Тема: Языковая проблема - 3D

Закрытая тема
Страница 717 из 3445 ПерваяПервая ... 217 617 667 707 715 716 717 718 719 727 767 817 1217 1717 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 14,321 по 14,340 из 68886
  1. Вверх #14321
    User banned
    Цитата Сообщение от мартиняускас Посмотреть сообщение
    однієї цієї фрази

достатньо для обгрунтування...
    галичани - частина української держави...
    фобія до частини України=фобія до цілого...
    теорема доведена, переходимо до наступного питання

"будь-яке узагальнення - злочин проти істини" (с)
    галичане - не вся Украина.

вот вы назвали меня русской шовинисткой, следовательно оскорбили в моем лице всю Одессу. Одесса- часть Украины, значит, вы оскорбили всю Украину. отсюда- вы украинофоб
    переходим к следующему вопросу)

2. Вверх #14322
    User banned
    держава складається з людей...
    це просто дуже складна система відносин між людьми...
    и эта система должна регулироваться объективными законами, а не субъективной интуицией.
    вы ведь не будете отрицать, что интуиция всегда субъективна?)

я говорив про відносини між людьми, якщо ви не звернули увагу...
    вы говорили о нации и государстве.

3. Вверх #14323
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    "будь-яке узагальнення - злочин проти істини" (с)
    галичане - не вся Украина.
    да ну...?
    і одесити - не вся Україна...
    ви були не в курсі ?
    але, тим не менше, зневажливе відношення до одеситів - зневага до усієї України, так само, як і зневажливе відношення до галичан чи слобожан...

вот вы назвали меня русской шовинисткой, следовательно оскорбили в моем лице всю Одессу. Одесса- часть Украины, значит, вы оскорбили всю Украину. отсюда- вы украинофоб переходим к следующему вопросу)
    ні, я вас не образив - дав оцінку персонально вашим поглядам з моєї власої точки зору...
    висловив своє імхо...
    і вас з усією Одесою я не ототожнюю...
    не узагальнюю всіх одеситів...
    не принижую себе печерною ксенофобією, не чешу під один гребінець жителів цілого регіону...
    не намагаюсь їх принизити...
    так що різниця принципова...

4. Вверх #14324
    User banned
    да ну...?
    і одесити - не вся Україна...
    ви були не в курсі ?
    але, тим не менше, зневажливе відношення до одеситів - зневага до усієї України, так само, як і зневажливе відношення до галичан чи слобожан...

ні, я вас не образив - дав оцінку персонально вашим поглядам з моєї власої точки зору...
    висловив своє імхо...
    і вас з усією Одесою я не ототожнюю...

не узагальнюю всіх одеситів...
    не принижую себе печерною ксенофобією, не чешу під один гребінець жителів цілого регіону...
    не намагаюсь їх принизити...
    так що різниця принципова...
    Табачник тоже высказал свое имхо и галичан со всей Украиной не отождествляет.)
    просто дал оценку их ментальности)
    так что разницы никакой)

итак, вы- украинофоб)

5. Вверх #14325
    Постоялец форума
    и эта система должна регулироваться объективными законами, а не субъективной интуицией.
    вы ведь не будете отрицать, что интуиция всегда субъективна?)
    Звичайно буду...
    Інтуіція - явище, яке існує в об"єктивному Всесвіті...
    Ви були не в курсі? Це частина нашої реальності
    І вона також регулюється об"єктивними законами...
    Просто, ми знаємо настільки мало цих об"єктивних законів, що не можемо усвідомити, на яких закономірностях працює інтуіція - але вона працює
    Якщо ми обмежуватимемо регламентацію існування держави тільки відомими нам на сьогодні об"єктивними законами - ми приречемо таку державу на неминучу стагнацію...

вы говорили о нации и государстве.
    І нація, і держава - це сукупності людей...
    А тому, визначальним питанням і у побудові нації, і у побудові держави є побудова комфортних і продуктивних відносин між людьми, які входять до цих сукупностей

6. Вверх #14326
    User banned
    Звичайно буду...
    Просто, ми знаємо настільки мало цих об"єктивних законів, що не можемо усвідомити, на яких закономірностях працює інтуіція - але вона працює
    Якщо ми обмежуватимемо регламентацію існування держави тільки відомими нам на сьогодні об"єктивними законами - ми приречемо таку державу на неминучу стагнацію...
    это уже метафизика.
    сомневаеюсь, что вы ляжете под нож хирурга без мед. образования, но с хорошей (по его мнению) интуицией.

А тому, визначальним питанням і у побудові нації, і у побудові держави є побудова комфортних і продуктивних відносин між людьми, які входять до цих сукупностей
    совокупность людей- это толпа.
    странно видеть юриста, не признающего законы. вы в суде тоже к интуиции апеллируете?

