Результаты опроса: Ваше отношение к воинам ОУН - УПА ?

Голосовавшие
721. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Украинские патриоты сражавшиеся за независимость родины.

245 33.98%
  • Бандиты, пособники фашистов.

420 58.25%
  • Затрудняюсь с ответом...

56 7.77%

Тема: Поговорим об ОУН - УПА

Закрытая тема
Страница 578 из 607 ПерваяПервая ... 78 478 528 568 576 577 578 579 580 588 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 11,541 по 11,560 из 12131
  1. Вверх #11541
    User banned
    от!!!!! от!!!!!!!!!!!!! от!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! глянте!!!!! історія повторюється поновому!!!!! те саме я читав і там.і там і тут еракція як на червону тряпку. та я ж не про це питав! Боже, як з вами важко.
    ок. черт з нею з роботою, нічь попереду! 2 питання-що ви знаете про огранізацію упа, що говорите так безапеляційно?
    друге-що ви знаете про співпрацю упа з німцями. якщо приплетете сюди дивізію галичина, нахтігаль з роландом-я просто замучаюсь просвіщати вас, пожалійте! повірте, названі речі-зовсім різне. я так пишу тому що знаю яка каша в голові звичайної людини коли стосується подій 1939-1945.
    літаки були, знайду інфу-відразу подам. і літати було кому-не смійтеся. і не клепали їх в своїх майчтернях а захоплювали в німців та ЧА. ось зразу приклад-не памятаю в якому році було захоплено німецький літак "фізелер-шторх". не знаю як вони його захопили, але-командир упа під псевдонімом летун-колишній льотчик червоної армії зробив на ньому кілька кіл і сів. потім літак розібрали і сховали. ну не потрібен в партизанській війні літак! НУ ЩО НИМ РОБИТИ, А???

2. Вверх #11542
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от george23 Посмотреть сообщение
    ну не потрібен в партизанській війні літак! НУ ЩО НИМ РОБИТИ, А???
    ну так и каким боком наличие (либо отсутствие) разобранных самолетов доказывает, твое утверждение о том, что УПА была организованной армией? зачем об этом вспоминать-то вообще было?
    "не знаю когда захватили, не знаю, как захватили, но знаю, что один летун сделал на нем несколько кругов, потом самолет разобрали за ненадобностью". шика-а-арно.

3. Вверх #11543
    Не покидает форум Аватар для lens
    Жорже, по-перше, не треба так кричати. По-друге, коли Вас справді цікавить, що постійні дописувачі цієї теми знають про ОУН-УПА, ознайомтеся власне з темою. Не ображайтеся, але заново повторювати (вже вкотре!) кожному новоприбульцю не хочеться - втомлює)) А щире переконання в тому, що саме Вам випала висока місія просвітити темних - смішить.
    И это пройдет.

4. Вверх #11544
    User banned
    я не вважаю себе просвітником, зовсім ні. я поставив питання-чому до колишніх ворогів таке прихильне ставлення, з такою любовью говорять про того ж таки хартмана, і до сих пір люто ненавидять своїх же співвітчизників. от і все. але у відповідь я отримав лише- ну вибачте мене, не знайду іншого- простий гон. такий самий як я бачив там-ну прямо слово в слово! то як же мені реагувати?
    хе, смійтесь, Че, смійтесь.шииииикарнооооо!!! хе... не хочу я Вам нічого навіть відповідати-БЕЗНАДІЙНО! ПОРОЖНЯ ТРАТА ЧАСУ.
    отже, той випадок, про який я нічого не памятаю але знаю. ексклюзив для Че:в "газете по-киевски" наведено такі дані:
    На початку 1944 року повстанцям вдалося захопити в районі Прикарпаття німецький винищувач, який... розібрали на частини. Знову зібравши літак під Калушем, його заправили, вивели на борту тризуби, знайшли серед бійців льотчика - це був командир сотні Летун. Він підняв у небо літак, зробив коло над долиною і сів в районі села Поляхів. Після цього винищувач знову розібрали і більше не використовували.
    ось ще: В книзі Ткаченка "Украинская Повстанческая Армия: тактика борьбы" є згадка про те, що серед зброї, вилученої і захопленої НКВС у повстанців з було і три літаки У-2.
    пошукайте статю Козицького "Авіаційні епізоди з історії УПА", вона здаеться є в "військово-історичному альманасі" 2007 рік, 1 (14), в мене лише її скан. потім знайомий говорив що має копію допиту з архівів сбу, в якому полонений бойовик говорить про мессершміт упа.
    ось такі докази. десь на диску були фотки, як знайду-відразу викладу. хоча, певен, ви визнаете докази непереконливими і далі будете продовжувати своє.

