Тема: Языковая проблема - 3D

Закрытая тема
Страница 753 из 3445 ПерваяПервая ... 253 653 703 743 751 752 753 754 755 763 803 853 1253 1753 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 15,041 по 15,060 из 68886
  1. Вверх #15041
    User banned
    Цитата Сообщение от мартиняускас Посмотреть сообщение
    як кажуть наші молодші північно-східні брати, "мимо кассы"
    Я прихильник надання спеціального статусу російському діалекту
    Так само прихильник проведення референдуму з цього приводу...
    А щодо неконркурентоздатності - чиста правда...
    І справа тут не власне в українській мові, а у хибному сприйнятті російської як світової мови міжнаціонального спілкування, а відтак глибокому підсвідомому опорі вивченню будь-якої іншої мови...
    Типу, якщо я знаю російську - мені ніяка інша не потрібна (от де тоталітарна відрижка )
    в Україні найкращі умови для паралельного вивчення української та російської, оскільки є можливість і вивчити, і спілкуватись і однією, і іншою... (цією можливістю більшість агресивно російськомовних громадян не користується... )
    а вивчення іншої мови та спілкування нею розвиває інтелект...
    розвинутий інтелект - посилює конкурентоздатність та створює навичнки вивчення ще більшої кількості мов, в тому числі справжніх світових мов міжнаціонального спілкування - англійської, китайстької, арабської, французської...
    Каким боком знание украинского языка помагает изучению английского???
    По моему личному опыту-чуть менее, чем никак.
    Понимание польского, чешского, сербского, опять таки по личному опыту да, облегчат, ну ещё изучение, если кому надо.
    Насчёт же хибного сприняття повеселился ещё раз.
    А мужики-то не знают(с)
    Молдаванин с эстонцем, в реале, должны изъясняться на мове!

2. Вверх #15042
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от El-pampero Посмотреть сообщение
    Каким боком знание украинского языка помагает изучению английского???
    По моему личному опыту-чуть менее, чем никак.
    Понимание польского, чешского, сербского, опять таки по личному опыту да, облегчат, ну ещё изучение, если кому надо.
    Насчёт же хибного сприняття повеселился ещё раз.
    А мужики-то не знают(с)
    Молдаванин с эстонцем, в реале, должны изъясняться на мове!
    Ну, ваш особистий досвід свідчить про вашу особисту недосвідченість...
    Ви маєте право на свою думку з цього приводу, однак мені вона видається хибною...
    Просто, ваша підімперська уява не дозволяє вам побачити простий і очевиджний зв"язок - але це, чесне слово, не проблеми україномовних громадян...
    Оскільки я на нормальному рівні володію англійською, в Прибалтиці російська мені не знадобилась...
    Спілкування з молдованами, удмуртами, казахами та туркменами не вважаю нагально необхідним...
    Росіянин зрозуміє українську, якщо не захоче - плакати не буду, мені є з ким спілкуватись ...
    Російськомовний українець зрозуміє українську...
    Таким чином, "міжнаціональний статус" російської обмежується різноманітними чуркістанами та Росією
    Потрохи по статусу російська наближується до суахілі
    Таким чином, особисто для мене необхідність вивчення російської під питанням...
    Але, мої діти вивчатимуть російську за будь-яких обставин...
    По перших, тому що знання іншої мови розвиває інтелект, а мої діти повинні бути більш конкурентоспроможними в житті, як я вже писав...
    По друге, ворога потрібно знати в обличчя
    Хоча пріоритетом буде англійська, як справжня мова міжнаціонального спілкування у світі та українська, як рідна мова
    Последний раз редактировалось мартиняускас; 08.08.2011 в 13:07.

