Результаты опроса: Отныне я в кино:

Голосовавшие
728. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Не пойду ни при каких обстояельствах

526 72.25%
  • Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)

87 11.95%
  • Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)

115 15.80%

Тема: На каком языке кино?

Закрытая тема
Страница 227 из 596 ПерваяПервая ... 127 177 217 225 226 227 228 229 237 277 327 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 4,521 по 4,540 из 11911
  1. Вверх #4521
    User banned
    Iskander, я б порадив Вам обережнішим з своїми словами. НАШЕ Розстріляне відродження Ви можете засунути собі...самі знаете куда, не буду я Вам адрес уточнювати. а до мене з таким краще не підступайте. хоча, Вам же напевно на.... на тих людей, які тоді загинули. тепер щодо потомленого в крові Арсенала. ви знаете, що досі не доказано, що захисники були закатовані? наведіть мені докази цього??? я не чую!!!! голосніше, не стісняйтесь. наведіть мені тверді докази-акти комісії, яка розкопала тіла безневинно закатованих, хоча б це. тоді вже і кажіть. я вірю що в освенциме була машина смерті-де документально доказано. а тут... я наприклад знаю декілька джерел, які говорять як про вбивство, так і про протилежне. розстріляно було тих, хто до останнього боровся в підвалах заводу, було вбито кілька чоловік з тих, що здалися в полон-справа в тому, що гайдамаки знайшли в арсеналі кілька роздягнутих та замучених Вільних Козаків (ви знаете про існування такої української організаці???) і їх не можна було стримати. вони також поставили кулемет з бажанням перестріляти тут же і остачу-але їх зупинив Петлюра! так, саме він. він же тоді командував гайдамацькім кошем слобідської україни, що і брав арсенал. тоді полонених построїли в колону і повели до вьязниці. це свідчення не я сам придумав, а переказую свідчення очевидців тих подій. а одного з полониних арсенальців свідок бачив в місті через тиждень післіф подій-"страшно закатованого"... я не кажу що все було саме так. не треба було бунтувати. нагадати Вам що більшовики зробили з учаснитками кронштадского повстання? а що було коли червоні взяли крим, скільки там вирізали військових і цивільних білих???
    тепер погроми. так, вони були. але переважно в напівпартизанських формуваннях арміїї унр. причому уряд завжди їх засуджував і боровся з тими прояваи. Ви знаете, що отаман семесенко, який влаштував погром (не памятаю, в якому саме місці, в лом зараз шукати інфу-але як треба-завжди будь ласка!) був заарештований владою та розстріляний. ви можете навести приклад погрому солдатів корпусу січових стрільців, запорізького корпусу? правильних дисциплінованих частин. Ви знаете, скільки законів було видано урядами унр на захист меншин, тих самих евреїв? ви знаете що петлюра мав тісний контакт з верхівками еврейских общин та навіт хотів залучити до армії загони еврейскої самооборони? погроми творили білогвардійці, там це було практикуючою поілтикою!!! а от в жовтоблакитних це були самовільні прояви, аж ніяк не політика.
    просто піля війни було вигідно зробити з петлюри юдоненависника, от і зробили.
    а взагалі, громадянська війна занадто багатогранний, заплутаний та темний час, що говорити про нього так однозначно. не потрібно говорти про якісь факти, не озвучуючи різні погляди на них.
    а от мені просто цікаво, як Ви дивитесь на загони "месників" німецьких колоністів на півдні україни, які в 1920-1922 вирізали і грабували навколишні села-і українців, і росіян??? що ви про них скажете?
    {MOD}Оффтоп
    Последний раз редактировалось ЦинИк; 22.01.2008 в 09:45.