5. Вверх #11545
    User banned Аватар для Че Бурашка
    интересно... мне ндао объяснить, почему я люблю Хартмана...
    <задумался> а я его люблю?

6. Вверх #11546
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    интересно... мне ндао объяснить, почему я люблю Хартмана...
    <задумался> а я его люблю?
    Мне стыдно, конечно, но я вообще не знаю, кто это И что он делал в ОУН-УПА
    И это пройдет.

7. Вверх #11547
    User banned
    george23, литаки действительно для бандитизму и грабежей непригодны, потому оуновцами и не использовались.

А впрочем, наличие в ОУН-УПА самолетов, авианосцев, звездолетов и прочей техники не объясняет устроенного оуновскими бандитами геноцида против гржданского населения.

Уже, видимо, в сотый раз пишу: в борьбе с ОУН-УПА подавляющее большинство погибших составило гражданское население.

Только после 43 года из 30 тысяч погибших от рук ОУН-УПА всего 8 тысяч относились к военным, остальные были гражданским населением.

Это, видимо, нужно прибить в FAQ и закрепить вверху темы, дабы в сотый раз не повторяться...

8. Вверх #11548
    User banned
    та в упа він нічого не робив. єріх хартман був асом № 1 німецьких люфтваффе.
    і оун та упа-це зрештою різні речі. оун-політична організація, а упа-армія, в якій були люди різних політичних поглядів, не тільки члени оун

9. Вверх #11549
    і оун та упа-це зрештою різні речі. оун-політична організація, а упа-армія, в якій були люди різних політичних поглядів, не тільки члени оун
    Еще раз прошу - не обижайтесь, но хотя бы по диагонали пробегитесь по теме. Обращаю Ваше внимание - она называется "Поговорим об ОУН-УПА", то есть, обсуждаются разные аспекты - и идеология, и исторические факты, и персоналии.

ЗЫ. За разъяснение о Хартмане - спасибо, буду знать. Только так и не поняла, каким боком он к этой теме?
    И это пройдет.

10. Вверх #11550
    User banned
    Расскажи сколько было насильно мобилизовано людей вообще не имеющих политических убеждений.

11. Вверх #11551
    User banned
    про жертви від рук катів упа і мовчите про висленення людей з цілих районів дій упа? про депортацію сімей що повязані х упа? про упа-2?
    а упа діяло так само жорстко.
    до речі, існують ще дані про втрати-20 тис військових та 30 тис цивільних. і ще інші існують.
    RJK, а за що по вашому боролись бандитська упа?

12. Вверх #11552
    User banned
    Бандиты не борются, бандиты грабят. с этого и живут.

13. Вверх #11553
    User banned Аватар для magentis
    Цитата Сообщение от RJK Посмотреть сообщение

Уже, видимо, в сотый раз пишу: в борьбе с ОУН-УПА подавляющее большинство погибших составило гражданское население.

Только после 43 года из 30 тысяч погибших от рук ОУН-УПА всего 8 тысяч относились к военным, остальные были гражданским населением.

Это, видимо, нужно прибить в FAQ и закрепить вверху темы, дабы в сотый раз не повторяться...
    Действительно, этот вопрос как-то просто опускается поборниками героического движения. Предания, легенды, рассказы - это пожалуйста.
    А бандитизм против собственного народа - это что ?
    Побочный продукт великой цели ?

14. Вверх #11554
    User banned
    та я не ображаюсь, просто важео одночасно робити монтаж, писати відповіді та бігати по темі в 578 сторінок.
    та ну не в хартмані діло, забудьте ви про нього!!!
    Седьмой, не розумію іронії. в упа насильних мобілізацій не було. один лише епізод-мобілізовано курінь, але він розпався після першого ж бою, його командир потрапив в полон і згодився співпрацювати з нквд, потім був ліквідований агентом оун. та і взаглі вдумайтесь-які можуть бути насильні мобілізації в партизани, ви мене розумієте? ні до чого гарного це не призводить.

