Сообщение от
george23
я не вважаю себе просвітником, зовсім ні. я поставив питання-чому до колишніх ворогів таке прихильне ставлення, з такою любовью говорять про того ж таки хартмана, і до сих пір люто ненавидять своїх же співвітчизників. от і все. але у відповідь я отримав лише- ну вибачте мене, не знайду іншого- простий гон. такий самий як я бачив там-ну прямо слово в слово! то як же мені реагувати?
хе, смійтесь, Че, смійтесь.шииииикарнооооо!!! хе... не хочу я Вам нічого навіть відповідати-БЕЗНАДІЙНО! ПОРОЖНЯ ТРАТА ЧАСУ.
отже, той випадок, про який я нічого не памятаю але знаю. ексклюзив для Че:в "газете по-киевски" наведено такі дані:
На початку 1944 року повстанцям вдалося захопити в районі Прикарпаття німецький винищувач, який... розібрали на частини. Знову зібравши літак під Калушем, його заправили, вивели на борту тризуби, знайшли серед бійців льотчика - це був командир сотні Летун. Він підняв у небо літак, зробив коло над долиною і сів в районі села Поляхів. Після цього винищувач знову розібрали і більше не використовували.
ось ще: В книзі Ткаченка "Украинская Повстанческая Армия: тактика борьбы" є згадка про те, що серед зброї, вилученої і захопленої НКВС у повстанців з було і три літаки У-2.
пошукайте статю Козицького "Авіаційні епізоди з історії УПА", вона здаеться є в "військово-історичному альманасі" 2007 рік, 1 (14), в мене лише її скан. потім знайомий говорив що має копію допиту з архівів сбу, в якому полонений бойовик говорить про мессершміт упа.
ось такі докази. десь на диску були фотки, як знайду-відразу викладу. хоча, певен, ви визнаете докази непереконливими і далі будете продовжувати своє.
Социальные закладки