| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Интеллектуальные проблемы могут быть и у того, кто говорит... не совсем понятные вещи, тем более, если они напоминают лозунги и ниоткуда не следуют. Вы напоминаете мне ферматиста. Были такие люди в советское время, ничего не понимали в математике и считали, что они доказали теорему Ферма. А в те времена в приказном порядке многие видные ученые вынуждены были с ними встречаться и даже писать рецензии на их работы. Однажды оценить "труд" одного из самых настойчивых и скандальных ферматистов назначили крупного алгебраиста Ю.И. Манина. Он принял его в своем кабинете в Стекловке, доброжелательно улыбнулся и углубился в "научный труд". Через минут 5 сказал:Навіть не уявляєш собі, наскільки мені байдужі твої інтелектуальні проблеми
- Позвольте, как же вы утверждаете, что доказали теорему Ферма, если у вас только на первой странице 5 ошибок?
- Дело гениев - выдвигать глобальные идеи, а ваше - находить у них мелкие недочеты, - был ответ...
Вот складывается такое впечатление, что Вы в этой теме пытаетесь доказать теорему Ферма, причем совершенно не замечая оппонентов. Те же заявления о своем интеллектуальном превосходстве, основанные на недоразумении.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Я відділяю зерно від кукіля...
Якщо в когось є аргументи - я із насолодою їх читаю, осмислюю - і якщо вони видаються мені переконливими, приймаю їх...
Проте, якщо якийсь клоун намагається видатись розумнішим, ніж він є, і пише тут відверту дурість - я просто вказую на його низький рівень інетелкту, не опускаючись до пояснень і аргументації, оскільки не бачу сенсу кидати бісер перед свиньми...
Можливо, на цьому форумі є багато людей, які значно інтелектуальніші за мене - я не переоцінюю себе. Однак, поки що самі агресивні мої опоненти не справляють враження самих розумних
Що стосується агрументів - в межах цієї дискусії я не почув жодного переконливого, який би доводив необхідність вивчення украхномовним російської...
Те, що російську знати корисніше, ніж не знати - це факт... Так само, як корисніше знати фарсі чи хінді, ніж не знати їх...
Те, що російська актуальніша в Україні, ні ж ті ж фарсі чи хінді, також безперечно... Однак, аргументи за необхідність чи суттєву потрібність вивчення україномовними російської зводились до заяложених сентенцій типу "доступу до великої російськох культури" (при цьому доказів величі цієї культури на сучасному етапі ніхто так і не спромігся навести), або типу "нас половина України, а тому ви повинні знати нашу мову"...
Так що, відсутність аргументів, імхо, не у мене...
При цьому, підкреслюю - я дійсний прихильник надання російській мові статусу офіційної в Україні...
Последний раз редактировалось мартиняускас; 18.08.2011 в 11:30.
Якщо шановний bimerr в якийсь спосіб реагує на мої дописи, передайте йому хтось будь-ласка, що я не можу бачити змісту його дописів...![]()
Думаю, Cetus та bimerr знаходяться на приблизно однаковому рівні інтелектуального розвитку...
Тому, гадаю, їм буде цікавіше без мене![]()
ПАН мартиняускас, ткните по секрету в гугле на свое "интелектуальное село", что б все знали где Украина патриЕтов берет...
Прошел час..........ищет паспорт, столько БУКИВ интеллектуалу не запомнить...
Последний раз редактировалось bimerr; 18.08.2011 в 12:10.
Делитантізм і невігластво у всьому.
Социальные закладки