| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Ви, шановний, не денервуйтесь - дійдемо і до мовного питання...
Розмова була про то, що наче б то книговидання це такий звір, який взагалі не регулюється державою...
Тепер ми з"ясували, що ви мали на умові тільки мовну складову держрегнулювання
Без питань, мені бейдуже, в якій сфері доводити вашу некомпетентність...
Рекомендую вам дослідити Закон України "Про видавничу справу"
Взагалі, шановний, як говорив нам викладач з кваліфікації злочинів, в минулому опер, реальність завжди кольоровіша та цікавіша за будь-які людські фантазії![]()
вы это серьезно?
ну тода вы уникум! респектище вам !
я когда в русскоязычном поселке учил украинский не о чем таком и не задумывался.. при совке!
надо, значит надо! тогда думали об уебе и о карьере!
учились хорошо, посещали факультативы, но об "зачем он мне нужен" не задумывались... честное слово! никтоо не задумывался!
ни отличники,и двоечники!
Ещё раз, для особо продвинутых:
Ключевое слово здесь :В книгопродаже никакого языкового регулирования нет, и ничего страшного не происходит.
Продаётся то, что востребовано.
языковое регулирование.
Про какое-либо другое регулирование, наличие или отсутствие оного в книгопродаже я не писал.
Также не писал о том, что книгоиздание вообще не регулируется государством.
Проблемы с восприятим печатных текстов?![]()
У вас проблеми з викладом своїх думок, імхо - але фіг з ним, проїхали...
По мовному регулюванню державою в книговидавництві також є ряд норм, про я що я також написав ...
Ці норми не такі, як норми щодо кінопрокату, але й книговидання дещо інша сфера діяльності, ніж кінопрокат...
Так що, все логічно![]()
Це ще один приклад непоправно деформованої дитячої психіки...
Дитинка над такими речами може задумуватись, якщо хтось їй итаку думку в голову вклав...
Особливо в молодших класах, тут я погоджусь із НаСекундуЗагляну...
Дають урок - значить вчиш його...
Я он, тільки в пізні двадцять задумався - а нафіга мені, в дійсності, російська?![]()
Социальные закладки