3. Вверх #15043
    Новичок
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Русские поселенцы пришедшие на эти земли никак не позднее украинских поселенцев у него уже стали африканцами и турками. Европеец, блин..
    Причем тут вообще русские?
    Так ви визначтеся про що ви взагалі говорите - перше
    А друге.... чого це українські поселенці мали ь по російськи розмовляти - вони ж не рускі поселенці

4. Вверх #15044
    Постоялец форума Аватар для Regin@
    Таким чином, "міжнаціональний статус" російської обмежується різноманітними чуркістанами та Росією
    Что-то такое гаденькое и мерзопакостное из тебя сейчас вылезло - это титульная свидомость поперла?

Не выдавай желаемое за действительное.
    Everything will be ok in the end. If its not ok, its not the end.

5. Вверх #15045
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Regin@ Посмотреть сообщение
    Что-то такое гаденькое и мерзопакостное из тебя сейчас вылезло - это титульная свидомость поперла?

Не выдавай желаемое за действительное.
    Констатація реальності, яка вам не до вподоби, - це "гаденькое и мерзопакостное"?
    Кумендно...
    Ви, світла пані, можете відноситись до мене і моїх слів як завгодно, але реальність від цього не постраждає...
    Просніться - російська мова перестала бути мовою сучасної науки, мовою якісної освіти, мовою передової культури, мовою світового значення...
    Якесь більш-менш міжнародне значення вона все ще зберігає в славбо розвинених країнах Середньої Азії (де її активно викорінюють), Закавказзя (і то, Грузія вже потрохи йде в мінус), в Білорусі та в частині України...
    Іншими словами, прийміть реальність - і вона прийме вас

6. Вверх #15046
    User banned
    Ну, ваш особистий досвід свідчить про вашу особисту недосвідченість...
    Ви маєте право на свою думку з цього приводу, однак мені вона видається хибною...
    Просто, ваша підімперська уява не дозволяє вам побачити простий і обчевиджний зв"язок - але це, чесне слово, не проблеми україномовних громадян...
    Оскільки я на нормальному рівні володію англійською, в Прибалтиці російська мені не знадобилась...
    Спілкування з молдованами, удмуртами, казахами та туркменами не вважаю нагально необхідним...
    Росіянин зрозуміє українську, якщо не захоче - плакати не буду, мені є з ким спілкуватись ...
    Російськомовний українець зрозуміє українську...
    Таким чином, особисто для мене необхідність вивчення російської під питанням...
    Але, мої діти вивчатимуть російську за будь-яких обставин...
    По перших, тому що знання іншої мови розвиває інтелект, а мої діти повинні бути більш конкурентоспроможними в житті, як я вже писав...
    По друге, ворога потрібно знати в обличчя
    Хоча пріоритетом буде англійська, як справжня мова міжнаціонального спілкування у світі та українська, як рідна мова
    Как ни тезис, так Шыдевр.

Любое личное суждение основывается на личном же опыте, прямом или опосредованном( получение информации из сторонних источников, жизненный опыт близких).

Кроме удмуртов и казахов русский язык используют и глобализированном мире, это один из официальных языков ООН.

Про приближение по статусу русского языка к сувхили поделись ссылкой, или просто твои фантазии?

Русский-язык врага, английский -хозяина? Правильно понял?

7. Вверх #15047
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Констатація реальності, яка вам не до вподоби, - це "гаденькое и мерзопакостное"?
    Кумендно...
    Ви, світла пані, можете відноситись до мене і моїх слів як завгодно, але реальність від цього не постраждає...
    Просніться - російська мова перестала бути мовою сучасної науки, мовою якісної освіти, мовою передової культури, мовою світового значення...
    Якесь більш-менш міжнародне значення вона все ще зберігає в славбо розвинених країнах Середньої Азії (де її активно викорінюють), Закавказзя (і то, Грузія вже потрохи йде в мінус), в Білорусі та в частині України...
    Іншими словами, прийміть реальність - і вона прийме вас
    И нафига Вашим детям русский язык? Который из себя ничего не представляет...
    Непонятно.
    Ради того, чтобы знать врага в.. э... язык?
    Имхо, овчинка выделки не стоит..
    К тому моменту, как Ваши дети подрастут - Украина уже так далеко уйдет вперед по европейскому пути, что про Россию уже можно будет не вспоминать..
    И русский язык потеряет вообще всякое значение...
    /* мерзко хихикает */

