|
ну, Слава Творцю, що хоча б факт приїзду одеських мікроцефалів - провокаторів у Львів 09.05.2011 р. ви вже не оспорюєте...
за подіями у Франківську я не слідкував (моє рідне місто - Львів).
підозрюю, що й там не все так просто...
Але - годі, жарти в сторону...
Хочу, щоби ви чітко зрозуміли моє відношення до Свободи - я не їх прихильник, м"яко кажучи...
Якщо є докази, що хтось дійсно перешкоджав ветеранам класти квіти та зривав зі старих георгіївські стрічки - я вважаю це варварством...
Однак, я знаю на 100% - коли ситуація не провокується навмисне - наприклад, 22.06.2011 р. чи в дні звільнення від фашистів того чи іншого міста - ветерани спокійно йдуть та кладуть квіти, носять червоні прапори і т.д. Так завжди було у Львові, поки туди не почали приїздити гастролери-провокатори...
Не пригадую, кому обіцяв - приклади злочинів солдат Червоної армії в Західній Україні...
Ритись у всіх книжках немає часу...
По Тернопільщині
Робота
РЕПРЕСІЇ ОРГАНІВ НКВС І НКДБ
ПРОТИ МИРНОГО НАСЕЛЕННЯ
НА ТЕРНОПІЛЬЩИНІ (1944–1946 РР.)
Петро Гуцал
Джерело:Так, 7
березня 1944 р. без будь-яких причин радянськ
і солдати розстріляли біля лісу поблизу
Стриївки на Збаражчині 32 чоловіки
з цього села. 13 травня в с. Слобідка на
Теребовлянщині червоноармійці підпалили
кілька хат, внаслідок пожежі, що виникла,
згоріло 48 господарств (109 будівель). У травні
радянський капітан зґвалтував в одному із
сіл на Зборівщині двох жінок. В іншому селі
цього самого району три солдати зґвалтували,
а потім задушили жінку. Сиротами
залишилися двоє дітей, злочинці
ж не були знайдені.
ДАТО. – Ф. П-1. – Оп. 1. – Спр. 113. – Арк. 1, 2, 10.
як пан файно розмовляє на мові. най би сповів про ськаускастих бандерлогах, що нищили людей.
ськаус - go home!!
[QUOTE=мартиняускас;22081149]Не пригадую, кому обіцяв - приклади злочинів солдат Червоної армії в Західній Україні...
Ритись у всіх книжках немає часу...
По Тернопільщині
Свои джерела подальше положи. Почитай про своих героев в источниках близких к архивным и поляков можешь поспрашивать. Они тоже ваших не забудут.
Социальные закладки