7. Вверх #14327
    Постоялец форума
    Табачник тоже высказал свое имхо и галичан со всей Украиной не отождествляет.)
    просто дал оценку их ментальности)
    на базі чого? Він проводив дрослідження геному, етнографічні, культурологічні дослідження, які б дали йому можливість прийти до таких висновків? Ні...
    Просто висловив образливе судження...
    При цьому, пішов тим же шляхом, яким ішли фашисти та більшовики - переніс риси, які він вважає негативними, на цілу групу населення...
    чистої води ксенофобія...
    Крім того, він говорив не про відмінність - тут все було б ок...
    Він саме виразив своє зневажливе судження про галичан ("лакеи, едва научившиеся мыть руки")... Якщо б мова йшла тільки про відмінність - Бог з ним, можливо дійсно відмінні суттєво... А тут - чистої води комплекси, генетична ненависть до інших... Кажучи його ж словами "пещерная ксенофобия", яка росте, як на мене, з невимовно глибокого комплексу неповноцінності Дімона...
    Оскільки, я вважаю галичан частиною українського етносу - то це українофобія... Якщо, припустимо, галичани частиною українського етносу не є - це "галичанофобія". Але ксенофобія - полюбасу А ксенофобія - уділ убогих духом

8. Вверх #14328
    User banned
    на базі чого? Він проводив дрослідження геному, етнографічні, культурологічні дослідження, які б дали йому можливість прийти до таких висновків? Ні...
    он руководствовался интуицией)

Оскільки, я вважаю галичан частиною українського етносу - то це українофобія... Якщо, припустимо, галичани частиною українського етносу не є - це "галичанофобія". Але ксенофобія - полюбасу А ксенофобія - уділ убогих духом
    а я по факту являюсь частичкой Одессы и гражданкой Украины.
    к тому же, по крови- наполовину галичанкой)
    значит, вы- украинофоб) а це - уділ убогих духом (с)
    Последний раз редактировалось greenok; 02.08.2011 в 14:31.

9. Вверх #14329
    Постоялец форума
    это уже метафизика.
    сомневаеюсь, что вы ляжете под нож хирурга без мед. образования, но с хорошей (по его мнению) интуицией.
    якщо я знатиму, що після його операцій люди одужують - ляжу...
    так само, як не ляжу під ніж хірурга з супер медичною освітою і цілою колекцією наукових ступенів, якщо після його операцій люди не виживають...
    а ви?

совокупность людей- это толпа.
    звернемось до формальної логіки
    сукупність людей і натовп співвідносяться як загальне і частина...
    Тобто, всілякий натовп - це сукупність людей, але не всіляка сукупність людей - натовп

странно видеть юриста, не признающего законы. вы в суде тоже к интуиции апеллируете?
    я просто знаю, як такі "закони" творяться руками похмільних студентів і напівграмотних депутатів ...
    і іронічно до них відношусь...
    і не плутаю їх із об"єктивними законами, які діють у нашому Всесвіті

10. Вверх #14330
    User banned
    Звичайно буду...

Демагогия .....
    "Ограничение регламентации" - прелестный термин (регламент - уже сам по себе есть ограничение)...
    Уже обречена, т.к. полное отсутствие интуиции и здравого смысла при решении любых государственных вопросов...

11. Вверх #14331
    User banned
    якщо я знатиму, що після його операцій люди одужують - ляжу...
    так само, як не ляжу під ніж хірурга з супер медичною освітою і цілою колекцією наукових ступенів, якщо після його операцій люди не виживають...
    а ви?
    нет, вы ввели дополнительное условие.
    его в задаче не было. речь шла о дилемме- выбираем знание законов или интуицию

звернемось до формальної логіки
    сукупність людей і натовп співвідносяться як загальне і частина...
    Тобто, всілякий натовп - це сукупність людей, але не всіляка сукупність людей - натовп
    именно.
    т.е. толпу от государства отличает то, что первая существует хаотично, а второе - подчиняясь законам.

я просто знаю, як такі "закони" творяться руками похмільних студентів і напівграмотних депутатів ...
    і іронічно до них відношусь...
    і не плутаю їх із об"єктивними законами, які діють у нашому Всесвіті
    вопрос звучал иначе.
    вы в суде к чему апеллируете?