8. Вверх #15048
    Постоялец форума
    Как ни тезис, так Шыдевр.
    радий, що ви оцінили

Любое личное суждение основывается на личном же опыте, прямом или опосредованном( получение информации из сторонних источников, жизненный опыт близких).
    Так от, в мене є підозра, що опосередковані джерела ви сприймаєте усічено через вашу підімперську зашореність

Кроме удмуртов и казахов русский язык используют и глобализированном мире, это один из официальных языков ООН.
    ви збираєтесь на прийом в ООН?

Про приближение по статусу русского языка к сувхили поделись ссылкой, или просто твои фантазии?
    http://www.polit.ru/article/2006/08/17/demoscope251/

Русский-язык врага, английский -хозяина? Правильно понял?
    Тобто, у вашій свідомості існують тільки дві категорії стосунків - стосунки із ворогом і стосунки з господарем?
    Тому що мій світ має більше кольорів та відтінків, там також присутні друзі, знайомі, байдужі мені суб"єкти, партнери і т.д.
    Тяжко, мабуть, жити у монохромному світі "новоросів", де вибирати можна лише між ворогами та господарями... ?

9. Вверх #15049
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    И нафига Вашим детям русский язык? Который из себя ничего не представляет...
    Непонятно.
    Ради того, чтобы знать врага в.. э... язык?
    Имхо, овчинка выделки не стоит..
    К тому моменту, как Ваши дети подрастут - Украина уже так далеко уйдет вперед по европейскому пути, что про Россию уже можно будет не вспоминать..
    И русский язык потеряет вообще всякое значение...
    Свої міркування я вже виклав вище
    Повторю свою рекомендацію - читайте їх уважно

10. Вверх #15050
    User banned
    радий, що ви оцінили

Так от, в мене є підозра, що опосередковані джерела ви сприймаєте усічено через вашу підімперську зашореність

ви збираєтесь на прийом в ООН?

http://www.polit.ru/article/2006/08/17/demoscope251/

Тобто, у вашій свідомості існують тільки дві категорії стосунків - стосунки із ворогом і стосунки з господарем?
    Тому що мій світ має більше кольорів та відтінків, там також присутні друзі, знайомі, байдужі мені суб"єкти, партнери і т.д.
    Тяжко, мабуть, жити у монохромному світі "новоросів", де вибирати можна лише між ворогами та господарями... ?
    Что ты мне всё подимперскую зашоренность тычешь?
    Равные права-подимперскость?
    Про язык врага ты сам же и написал.
    Так что по поводу монохромности-опять таки не по адресу.
    По ссылке же твоей - очередной прогноз, не более...

11. Вверх #15051
    Постоялец форума
    Что ты мне всё подимперскую зашоренность тычешь?
    Висловив своє імхо

Равные права-
    щодо рівних прав - повторюсь, поцікався моєю позицією щодо російської мови - хоча б на цій гілці...

Про язык врага ты сам же и написал.
    написав...
    але тільки про нього - і поставив в кінці речення смайл
    кров очі заливає?

