Тема: Языковая проблема - 3D

Закрытая тема
Страница 698 из 3445 ПерваяПервая ... 198 598 648 688 696 697 698 699 700 708 748 798 1198 1698 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 13,941 по 13,960 из 68886
  1. Вверх #13941
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Вообще говоря, это следует из Ваших слов..
    Лень цитировать, но мнение первых Вы сходу обозвали неправдоподобными фантазиями.. Еще что-то надо?
    тому що особисто я вважаю їх фантазіями...
    виходячи із власного життєвого досвіду...
    я не сприймаю на віру ні ваші слова, ні слова ваших опонентів - я просто звіряю ці слова із власним досвідом...
    хоча, визнажю, мій досвід може не відображати об"єктивної картини

Я не буду подробно разбирать эти душераздирающие примеры..Дема уже кое-что по этому поводу сказал, да и смешно вообще об этом говорить..
    Про поддержку русскоязычной прессы, к примеру..
    Однозначно, що не будете...
    Вам це не вигідно

Уважаемый.. А как прикажете иначе Вас понимать?
    Не можу давати вам жодних наказів, оскільки ми з вами не перебуваємо у стосунках субординації

Следовало бы сказать, что не должны дискриминировать любого гражданина по языковому принципу.
    А Вы вполне конкретно указали только украиноязычных...Мол, их - не должны.. А уж с остальными, видимо, как получится...Удастся не дискриминировать - хорошо.. Не удастся - ну что ж поделаешь.. Им никто ничего не должен...Должны только украиноязычным...
    Кумедно...
    Ви мені вказуєте, що вартувало б робити, а що ні?
    Вважаю, що навряд чи ви маєте моральне право давати поради такого змісту будь-кому...
    Якщо ви вважаєте, що "слєдовало би" - ви так і пишіть...
    Я ж особисто вважаю, що я, як україномовний українець, повинен в першу чергу відстоювати права україномовних...
    На засадах "справедливості, добросовісності, розумності"...
    І, якщо мені і таким як я вдасться відстояти права україномовних на цих засадах - це автоматично забезпечить дотримання цього ж принципу і для інших мов в Україні, в тому числі і російської...

2. Вверх #13942
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Где русскоязычным граждананам ознакомиться с законами Украины (официальными версиями) на родном языке...?
    Там же, де і україномовним громадянам можна ознайомитись із законами України (офіційними версіями) на рідній мові...
    У газеті Відомості верховної ради України...
    Публікація на сайті ВРУ не означає, що тест офіційний...
    В цьому плані, сайт ВРУ не має жодних переваг порівняно із іншими сайтами...
    Жодної дискримінації...

3. Вверх #13943
    Не покидает форум Аватар для Юлия_В
    =Vertep;21926981]Украина - унитарное демократическое государство, форма правления - Единое верховенство власти, один официальный язык!

)))))Это, как говорит Склиф, пьятьёрка!)))))

4. Вверх #13944
    User banned
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    Украина - унитарное демократическое государство,
    демократическая уния?
    абсурд....

5. Вверх #13945
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    Цитата Сообщение от Cetus Посмотреть сообщение
    демократическая уния?
    абсурд....
    Уния? Хотите монарха? Конечно абсурд)))

6. Вверх #13946
    Цитата Сообщение от Юлия_В Посмотреть сообщение
    )))))Это, как говорит Склиф, пьятьёрка!)))))
    Что мне склиф?))) А что говорит Юлечка? Одобрямс?)))

7. Вверх #13947
    User banned
    Уния? Хотите монарха? Конечно абсурд)))
    ну тогда по-другому: не абсурд,
    демократическая уния - бредятина....

8. Вверх #13948
    демократическая уния - бредятина....
    Что это за нововведение?))))

9. Вверх #13949
    User banned
    Цитата Сообщение от мартиняускас Посмотреть сообщение
    Там же, де і україномовним громадянам можна ознайомитись із законами України (офіційними версіями) на рідній мові...
    У газеті Відомості верховної ради України..
    в Ведомостях есть тексты на русском языке? точно?)
    Публікація на сайті ВРУ не означає, що тест офіційний...
    В цьому плані, сайт ВРУ не має жодних переваг порівняно із іншими сайтами...
    Жодної дискримінації...
    интересно...
    официальный сайт ВРУ не содержит официальных текстов? а какие?

10. Вверх #13950
    Не покидает форум Аватар для Юлия_В
    Что мне склиф?))) А что говорит Юлечка? Одобрямс?)))
    Юличка первый раз слышит, что есть форма правления - Единое верховенство власти!))))

