| ||
Тема: Тимошенко
16 Сер 2011, 17:20 источник здесь
Об’єднання партії «Сильна Україна» з Партією регіонів є нічим іншим як особистим приєднанням Сергія Тігіпка до «регіоналів».
Про це заявив Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов у коментарі журналістам біля Печерського райсуду.
«Я не думаю, що члени партії «Сильна Україна» будуть, як зомбі, йти на заслання до Партії регіонів. Переконаний, що це люди, які мають свою позицію, може, вони дійсно хотіли змін. Саме тому, якщо ці люди хочуть змін, якщо вони хочуть жити в незалежній Україні, їм не треба вказувати шлях до ганьби, до Партії регіонів», - сказав Турчинов.
Він зазначив, що про відсутність політичної перспективи у партії Тігіпка стало зрозуміло одразу після входження Сергія Тігіпка до уряду, сформованого Партією регіонів.
«Як і немає політичної перспективи у комуністів, у партії Литвина та інших політичних сателітів Партії регіонів», - додав Олександр Турчинов, наголосивши, що всі, хто формував уряд Януковича-Азарова, несуть солідарну відповідальність разом з Януковичем, Азаровим і Партією регіонів.
«Тому я можу звернутися тільки до людей і сказати: всі, хто дійсно хоче бачити Україну сильною, а не якимось тоталітарним гетто, приєднуйтесь до партії «Батьківщина», - сказав Олександр Турчинов.
18 Сер 2011, 10:06 источник здесь
Євродепутат від Чеської республіки Зузанна Ройтова вважає, що судовий процес над Юлією Тимошенко є не тільки приводом для обурення з боку демократичної світової спільноти, але й сигналом, що з чинною українською владою стає неможливим конструктивний діалог.
"Суд над Тимошенко тягне за собою критику інших країн, тому що такий процес свідчить про те, що з українською владою не можна мати чесний діалог", - заявила Зузанна Ройтова в інтерв'ю радіо "Прага".
За словами євродепутата, повідомлення про арешт Юлії Тимошенко 5 серпня є "дуже поганою новиною для демократії в Україні".
"Це просто черговий крок у прагненні не дозволити Тимошенко спілкуватися з виборцями і готуватися до виборів. Те, що її було взято під арешт, доводить те, що ми давно підозрювали: в Україні мова не йде про розслідування, йдеться про те, щоб обмежити опозицію, зробити так, щоб вона не мала успіху у майбутніх виборах. Влада не хоче дати їй такої можливості, і тому усуває людину, за яку голосувала майже половина населення на минулих виборах", - констатує вона.
Зузанна Ройтова вважає, що такими своїми діями українська влада може спровокувати громадянське протистояння. "Я бачу, що люди в Україні починають реагувати на це, і починаю побоюватися гіршого. Що будуть сутички між двома групами політиків, справжнім політичним істеблішментом і опозицією, так що влада заграє з можливістю громадянського конфлікту, а це найгірше", - заявляє євродепутат .
Тимошенко надо отдать должное: хорошее образование, трудолюбие, хороший оратор, неплохая артистка, можно сказать красивая женщина. Что еще надо для того, чтобы быть успешным политиком? Наверно любить Родину и быть честным. Последнее требование самое актуальное для всех политиков. Еще она по натуре авантюристка, это не самое плохое качество для политика, но на сегедняшний день это опасно.
А вместо пустых понтов показал бы хлопец документы и спокойно бы дальше ковырялся.
У меня была такая же ситуация, мы ждали кого-то на трассе к аэропорту, на двух бритых под ноль типов среагировал проезжающий мимо бобик, вышли все при оружии, проверили документы, поискали наркоту в салоне, вежливо попросили самостоятельно достать и показать что находится в карманах, извинились и уехали.
Всё.
Ну как, молитвами, песнопениями там всякими, другими дремучими способами
На своем сайте пиар-менеджеры Юлии Владимировны уже давно раскусили, как управлять биомассой методами насаждения веры в абсолютизм.
Вот на картинко четко видно - не думай, не рассуждай, не задавай лишних вопросов, верь и всё, завтра на поле чудес из пяти золотых вырастет денежное дерево
Многие Буратины и верят
http://www.youtube.com/watch?v=SkZ1O4UJdcU
Социальные закладки