12. Вверх #14332
    Постоялец форума
    он руководствовался интуицией)
    саме так...
    проте, інитуїція - не єдина частина Всесвіту, яка визначає поведінку людини...
    І її особливість - вона ефективна в комплексі з іншими елементами реальності...
    знаєте, мені кумендні ваші намагання загнати мене в те місце, яке ви вважаєте "глухим кутом"
    і ваш флуд з цього приводу також
    багато відповідей щодо, наприклад, цієї теми, є у Зіггі Фройда (Я і Воно), рекомендую...
    Думаю, після того, як ви осилите цю книгу - ми зможемо поспілкуватись
    а я по факту являюсь частичной Одессы и гражданкой Украины.
    к тому же, по крови- наполовину галичанкой)
    значит вы- украинофоб)
    так, але я обмежився конкретно вами, і тільки вами - в даному випадку...
    чітко обмежив цільову групу, і обгрутнував свої твердження засобами та аргументами, достатніми для спілкування на інтернет - форумі
    при цьому, я не приписував вам явно негативних, з моєї точки зору рис, в наявності яких не був певен...
    цитована жє мною фраза вашого альтернативно орієнтованого кумира (?) Діми Табачніка не несла ніякої аргументації, і мала виключну мету образити
    Що, як відомо, я проявом внутрішньої агресії до певного зовнішнього подразника, що, у свою чергу, є наслідком фобії, як психічного явища...

13. Вверх #14333
    Постоялец форума
    нет, вы ввели дополнительное условие.
    его в задаче не было. речь шла о дилемме- выбираем знание законов или интуицию
    з чого ви взяли, що я перебуватиму в поставлених вами межах?
    реальність завжди багатша, ніж логічні фабули...
    а я виходжу з реальності у своїх судженнях, а не із умовних конструкцій

именно.
    т.е. толпу от государства отличает то, что первая существует хаотично, а второе - подчиняясь законам.
    Ой-йой-йой...
    Блін, почитайте ж ви хоч щось...
    Ви не уявляєтесь, наскільки закономірна поведінка натовпу

вопрос звучал иначе.
    вы в суде к чему апеллируете?

це професійна таємниця...
    повірте, я не апелюю дол Третього закону Ньютона чи Закону Бойля - Маріотта
    А ті закони, до яких я таки апелюю не мають до об"єктивних законів світобудови безпосереднього відношення...

14. Вверх #14334
    User banned
    Є їх російськомовні аналоги (наприклад усілякі маркови, колєсніченки, табачніки і т.д.)...
    Не думаю, що варто рівнятись на неадекватів...
    Вот именно. Я не знаю, кто такие "агрессивно русскоязычные", наверняка страшный зверь. Пусть будут маргиналами и неадекватами вкупе с агрессивно украиноязычными, которые "не понимают" русского и ненавидят все русское. Я, кстати, Маркова, Колесниченко и Табачника неадекватами не считаю. Для меня неадекваты - тягнибоки, фарионы и ющенки. Ну это все зависит от кочки зрения.
    Последний раз редактировалось Gottik; 02.08.2011 в 14:50.

15. Вверх #14335
    User banned
    Цитата Сообщение от мартиняускас;21948061[QUOTE
    ]саме так...
    знаєте, мені кумендні ваші намагання загнати мене в те місце, яке ви вважаєте "глухим кутом"
    багато відповідей щодо, наприклад, цієї теми, є у Зіггі Фройда (Я і Воно), рекомендую...
    это- в другую темы.
    вы все время пытаетесь свернуть с генеральной линии))
    так, але я обмежився конкретно вами, і тільки вами - в даному випадку...
    чітко обмежив цільову групу, і обгрутнував свої твердження засобами та аргументами, достатніми для спілкування на інтернет - форумі
    где? где вы обосновали мой, т.н. шовинизм?
    ссылку, плиз.
    при цьому, я не приписував вам явно негативних, з моєї точки зору рис, в наявності яких не був певен...
    а с моей точки зрения, вы меня оскорбили
    причем, основываясь на интуиции.
    я же , повторяя вашу логическую цепочку относительно Табачника, показала, куда ваша логика ведет. а ведет она к вашей украинофобии. а если постараться, можно и мизантропии достичь)

цитована жє мною фраза вашого альтернативно орієнтованого кумира (?) Діми Табачніка не несла ніякої аргументації, і мала виключну мету образити
    опять пустословие.
    докажете альтернативно ориентированность +кумира? или опять все на интуицию смахнете?)

Що, як відомо, япроявом внутрішньої агресії до певного зовнішнього подразника, що, у свою чергу, є наслідком фобії, як психічного явища...
    показательная опечатка)
    именно таким вы мне и представляетесь.

