| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Это мы их преследуем. А они от нас спасаются бегством, применяя тактику "выжженой земли". Короче говоря, пока что мы побеждаем по очкам...вас переслідують комплекси?![]()
Суржик... Это черти (бесы)-патриоты. Искушают.
Слава українським українцям української України!
да не мучьте вы селянина. его даже русская жена в поддавки обыгрывает.
гарне слова мешканець, використовується разом з гарним словом словом житель, проте житель використовується значно частіше.
Алка мешкає в будинку.
Алка проживає в Одесі.
Алка житель України.
http://rozum.org.ua/index.php?a=srch&d=21&id_srch=33fdc30bcf1afd7de961 4148514318bd&il=ru&p=1
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
С таким же успехом Вы можете сделать над собой усилие и почитать тему..
Даже с большим.. Прочесть можно больше чем написать.. Да и попроще...
Уважаемый, я в этом городе живу давно..С момента рождения в 6-м роддоме..В течение всего этого времени у большинства моих собеседников родным языком был русский и это было совершенно очевидно...Я не думаю, чтобы ситуация изменилась за последнее время коренным образом.. С чего бы это вдруг?Так я Вам мадам довів, що взмозі писати та спілкуватись українською мовою, чи ні?чи ви ще сумніваетесь що українська для мене рідна? Повірте для багатьох з ким ви спілкуетесь на протязі дня російською, українська рідна. Мені дійсно зручніше спілкуватись з російськомовним співбесідником, російською, тому що в залежності від того якою я мовою розмовляю, тією ж і думаю. Отаке....
Я же Вас предупреждала, что корчи начнутся.. Зря Вы мне не поверили...Заходив, але нічого окрім хамства, брехні та руссонацизма там не побачив. Так дрібні російські націоналісти, випрошуючі подачки у консула РФ.
Т.е. до сих пор Вы вообще не знали о том, что там существует украинская версия? Мда.. Это хорошо говорит о ее востребованности и популярности.Зайшов на сайт Кореспондент, відкривється російська версія, якщо б ви мені не сказали, я й не знав би що мова там переключається, це не показник, тим більше що сільські жителі в більшості своїй не мають доступу до мережі.
Напрашивающийся из Ваших слов вывод о том, что украинский - это язык села и что украиноязычные граждане меньше (на порядок?) пользуются интернетом, чем русскоязычные - я оставляю на Вашей совести..![]()
/* мерзко хихикает */
1. Читав принижень ваших не бачив.
2.Ви спілкуєтесь лише з тими, хто народився в 6-пологовому будинку?
3.Ні, я навіщо мені знати? Зайшов почитав новини, мені нема різниці, хоча сайт кореспондент не дуже мені подобається. Коли сайт пропонує мені перед відриттям мову, я вибираю українську.
4. В одеському регіоні в Одесі переважає російська в області українська.
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
Если вы товарищи говорите, что эта уже третья тема, то позвольте вас запытаты - що змінилося?
А зміни таки є, вже двомовні класи ( від цього більше радіють батьки, а не діти -), що ще?))))
Социальные закладки