| ||
Цитата из знаменитой Аналитической записки министерства экономики, http://www.me.gov.ua/control/uk/publish/category/main?cat_id=170930,:
"За інтегральними розрахунками п`ять останніх місця зайняли Сумська (23 місце), Кіровоградська (24), Миколаївська (25), Чернігівська (26) та Херсонська (27) області."
Выходит, что в пятерку последних все-таки не вошли. В пятерку первых тоже. Ну 11-е место в самый раз, пока у Лукойла дела получше не пойдут.
Ніхто не каже що в нас все гаразд але не все так погано як здається на перший погляд.
Давайте поглянем на цифри
виробництво промислової продукції зросло на 15,3%,
у І півріччі 2011 року оплата за спожиту електроенергію - становить 100%
Обсяги інвестицій в основний капітал у розрахунку на одиницю населення (крім інвестицій з державного бюджету скоротилися в Одеській області на 12,2%, ДЛЯ порівняня Івано-Франківській області на 25,2%.
Особливо покращили динаміку обороту роздрібної торгівлі, Одеська, Хмельницька, Чернівецька області та м. Севастополь, де за підсумками І півріччі 2011 року досягнуто приросту реалізованих послуг, тоді як, у І півріччі 2010 року мало місце їх скорочення.
Донецькій, Одеській областях, містах Севастополі, Києві, Київській та Тернопільській областях зафіксовано зростання обсягів введеного в експлуатацію житла.
ПРо яке останне місце Ви шановні тут говорите?
Водночас на фоні виявлених позитивних тенденцій зростання економіки регіону у І півріччі 2011 року порівняно з відповідним минулорічним періодом в окремих галузях спостерігалось деяке уповільнення темпів його розвитку.
У галузі тваринництва сільського господарства зростання поголів’я свиней уповільнилось з 27,8% до 4,2% (по Україні – зменшення на 2,7%).
Рівень оплати за спожиту електроенергію зменшився з 101,5% до 100,7%, але є достатньо високим.
Крім того, у січні-червні 2011 року порівняно з відповідним періодом минулого року в економіці регіону зафіксовано окремі негативні тенденції.
Спад промислової продукції склав 15,3 % (по Україні – зростання 8,7%), тоді як у минулому році спостерігалось зростання на 1,9% (по Україні – на 12,3%).
Обсяг промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів зменшився на 20,4% (по Україні – на 3,0%), в той же час у минулому році спостерігалось зростання на 16,1% (по Україні – на 1,2%).
Обсяг продукції сільського господарства у розрахунку на одиницю населення знизився у порівнянні із минулим роком на 1 грн., і склав 378 грн. (по Україні – 507 грн.)
У галузі тваринництва відбулося зменшення поголів’я великої рогатої худоби на 4,3% (по Україні – на 4,5%), у тому числі поголів’я корів зменшилося на 1,7% (по Україні – на 3,7%), поголів’я птиці скоротилося на 21,0% (по Україні – зростання на 1,9%).
Індекс продукції будівництва склав 96,5% (по Україні – 114,5%), в той же час у минулому році відповідний показник становив 89,9% (по Україні – 80,7%).
Рівень оплати за спожитий природний газ зменшився з 88,7% (по Україні – 79,9%) до 84,3% (по Україні – 84,1%), але перевищує середньоукраїнський показник.
Зменшення обсягу експорту товарів склало 14,4% (по Україні – зростання на 14,4%), у той час як у минулому році спостерігалося зростання на 24,6 % (по Україні – на 33,3%).
Коефіцієнт покриття експортом імпорту скоротився з 0,52 до 0,42.
Читаем боты http://www.me.gov.ua/control/uk/publish/category/main?cat_id=170930
Одесская область в минусах по сравнению с прошлым годом! Производство уменьшилось, уменьшился экспорт товаров, упал уровень оплаты за газ и электроэнергию, коэфициент экспорт импорт достиг критического уровня!
Сегодня было принято решение ставленником товарища Матвейчука - бесменным товарищем Огинским о закрытие продовольственного рынка в с. Загнитково Кодымского района - где селяни могли продавать выращенную ими продукцию ... вот так вот работает команда Хубернатора ...
в каком инкубаторе вас выращивают , плодитесь со скоростью света ;
это вместо производства курей и яиц , кторые сделали крутое пике по области, решили разводить клонов в губернаторской ветке; причем с каждым разом клон тупее и тупее ; ну откель ты горемычный взял рост промышленного производства в 15,3 %;
Господа, приводить цифры взятые с разных источников в том числе и официальных сайтов гос.служб и министерств - это одно! Но давайте посмотрим на ситуацию у нас в Украине реально - и без "розовых очков", и без ярого фатального пессимизма. Тем более, что цифры, и источники сами друг другу противоречат...С чем это связано - с плохой ли координацием между гос.структурами, с политической борьбой, или просто с халатностью, или с чем другим - можно только догадываться. Возможно и с первым, и со вторым, и с третьим...
Но я Вам скажу как я вижу сегодняшнюю Украину...без ссылок на какие-то достоверные или подозрительные источники...без лишнего трепа:
- люди не голодают и работа есть, для тех кто хочет работать...( тоже Евро 2012 дало массу рабочих мест)
- продукты в магазинах присутствуют ( не 90 годы поди...)
- социальные программы для молодежи и молодых семей осуществляются и выплаты за детей идут...
- После Евро в Украину вольются инвестиции с Запада ( да и сейчас они идут об этом можно читать в новостях так что подробно останавливаться нга этом не буду)
-
-
Социальные закладки