16. Вверх #14336
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Gottik Посмотреть сообщение
    Вот именно. Я не знаю, кто такие "агрессивно русскоязычные", наверняка страшный зверь. Пусть будут маргиналами и неадекватами вкупе с агрессивно украиноязычными, которые "не понимают" русского и ненавидят все русское. Я, кстати, Маркова, Колесниченко и Табачника неадекватами не считаю. Для меня недаекваты - тягнибоки, фарионы и ющенки. Ну это все зависит от кочки зрения.
    розумієте, я вважаю неадекватами і маркових, і тягнибоків...
    тому у нас з вами і не буде конструктивної розмови - ви, приймаючи позицію ксенофобів тиму табачніка чи маркова, самі стаєте з ними в один ряд...
    тобто, в моїх системі цінностей вважаєтесь маргіналом тат неадекватом...

17. Вверх #14337
    User banned
    саме так...

)
    Не стоит так щеголять старикашкой Зигги. Он подглядывал "в замочную скважину" и его видение ошибочно, примитивно, однобоко...

И что такое "иные элементы реальности"?
    Один к одному с "элементами сладкой жизни".

18. Вверх #14338
    User banned
    Що, як відомо, я проявом внутрішньої агресії до певного зовнішнього подразника, що, у свою чергу, є наслідком фобії, як психічного явища...
    А с чего вы взяли, что там не было аргументации. Вы ведь вырвали фразу из контекста. Вполне возможно, что аргументация была выше или ниже.
    Вы у нас ещё и психиатр вдобавок?
    Так если кто-то назовет русский язык собачим (как вот бывший министр Вовкун), сразу ж понятно, что это было проявлением внутренней агрессии на внешний раздражитель, что, в свою очередь, стало последствием фобии как психического явления. И название этой фобии имеется. Это русофобия. Знакома вам такая?

19. Вверх #14339
    User banned
    з чого ви взяли, що я перебуватиму в поставлених вами межах?
    реальність завжди багатша, ніж логічні фабули...
    а я виходжу з реальності у своїх судженнях, а не із умовних конструкцій
    это у вас еще школьная привычка - если не можешь решить задачу с заданными условиями, измени условия, авось препод не заметит?)
    я заметила. номер не прошел)

Ой-йой-йой...
    Блін, почитайте ж ви хоч щось...
    Ви не уявляєтесь, наскільки закономірна поведінка натовпу
    блин. вот вы и признали, что даже толпа подчиняется ЗАКОНАМ психологии, а не интуиции.

це професійна таємниця...
    повірте, я не апелюю дол Третього закону Ньютона чи Закону Бойля - Маріотта
    А ті закони, до яких я таки апелюю не мають до об"єктивних законів світобудови безпосереднього відношення...
    меня не интересуют ваши тайны.
    вопрос был риторическим. ясно, что в суде апеллируют к законам и доказательствам. как бы вы тут не изворачивались.

20. Вверх #14340
    Постоялец форума
    это- в другую темы.
    вы все время пытаетесь свернуть с генеральной линии))
    генеральна лінія тут, якщо я не помиляюсь, мовне питання...
    і з неї звернули саме ви

где? где вы обосновали мой, т.н. шовинизм?
    ссылку, плиз.
    я вважаю справедливим не надавати вам посилань на ваші дописи, оскільки ви відмовились надавати посилання на мої (щодо мого горлодерства, якщо пригадуєте)

а с моей точки зрения, вы меня оскорбили
    причем, основываясь на интуиции.
    я же , повторяя вашу логическую цепочку относительно Табачника, показала, куда ваша логика ведет. а ведет она к вашей украинофобии. а если постараться, можно и мизантропии достичь)
    якщо і образив - то виключно вас...
    і вказав конкретний критерій оцінки...
    тобто, у моїх словах не було ксенофобії, яка передбачає несвідому нелюбов тільки на підставі іншості об"єктів такої нелюбові
    а у випадку Табачніка - він просто виявив зневагу керуючись тільки однією ознакою - іншість галичан... Чистої води ксенофобія

опять пустословие.
    докажете альтернативно ориентированность +кумира? или опять все на интуицию смахнете?)
    не знаю...
    спостерігав його спроби зловити за цікаву частину тіла одного поважного адвоката
    та й спільні знайомі розповідали...
    особисто для мене доказів більш ніж достатньо...
    однак, так щоби протокол складати - нафіг воно мені треба, я вважаю, що людина має право бути гомосексуалістом, якщо нікого іншого до цього не примушує

показательная опечатка)
    именно таким вы мне и представляетесь.
    Фі...
    перехід на особистості, та ще й з таких дрібних приводів, - як на мене це пошло
    Последний раз редактировалось мартиняускас; 02.08.2011 в 14:53.

Закрытая тема
Страница 717 из 3445 ПерваяПервая ... 217 617 667 707 715 716 717 718 719 727 767 817 1217 1717 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права