2. Вверх #4522
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Piniya Gofman Посмотреть сообщение
    Я не буду говорить о том, кто мне больше импонирует, но УКРАИНСКОГО языка нынешние политики не знают! У менябабушка по материнской линиибыла дворянских кровей. И украинский язык знала в совершенстве. И моя мама с бабушкой всегда дома говорили на украинском языке. Он мне был как второй родной, хотя отец у меня был болгарин. Но сейчас моя мама говорит, что ей ПРОТИВНО слушать ТО ПОДОБИЕ УКРАИНСКОГО ЯЗЫКА, который звучит с экрана телевизора!
    А мне в свю очередь "не нравится" делать то, что мне навязывают! Физику учили в школе? СИЛА ДЕЙСТВИЯ РАВНА СИЛЕ ПРОТИВОДЕЙСТВИЯ.
    Да я и не спорю! Мне самой ИХ (политиков) слушать противно!..
    Невидима и свободна!..

3. Вверх #4523
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Цитата Сообщение от Иринк@ Посмотреть сообщение
    Ірися, не принимайте близко к сердцу.. Тему обсуждают все, кому не лень... (и почему то обязательно ссылаются на кого-то.. "людей, работающих в этом бизнесе","социологические опросы", ну и конечно это: "вся Одесса"... Или более демократичный вариант: "большинство одесситов")... Больше Вы от них ничего не услышите, следовательно, объяснять что-либо бесполезно...
    Та я і не переймаюсь...
    Головний прикол в тому, що і я, і більшість україномовних спокійно можуть подивитись фільм в російському дубляжі. Якщо не буде української і сильно захочеться подивитися конкретний фільм. Чесно, корона не впаде. Хоча вже більше року в кінотеатрах дивлюся фільми тільки в українському дубляжі. Просто так співпадало, що всі фільми, які я хтіла подивитися мали український дубляж. Якби не мали і хтіла б дуже - пішла б. А от російськомовні, якщо вірити цьому форуму, готові дивитися вдома піратки поганої якості, але в жодному випадку не в кінотеатрі з українскьим дубляжем. І ці люди потім кажуть, що вони за двомовність. Смішно.
    Навіть найкращі стають згодом катами

4. Вверх #4524
    Живёт на форуме Аватар для UPA
    Я не буду говорить о том, кто мне больше импонирует, но УКРАИНСКОГО языка нынешние политики не знают! У менябабушка по материнской линиибыла дворянских кровей. И украинский язык знала в совершенстве. И моя мама с бабушкой всегда дома говорили на украинском языке. Он мне был как второй родной, хотя отец у меня был болгарин. Но сейчас моя мама говорит, что ей ПРОТИВНО слушать ТО ПОДОБИЕ УКРАИНСКОГО ЯЗЫКА, который звучит с экрана телевизора!
    А мне в свю очередь "не нравится" делать то, что мне навязывают! Физику учили в школе? СИЛА ДЕЙСТВИЯ РАВНА СИЛЕ ПРОТИВОДЕЙСТВИЯ.
    А в чому була різниця?
    Між мовою,маю на увазі...
    Йа Йожег-кросавчеГ:)