Так что по поводу монохромности-опять таки не по адресу.
    А от про господарів вже ти додав...
    Так що, як на мене, з приводу монохромності - за адресою

По ссылке же твоей - очередной прогноз, не более...
    Тк і прогноз, і динаміка на момент опублікування звіту...
    Стискається шагренева шкіра "російського світу", повільно - але невпинно...
    ПиСи. Не денервуйтесь так, то для обміну речовин шкідливо

12. Вверх #15052
    User banned
    Для біологічного виду Homo sapiens комунікативні навички є визначальними...
    проблема лишь в том, что проявлять свои коммуникативные способности на украинском в текущем окружении примерно половины населения Украины просто не представляется возможным, ввиду отсутствия носителей украинского языка. (надеюсь, вы не будете причислять к носителям держмовы людей, которые тщетно пытаются выдавить из себя хотя бы пару фраз на госязыке "потомушоукраина")
    Проявлять же коммуникативные способности в ряде областей бытия на родном языке на практике тоже затруднительно ибо тут мешает хуторянское мышление мартиняускаса и Ко.
    Итак - на лицо назревшая языковая проблема, мешающая определяющим потребностям (по мартиняускасу) человека. Что будем делать?

13. Вверх #15053
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от yevgen2000 Посмотреть сообщение
    проблема лишь в том, что проявлять свои коммуникативные способности на украинском в текущем окружении примерно половины населения Украины просто не представляется возможным, ввиду отсутствия носителей украинского языка. (надеюсь, вы не будете причислять к носителям держмовы людей, которые тщетно пытаются выдавить из себя хотя бы пару фраз на госязыке "потомушоукраина")
    Проявлять же коммуникативные способности в ряде областей бытия на родном языке на практике тоже затруднительно ибо тут мешает хуторянское мышление мартиняускаса и Ко.
    Итак - на лицо назревшая языковая проблема, мешающая определяющим потребностям (по мартиняускасу) человека. Что будем делать?
    не вміють "новороси" без переходу на особистості...
    Але ладно, прощу убогих духом - вони ж бо землю успадкують
    Так от, "хуторянин" мартиняускас вільно розмовляє і російською, і українською, і посилено вдосконалює англійську...
    Тому, в "хуторянина" мартиняускаса практично жодних комунікативних проблем в межах України, СНД та ЄЄС не було і не передбачається...
    Відтак, на відвічне москвинське питання "что (будем) делать", задане паном yevgen2000, можу порадити тільки одне: з метою вирішення вашої "назрівшої мовної проблеми" візьміть приклад з "хуторянина" мартиняускаса...

14. Вверх #15054
    User banned
    Так от, "хуторянин" мартиняускас вільно розмовляє і російською, і українською, і посилено вдосконялює англійську...
    Тому, в "хуторянина" мартиняускаса практично жодних комунікативних проблем в межах України, СНД та ЄЄС не було і не передбачається...
    Відтак, на відвічние москвинське питання "что (будем) делать", задане паном yevgen2000, можу порадити тільки одне: з метою вирішення вашої "назрівшої мовної проблеми" візьміть приклад з "хуторянина" мартиняускаса...
    То бишь нужно залезть на Льфовский форум, и начать сеять там "разумное, доброе, вечное?"

15. Вверх #15055
    настоящий полковник
    Як що? Пишіть листи Януковичу, адже вiн клятвено обіцяв два госа перед виборами.
    Последний раз редактировалось полковник1; 08.08.2011 в 18:35.
    Что же вы строем не ходите?

16. Вверх #15056
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от AlexxK Посмотреть сообщение
    То бишь нужно залезть на Льфовский форум, и начать сеять там "разумное, доброе, вечное?"
    Вам також порекомендую: уважно читайте мої дописи...
    Я написав шановному yevgen2000:
    "хуторянин" мартиняускас вільно розмовляє і російською, і українською, і посилено вдосконялює англійську...
    з метою вирішення вашої "назрівшої мовної проблеми" візьміть приклад з "хуторянина" мартиняускаса...
    я мав на увазі вивчення мов
    Будьте уважні
    але, якщо хочете на львівський форум - ласкаво просимо

17. Вверх #15057
    User banned
    Вам також порекомендую: уважно читайте мої дописи...
    Я написав шановному yevgen2000:

я мав на увазі вивчення мов
    Будьте уважні
    але, якщо хочете на львівський форум - ласкаво просимо
    Я знаю языков несколько больше Вашего... так что примера мне с Вас брать... Ну, сами догадаетесь.
    И еще - мне жаль несчастных англоязычных, которым придется Вас читать, как только Вы таки выучите английский. Вы ведь тогда не ограничетесь только одесским форумом, а?
    Удачи в Вашей нелегкой борьбе.