15. Вверх #11555
    Частый гость
    я не вважаю себе просвітником, зовсім ні. я поставив питання-чому до колишніх ворогів таке прихильне ставлення, з такою любовью говорять про того ж таки хартмана, і до сих пір люто ненавидять своїх же співвітчизників. от і все. але у відповідь я отримав лише- ну вибачте мене, не знайду іншого- простий гон. такий самий як я бачив там-ну прямо слово в слово! то як же мені реагувати?
    хе, смійтесь, Че, смійтесь.шииииикарнооооо!!! хе... не хочу я Вам нічого навіть відповідати-БЕЗНАДІЙНО! ПОРОЖНЯ ТРАТА ЧАСУ.
    отже, той випадок, про який я нічого не памятаю але знаю. ексклюзив для Че:в "газете по-киевски" наведено такі дані:
    На початку 1944 року повстанцям вдалося захопити в районі Прикарпаття німецький винищувач, який... розібрали на частини. Знову зібравши літак під Калушем, його заправили, вивели на борту тризуби, знайшли серед бійців льотчика - це був командир сотні Летун. Він підняв у небо літак, зробив коло над долиною і сів в районі села Поляхів. Після цього винищувач знову розібрали і більше не використовували.
    ось ще: В книзі Ткаченка "Украинская Повстанческая Армия: тактика борьбы" є згадка про те, що серед зброї, вилученої і захопленої НКВС у повстанців з було і три літаки У-2.
    пошукайте статю Козицького "Авіаційні епізоди з історії УПА", вона здаеться є в "військово-історичному альманасі" 2007 рік, 1 (14), в мене лише її скан. потім знайомий говорив що має копію допиту з архівів сбу, в якому полонений бойовик говорить про мессершміт упа.
    ось такі докази. десь на диску були фотки, як знайду-відразу викладу. хоча, певен, ви визнаете докази непереконливими і далі будете продовжувати своє.
    Послушайте: зачем крохоборствовать? Приведенные Вами эпизоды ничего не меняют вне зависимости от того правда это или нет.
    Просто я никогда не поменяю чувство своей причастности к истории, в которой есть место и танковым битвам и битвам в воздухе (и выигранным и проигранным), героическим оборонам и наступлениям в которых действительно участвовали мои деды-прадеды на чувство причастности к историям, в которых были задествованы военно-воздушный змей и военно-морской плот. Это мелочно и смешно. Война мышей и лягушек. Тештесь байками о захваченном самолете: Ваше право. У нашей войны были другие масштабы.

16. Вверх #11556
    Не покидает форум
    ...літаки були, знайду інфу-відразу подам. і літати було кому-не смійтеся. і не клепали їх в своїх майчтернях а захоплювали в німців та ЧА. ось зразу приклад-не памятаю в якому році було захоплено німецький літак "фізелер-шторх". не знаю як вони його захопили, але-командир упа під псевдонімом летун-колишній льотчик червоної армії зробив на ньому кілька кіл і сів. потім літак розібрали і сховали. ну не потрібен в партизанській війні літак! НУ ЩО НИМ РОБИТИ, А???
    Да, тем более что это самолёт типа кукурузник. Действительно, что с ним делать - за самогоном летать?
    И второе: Да, это конечно крупное достижение, что ЛЁТЧИК Советской Армии, ставший бандеровцем, не забыл, с какого конца за штурвал держаться! Даже несколько кругов сделал!

17. Вверх #11557
    User banned
    а кров красного терора-це що??? не бандитизм проти власного народу??? magentis не потрібно пародій, я не поборник "героического движения", я просто намагаюсь реально дивитись на речі та розуміти мотиви як одної, так і іншої строни.
    Седьмой-я сміюсь!!! чесно. ви знаете скільки народу було в упа?
    скажіть, немала чисельність людей могла з 1942 до 1961 грабувати свій народ, і чого тоді замучений бандами народ не здавав їх доблесним захисникам з нквд? як вони рпотримались стільки років не маючи по вашому жодної підтримки населення? підтримка мирного населення-це ж запорука вдалої партизанської війни-відповідайте, будь ласка. і ще-якщо бандити одне, а народ-інше-то звідки ж тоді взялася така кількість бандитів? теж прошу відповіді в седьмого

18. Вверх #11558
    User banned
    irusik, Ви ставите між нами стіну??? МОЯ війна і ВАША війна, ага? ви хоч щось знаете про мої погляди щоб так говрити? з того що пишу тут мало що зрозумієш. а Ви-МОЯ війна і ВАША війна, ага? ну удачі, удачі!
    АТ, не займайтесь плагіатом-чесно, ну прямо слово в слово з того форуму! доречі, шукав ссилку на нього-десь загубилася, днями вінду пересатвляв.

19. Вверх #11559
    User banned
    чого тоді замучений бандами народ не здавав їх доблесним захисникам з нквд?
    george23, встречный вопрос даст вам полный ответ - подскажите, когда это у нас жители сдавали в милицию Организованные Преступные Группировки?

Как только найдете примеры борьбы против мафии простыми гражданами - вы сразу бегом сюда, в форум, и сразу обсудим поддержку оуновцев населением.

20. Вверх #11560
    User banned
    в котрі часи вирішив поговорити на серйозну тему- а зіткнувся як і думав-з мелочевкой, сміхом і нападками!

Закрытая тема
Страница 578 из 607 ПерваяПервая ... 78 478 528 568 576 577 578 579 580 588 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права