5. Вверх #4525
    User banned
    Цитата Сообщение от george23 Посмотреть сообщение
    Iskander, я б порадив Вам обережнішим з своїми словами. НАШЕ Розстріляне відродження Ви можете засунути собі...самі знаете куда, не буду я Вам адрес уточнювати. а до мене з таким краще не підступайте. хоча, Вам же напевно на.... на тих людей, які тоді загинули. тепер щодо потомленого в крові Арсенала. ви знаете, що досі не доказано, що захисники були закатовані? наведіть мені докази цього??? я не чую!!!! голосніше, не стісняйтесь. наведіть мені тверді докази-акти комісії, яка розкопала тіла безневинно закатованих, хоча б це. тоді вже і кажіть. я вірю що в освенциме була машина смерті-де документально доказано. а тут... я наприклад знаю декілька джерел, які говорять як про вбивство, так і про протилежне. розстріляно було тих, хто до останнього боровся в підвалах заводу, було вбито кілька чоловік з тих, що здалися в полон-справа в тому, що гайдамаки знайшли в арсеналі кілька роздягнутих та замучених Вільних Козаків (ви знаете про існування такої української організаці???) і їх не можна було стримати. вони також поставили кулемет з бажанням перестріляти тут же і остачу-але їх зупинив Петлюра! так, саме він. він же тоді командував гайдамацькім кошем слобідської україни, що і брав арсенал. тоді полонених построїли в колону і повели до вьязниці. це свідчення не я сам придумав, а переказую свідчення очевидців тих подій. а одного з полониних арсенальців свідок бачив в місті через тиждень післіф подій-"страшно закатованого"... я не кажу що все було саме так. не треба було бунтувати. нагадати Вам що більшовики зробили з учаснитками кронштадского повстання? а що було коли червоні взяли крим, скільки там вирізали військових і цивільних білих???
    тепер погроми. так, вони були. але переважно в напівпартизанських формуваннях арміїї унр. причому уряд завжди їх засуджував і боровся з тими прояваи. Ви знаете, що отаман семесенко, який влаштував погром (не памятаю, в якому саме місці, в лом зараз шукати інфу-але як треба-завжди будь ласка!) був заарештований владою та розстріляний. ви можете навести приклад погрому солдатів корпусу січових стрільців, запорізького корпусу? правильних дисциплінованих частин. Ви знаете, скільки законів було видано урядами унр на захист меншин, тих самих евреїв? ви знаете що петлюра мав тісний контакт з верхівками еврейских общин та навіт хотів залучити до армії загони еврейскої самооборони? погроми творили білогвардійці, там це було практикуючою поілтикою!!! а от в жовтоблакитних це були самовільні прояви, аж ніяк не політика.
    просто піля війни було вигідно зробити з петлюри юдоненависника, от і зробили.
    а взагалі, громадянська війна занадто багатогранний, заплутаний та темний час, що говорити про нього так однозначно. не потрібно говорти про якісь факти, не озвучуючи різні погляди на них.
    а от мені просто цікаво, як Ви дивитесь на загони "месників" німецьких колоністів на півдні україни, які в 1920-1922 вирізали і грабували навколишні села-і українців, і росіян??? що ви про них скажете?
    Ой нераджу вам мені погружувати, в мене яйця теж круті.
    Егеж а у 20 році якого дідька "війська УНР" посунули на україну з поляками, ця нікчемна влада УНР трималися спочатку на германських багнетах, а потім після революції у німеччині, на польських багнетах. Народ ії непідтримував і не треба бити себе у груді, і кричати що ви патріоти. Про таких Шевченко сказав так: "Німець каже: Ви моголи! Так! Моголи, моголи самого Тамерлана онучата голі. Німець каже" Ви Українці! Так! Українці, українці славних прадідів своїх онуки погані.
    Доречі коли Київ брали разом с поляками то війська УНР налічували трохи більше 3000 багнетів, більше не було. Коли у батьки Махно було 40000 багнетів. Ви і вам подібні готови продати Україну першому ліпшому лише щоб при владі утриматись. Воістину "славних" прадідів своїх онуки погані!!!!!!
    Последний раз редактировалось Iskander; 21.01.2008 в 20:38.

6. Вверх #4526
    User banned
    А стосовно месників. То хто був серед месників, ви бачили їх біографії. А?

7. Вверх #4527
    Постоялец форума Аватар для петлюра
    Цитата Сообщение от Iрися Посмотреть сообщение
    Та я і не переймаюсь...
    Головний прикол в тому, що і я, і більшість україномовних спокійно можуть подивитись фільм в російському дубляжі. Якщо не буде української і сильно захочеться подивитися конкретний фільм. Чесно, корона не впаде. Хоча вже більше року в кінотеатрах дивлюся фільми тільки в українському дубляжі. Просто так співпадало, що всі фільми, які я хтіла подивитися мали український дубляж. Якби не мали і хтіла б дуже - пішла б. А от російськомовні, якщо вірити цьому форуму, готові дивитися вдома піратки поганої якості, але в жодному випадку не в кінотеатрі з українскьим дубляжем. І ці люди потім кажуть, що вони за двомовність. Смішно.
    Люба вони не за двомовність, а за своє право не знати українську!Тримайся
    МИ САМОТНІ В БЕЗМЕЖЖІ
    ХАЙ НАМ СНЯТЬСЯ СТЕПИ

