| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
З цього приводу питання - що прихильнико державного статусу російської в Україні роблять для досягнення своєї мети? Якщо не рахувати голосування за явних дегенератів типу януковичів, маркових, табачніків і колєсніченок, нестихаючого ниття про злих бандерівців та зневажливих вигуків про "селюківську мову"?
Я ж пропоную конструктивний шлях - домовтесь із україномовними, переконайте їх в потрібності російської, покажіть позитивні перспективи...![]()
Советский Союз полтора года существовал?
А с чего Вы взяли,что я не борюсь?Да и аргументы буду приводить тому.кому посчитаю нужным.а не первому встречному.Ага.)
Не..не отказываюсь...но Вам не желаю.Тем более,что в мои планы не входит в чём бы то ни было убеждать украиноязычных граждан вообще и вас в частности.Не вижу в этом необходимости.
А если Вам таки нужны аргументы...Сама,люба,сама (с) Ищите.
То вже десяте питання...
Закон 1990 року закріпив фактичний привілейований статус російської мови...
Та без питань...
Як кажуть наші молодші північно-східні брати "хозяин - барин"
Як це діло не назви, аргументів потрібності для україномовних громадян російської мови взагалі, і російської мови в якості державної зокрема, ви не навели...
Все інше - словеса
Але - дякую за спілкування![]()
Янус був богом початку та кінця...
Типу "я е альфа та омега, перший та останній"...
Я себе таким не вважаю - ви мене Янусом назвали...
Так що, дякую за компліме
виникало б, шановна...
Це я у вас на форумі недовго - а в політфорумах з 1999 року
аргументація необхідності введення російської, як другої державної, в Україні, завжди страждала емоційністю та суб"єктивністю, і ніколи не відрізнялась прагматичністю...
Тому я і задав це питання тут - хотів вкотре повернути розмову в конструктивне русло...
Однак, прихильники російської вкотре відмовились, підмінивши конструктивну дискусію переходом на особистості, образами та безконечним "заговорюванням" теми...![]()
Фигле..Союз по швам трещал и подобный закон,кста.принятый после Закона о языках на Украине,был одним из шагов развала.
Без лягнуть Россию день прожитым зря считаеццо?
Еще раз повторяю.Я не вижу необходимости в чём бы то ни было убеждать своих украиноязычных сограждан.Ни в чём..
Не торопитесь.Внимательно прочитайте,раза три,для лучшей усвояемости.
це неефективно, не вважаєте?...
ви все голосуєте і голосуєте за свою "немразь", а ситуація (мовна) все не змінюється і не змінюється...
а от, ситуація економічна та соціальна у ваших, російськомовних, регіонах все змінюється і змінюється - і ніфіга не на краще... Не вважаєте, що ви щось робите не правильно?![]()
все існування Союзу було довгим шляхом до неминучого розпаду
Та хіба ж це лягнуть? Так, по дружньому підкопнути
Я ж кажу - хозяин - барин...
А вкотре констатую відсутність аргументів за російську мову...
Ну там, перечитайте стільки, скільки вважатимете за потрібне - для цієї, як її, гм... "усвояємості"![]()
Каго-каго "перечитувати"?!!Проте, перечитувати усю вітку немає ні часу, ні натхнення![]()
Социальные закладки