник Алмашій Михайло Іванович, адреса 88000 м.Ужгород, вул. Закарпатська, 26/53.
"Закарпатське обласне Підкарпаторусинське товариство", керівник Сидор Дмитро Дмитрович, адреса 88000 м.Ужгород, Пл. Кирила і Мефодія, 7, тел. 8(03122)27977,29727
"Асоціація "Сойм підкарпатських русинів", керівник Сидор Дмитро Дмитрович, адреса 88000 м.Ужгород, Православна наб., 12, тел. 8(03122)27977,29727
"Обласна спілка громадських організацій "Народна рада Русинов Закарпаття", керівник Жупан Євген Євгенович, адреса 89600 м. Мукачеве, вул.. Північна, 36, тел. 8(03131)21491,31314
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
і скільки їх там є)
русинів на Закарпатті 20 тисяч по перепису
і є русинські організації, так само як в бойків, гуцулів і тд
також є якась кремлівська організація, там ще лідер неадекватний священик, який то про війну говорить, то про те що русинів на Закарпатті 800 тисяч...
а їх навряд чи більше 20 000
є небагаточисленні карпатські етноси, угорці, румуни, цигани, українці, росіяни є, переважно колишні радянські службовці, а от угнєтьонних русинів, отих про яких стільки в інтернетах пишуть, ну немає
Общался как-то с львовянами - прекраснейшие, интелигентные люди, общались как на русском, так и на украинском. FCKL а Вы откуда?
зі Львова же
треба перейти на російську?
Що ви, що ви! Навіщо? Адже коли я спілкувався з тими, чиїми земляками Ви намагаєтесь себе уявити, то їх ввічливість навіть не викликала в них таких питань. Цікава річь: коли я бачу в інтернеті тих, хто називає себе львівянами, то моє враження дуже дисонує з тою ввічливістью та інтелігентністю, яку я бачу у дійсних громадян Львову.
так то всяка іміграція пише або приїжєючі
бренд так би мовити псують
ну русин там точно немає
за русинами треба в Хуст, і то не факт що знайдете
то ж діалекти специфічні на Закарпатті, треба певно в людини спитати чи вона русин)
а в Ужгороді дуже багато угорців і циган, в Мукачево менше
Та там всі українську знають) Діалект просто специфічний). З угорської прийшли слова зв`язки "вать" (або) і "кіть" (якщо), "палінька" (горілка), "дораз" (зараз), "нигда" (ніколи), "ай" або "айно" (так) - ну це рідко, відголоски чехословацького періоду, "кіби" (якщо би). А що за люди такі, як не секрет?
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Серьезные, фигней не страдают
Sent from my HTC Wildfire S A510e using Forum Runner
що во-во
за часи союзу російська була для всіх неросійськомовних другою мовою
Социальные закладки