8. Вверх #4528
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Цитата Сообщение от петлюра Посмотреть сообщение
    Люба вони не за двомовність, а за своє право не знати українську!Тримайся
    Так і я про те саме. Вони тільки за одну мов. А там хоч 35 ще мов буде, їм все одно. Аби їхнє було. І тільки їхнє.
    Навіть найкращі стають згодом катами

9. Вверх #4529
    User banned
    На жаль неможу знайти цей папірець((. Але перекажу так. У 30-і роки щоб придушити національний опір на україні був створений голодомор. Це акт геноциду проти українського народу!!!!!! Щось у такому роді було написано. Це перше підміна понять, а друга ваша померанчева листівка голосувати за Ющенка написана росіїською мовою так. А вы знаете что Ющенко за русский язык?

10. Вверх #4530
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Iрися Посмотреть сообщение
    А от російськомовні, якщо вірити цьому форуму, готові дивитися вдома піратки поганої якості, але в жодному випадку не в кінотеатрі з українскьим дубляжем. І ці люди потім кажуть, що вони за двомовність. Смішно.
    Ну и кому хуже?!! Пусть смотрят!
    Но если бы этим ограничивалось... Я еще понимаю, если человек аргументирует свою позицию, но если "аргументы" сводятся к тому, о чем я писала в прошлом посте... Просто не о чем спорить...
    Если хочется, пусть смотрят пиратки, пусть десятой дорогой обходят кинотеатры... Это говорит лишь о незнании языка... Или о нежелании его знать... Что не намного лучше...
    Невидима и свободна!..

11. Вверх #4531
    User banned
    Цитата Сообщение от Иринк@ Посмотреть сообщение
    Да я и не спорю! Мне самой ИХ (политиков) слушать противно!..
    Та они и на русском языке как следует нормально разговаривать не могут. Я заседания ВР смотрю как шоу)). Недаром пошла в свое время пословица в народе. Брешеш, як ВЕРХОВНА РАДА. А ТЮлька так мя воще убивает секс-символ голливуда. Кстати она мне напоминает эту из так называемого "Белого братства" как ее? Кто помнит? Если посмотреть на фотогрфаию ТЮльки и той найдите пожалуйста 10 отличий))).

12. Вверх #4532
    User banned
    ой, Iskander, та я ж вам і не погрожую, хоч у Вас і яйця круті!!! просто не треба пхати куди попало те, що не треба, от і все!
    чого унр прийшло на україну з поляками-в них був договір, варшавськи, що поляки допоможуть унр у війні з більшовиками. вже інша справа, в що вилився цей договір. та і не нікчемна зовсім влада унр. слабка-так, але не нікчемна. просто треба було виживати. державність унр могла отримати лише за підтримки антанти, а ляхи напряму пітримувались французами-а париж це те ж антанта-Ви це знаете?
    і ніколи унр не підтримувалась німцями. вони допомогли повернутися центральній раді в київ в 1918... хоч і не хочеться розповідати Вам історію, та всеж. 29 квітня стався переворот і до влади прийшов скоропадський. він теж унр? мені смішно!!!! саме гетьман тримався на німецьких багнетах, і саме його не підтримував народ, і саме він втратив владу після революції в німеччині. було визвольне повстання, зініційоване директорією. як її підтримував народ-подумайте, повстанська армія сягала 300 тисяч. і не побігла унр відразу після скмдання гетьмана до поляків, а цілий рік боролосая сама на всіх фронтах, без пітримки, проти червоних, біоих і частково проти поляків, до яких воини перед цим бігали по багнети для пітримки. саме в 1919 почався бардак, коли фіг зрозуміеш хто кого пітримує. але унр витримала в тому чорному часі, не здалася, і перед цим варто зняти шапку. а варшавський договір-лише вихід з безвиході.хай і не кращий. глянув би я Вас, в ситуації, коли вас притиснули до стіни і довго мутузять з усіх боків.
    і де ж Ви бачите, що я бью себе в груди і ору у вікно- я патріот, мать....??? якщо Ви не патріот-я не винен.
    і не варто філологу цитувати тараса григоровича, ви думаете я не знаю цього вірша і не згадав його коли читав цю тему? якраз і справа-то в іншому-що та частина народу, яка підтримувала унр саме і відчула себе українцями без чужих вказівок.