18. Вверх #15058
    User banned
    Так от, "хуторянин" мартиняускас вільно розмовляє і російською, і українською, і посилено вдосконалює англійську...
    Відтак, на відвічние москвинське питання "что (будем) делать", задане паном yevgen2000, можу порадити тільки одне: з метою вирішення вашої "назрівшої мовної проблеми" візьміть приклад з "хуторянина" мартиняускаса...
    упаси меня бог брать с вас пример . Но признание в "хуторянстве" принимается, ибо я говорил всего-лишь об образе мышления. и ваше минусование моей репы - красочное тому подтверждение.
    То что у вас нет проблем с коммуникативностью, охотно верю. Ибо какие могут быть проблемы взаимоотношений, к примеру, у грабителя во время акта совершения прямого грабежа у обычного законопослушного гражданина. Проблемы у гражданина, грабитель доволен, самоуверен и. поверьте, не испытывает никаких проблем коммиуникации. Он не видит проблем, потому что для него такой оборот действий комфортен. Аналогия понятна?
    Про ЕС шутку оценил. В Румынии - на каком языке "коммуникатируете"? А в Болгарии? А в Бельгии или Португалии?

19. Вверх #15059
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от AlexxK Посмотреть сообщение
    Я знаю языков несколько больше Вашего... так что примера мне с Вас брать... Ну, сами догадаетесь.
    И еще - мне жаль несчастных англоязычных, которым придется Вас читать, как только Вы таки выучите английский. Вы ведь тогда не ограничетесь только одесским форумом, а?
    Удачи в Вашей нелегкой борьбе.
    Шановний, скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина...
    Але от яка ти людина, залежить не від кіькості мов...
    Екстраполюючи на вас цю тезу, змушений зазначити, що знання великої кількості мов не робить вас уважним індивідом...
    оскільки я вже вказав вам вище, що:

я написав шановному yevgen2000:
    він звернувся з питанням: що йому робити мовною проблемою, і я порекомендував йому варіант її вирішення...
    будьте уважні
    щодо форумів - дасть ся чути

20. Вверх #15060
    Постоялец форума
    упаси меня бог брать с вас пример . Но признание в "хуторянстве" принимается, ибо я говорил всего-лишь об образе мышления. и ваше минусование моей репы - красочное тому подтверждение.
    вивчіть уважно мовні засоби...
    зокрема, підівчіть значення лапок ("кавычки" росыйською)
    в цивілізованому світі відкрите висловлювання свого відношення до думок опонента дозволеними правилами поведінки засобами вважається нормальним
    а от хуторяни цього не знають, і замість висловлення відношення доносять модератору

То что у вас нет проблем с коммуникативностью, охотно верю. Ибо какие могут быть проблемы взаимоотношений, к примеру, у грабителя во время акта совершения прямого грабежа у обычного законопослушного гражданина. Проблемы у гражданина, грабитель доволен, самоуверен и. поверьте, не испытывает никаких проблем коммиуникации. Он не видит проблем, потому что для него такой оборот действий комфортен. Аналогия понятна?
    Я вас пограбував тим, що вивчив російську????!
    Двині шляхами ходять думки в мізках "новороських"

Про ЕС шутку оценил. В Румынии - на каком языке "коммуникатируете"? А в Болгарии? А в Бельгии или Португалии?
    англійська. англійська. англійська. англійська.

Закрытая тема
Страница 753 из 3445 ПерваяПервая ... 253 653 703 743 751 752 753 754 755 763 803 853 1253 1753 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права