13. Вверх #4533
    Почетный кот форума Аватар для Piniya Gofman
    Цитата Сообщение от UPA Посмотреть сообщение
    А в чому була різниця?
    Між мовою,маю на увазі...
    Не "включайте дурака", извините! Разница между тем НАСТОЯЩИМ УКРАИНСКИМ, и тем, который сейчас звучит - огромная! Сейчас - страшный "суржик" с элементами польского, венгерского и с американо-канадским акцентом! ПРОТИВНО!!!

14. Вверх #4534
    User banned
    Цитата Сообщение от george23 Посмотреть сообщение
    ой, Iskander, та я ж вам і не погрожую, хоч у Вас і яйця круті!!! просто не треба пхати куди попало те, що не треба, от і все!
    чого унр прийшло на україну з поляками-в них був договір, варшавськи, що поляки допоможуть унр у війні з більшовиками. вже інша справа, в що вилився цей договір. та і не нікчемна зовсім влада унр. слабка-так, але не нікчемна. просто треба було виживати. державність унр могла отримати лише за підтримки антанти, а ляхи напряму пітримувались французами-а париж це те ж антанта-Ви це знаете?
    і ніколи унр не підтримувалась німцями. вони допомогли повернутися центральній раді в київ в 1918... хоч і не хочеться розповідати Вам історію, та всеж. 29 квітня стався переворот і до влади прийшов скоропадський. він теж унр? мені смішно!!!! саме гетьман тримався на німецьких багнетах, і саме його не підтримував народ, і саме він втратив владу після революції в німеччині. було визвольне повстання, зініційоване директорією. як її підтримував народ-подумайте, повстанська армія сягала 300 тисяч. і не побігла унр відразу після скмдання гетьмана до поляків, а цілий рік боролосая сама на всіх фронтах, без пітримки, проти червоних, біоих і частково проти поляків, до яких воини перед цим бігали по багнети для пітримки. саме в 1919 почався бардак, коли фіг зрозуміеш хто кого пітримує. але унр витримала в тому чорному часі, не здалася, і перед цим варто зняти шапку. а варшавський договір-лише вихід з безвиході.хай і не кращий. глянув би я Вас, в ситуації, коли вас притиснули до стіни і довго мутузять з усіх боків.
    і де ж Ви бачите, що я бью себе в груди і ору у вікно- я патріот, мать....??? якщо Ви не патріот-я не винен.
    і не варто філологу цитувати тараса григоровича, ви думаете я не знаю цього вірша і не згадав його коли читав цю тему? якраз і справа-то в іншому-що та частина народу, яка підтримувала унр саме і відчула себе українцями без чужих вказівок.
    300 тисяч під двоколором? Та з часів Богдана Хмельницького жоден полководець на україні незбирав більше 40 тисяч. Теж мені армія 4000 вояків, тьфу і ростер. А влада таки була нікчемною. Недарма казали де "Залізниця там і УНР" А ось тут я не згоден. Якраз та частина україни яка пішла проти УНР з їх шановним панством і почувала себе насправді вільною. Що пропанував уряд УНР, землю селянин повинен викупати. А де гроші взяти? Чоловік прийшов після війни треба хазяйство будувати, а тут йому "таку велику подяку" під носа. Тиць. Хочеш працювати на землі купуй її. А не за що, ну тоді йди геть.

До речі не "ляхи", а поляки. Так ви відноситесь до інших народів? Так що вже казати про свій власний.
    Последний раз редактировалось Iskander; 21.01.2008 в 21:03.

15. Вверх #4535
    User banned
    а стосовно месників... я знаю в що з киева відправляли в 1921 загін ЧОН на боротьбу з бандитизмом на катеринославщину, і їм повідомляли, що крім махновського руху ще існує національни рух німців колністів-т.зв. "месники". і що в 1922 румунський кордон перейшло кілька озброених німців-за їх словами, з загону якогось Курта, дай бог памяті з якої колонії вони були.
    це невивчений факт, але він був. багато з них служили в 1918 р в добровольчій бригаді з колоністів, свторений ейгорном, командувачем німецьких військ на україні-це ще знаю.
    а щодо їх біографій... так а де їх знайдеш? ось на чернігівщині був такий собі мужичек Ангел, мав до 1000 боєвіков. якщо ви скажете де знайти їхні біографі та відомості про тих бєвиків-списки там, чи що... то я вам особисто ящик пива ставлю! а якщо ще й знаете як склалася доля самого ангела далі, та ще його справжне їмя-то і двох не жалко!

16. Вверх #4536
    Постоялец форума Аватар для петлюра
    Цитата Сообщение от Iskander Посмотреть сообщение
    Доречі не болгарскими, а болгарськими. На ЗУ я нечув передач польською, угорською, та на "клєтій" москальскій мові. Я переважно слухаю на Житомирщині "пєршый нацыянальный" білорусії. Нехочу слухати українські канали, бо мене тошнить від галичанського гиканя, та від акценту канадської діаспори. Хоча я сам одесит по народженню, батько білорус, мати українка))).
    Ідте за Карпати,і школи угорськи і передачі,У Львові є польскі школи.
    МИ САМОТНІ В БЕЗМЕЖЖІ
    ХАЙ НАМ СНЯТЬСЯ СТЕПИ

17. Вверх #4537
    User banned
    Мені ці покидьки і задарма непотрібні.

18. Вверх #4538
    Живёт на форуме Аватар для UPA
    Не "включайте дурака", извините!
    Я його ще не розігрів до робочої температури....
    Разница между тем НАСТОЯЩИМ УКРАИНСКИМ, и тем, который сейчас звучит - огромная! Сейчас - страшный "суржик" с элементами польского, венгерского и с американо-канадским акцентом! ПРОТИВНО!!!
    Наведіть будь-ласка приклад справжньої української...
    Чи джерело,де можна знайти...
    Для порівняння...
    Йа Йожег-кросавчеГ:)

19. Вверх #4539
    User banned
    Цитата Сообщение от петлюра Посмотреть сообщение
    І деж можно почути белоруську ,як не у Західних районах?Може у Карелії можно почути финську,лише на папері.
    Житомирщина не західна Україна, а північна і мова на Житомирщині специфічна, багато запозичень з білоруської мови і нема "клєтого" галичанського гикання

20. Вверх #4540
    User banned
    теж мені армія в 4000 була під мотовилівкою, де вони рубались з гетманськими сердюками та добровольчою дружиною. а як же одна з дніпровських дивізій увійшовши до киева мала 10 тис багнетів? ну хай не 300, но 100 тис точно! і Ви не праві щодо що більше 40 тис ніхто не набирав. в поході на київ-одессу обеднана армія мала 80 тис.
    під вагоном територія, у вагоні директорія-це здаеться агітка, я точно не помню, але її наспівували і солдати унр.
    про землю... більшовики багато обіцяли, а що дали? унр з тріском програла пропагандиську війну!

Закрытая тема
Страница 227 из 596 ПерваяПервая ... 127 177 217 225 226 227 228 229 237 277 327 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права