11. Вверх #13951
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    в Ведомостях есть тексты на русском языке? точно?)
    http://summit.ua/cgi-bin/mag.cgi?hn=objsel&ic=ttyp&io=48679

Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    интересно...
    сайт- частная лавочка?
    УКАЗ
    ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про порядок офіційного оприлюднення нормативно-правових актів та набрання ними чинності

З метою впорядкування офіційного оприлюднення нормативно-правових актів, що їх приймають Верховна Рада України, Президент України, Кабінет Міністрів України, забезпечення регулювання суспільних правовідносин на основі чинних актів, запобігання перекрученням їх змісту, визначення порядку набрання ними чинності, відповідно до статті 57, частин другої та п'ятої статті 94, частини другої статті 102 Конституції України постановляю:

1. Установити, що закони України, інші акти Верховної Ради України, акти Президента України, Кабінету Міністрів України не пізніш як у п'ятнадцятиденний строк після їх прийняття у встановленому порядку і підписання підлягають оприлюдненню державною мовою в офіційних друкованих виданнях.

Офіційними друкованими виданнями є:

"Офіційний вісник України";

газета "Урядовий кур'єр".

Офіційними друкованими виданнями, в яких здійснюється офіційне оприлюднення законів та інших актів Верховної Ради України, є також газета "Голос України", "Відомості Верховної Ради України".*

Офіційним друкованим виданням, в якому здійснюється офіційне оприлюднення законів, актів Президента України, є також інформаційний бюлетень "Офіційний вісник Президента України" (далі - "Офіційний вісник Президента України").

Акти Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України можуть бути в окремих випадках офіційно оприлюднені через телебачення і радіо.

2. Нормативно-правові акти можуть бути опубліковані в інших друкованих виданнях лише після їх офіційного оприлюднення відповідно до статті 1 цього Указу.

Нормативно-правові акти, опубліковані в інших друкованих виданнях, мають інформаційний характер і не можуть бути використані для офіційного застосування.

3. Громадяни, державні органи, підприємства, установи, організації під час здійснення своїх прав і обов'язків повинні застосовувати закони України, інші акти Верховної Ради України, акти Президента України і Кабінету Міністрів України, опубліковані в офіційних друкованих виданнях або одержані у встановленому порядку від органу, який їх видав.

4. Нормативно-правові акти Верховної Ради України і Президента України набирають чинності через десять днів з дня їх офіційного оприлюднення, якщо інше не передбачено самими актами, але не раніше дня їх опублікування в офіційному друкованому виданні.

5. Нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України набирають чинності з моменту їх прийняття, якщо більш пізній строк набрання ними чинності не передбачено в цих актах. Акти Кабінету Міністрів України, які визначають права і обов'язки громадян, набирають чинності не раніше дня їх опублікування в офіційних друкованих виданнях.

6. Якщо закон України, інший акт Верховної Ради України опубліковано в будь-якій із газет, зазначених у частинах другій і третій статті 1 цього Указу чи в "Офіційному віснику Президента України", до його опублікування в "Офіційному віснику України", "Відомостях Верховної Ради України", він набирає чинності після опублікування в тій із вказаних газет чи в "Офіційному віснику Президента України", де його опубліковано раніше.

Якщо інший нормативно-правовий акт опубліковано в "Офіційному віснику Президента України" чи в газеті "Урядовий кур'єр" до його опублікування в "Офіційному віснику України", він набирає чинності після опублікування в тому із вказаних офіційних друкованих видань, де його опубліковано раніше.

7. Акти Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, які не мають загального значення чи нормативного характеру, можуть не публікуватися за рішенням відповідного органу. Ці акти та акти з обмежувальними грифами офіційно оприлюднюються шляхом надіслання відповідним державним органам та органам місцевого самоврядування і доведення ними до відома підприємств, установ, організацій та осіб, на яких поширюється їх чинність.

Неопубліковані акти Верховної Ради України і Президента України набирають чинності з моменту одержання їх державними органами або органами місцевого самоврядування, якщо органом, що їх видав, не встановлено інший строк набрання ними чинності.

Акти Верховної Ради України і Президента України про призначення відповідно до законодавства на посади і звільнення з посад набирають чинності з моменту їх прийняття.

8. Визнати такою, що втратила чинність, статтю 2 Указу Президента України від 13 жовтня 1993 року N 454 "Про внесення змін до Положення про порядок підготовки і внесення проектів указів і розпоряджень Президента України та про порядок набрання чинності цими актами".

9. Кабінету Міністрів України привести свої рішення у відповідність із цим Указом.

Президент України
    Л. КУЧМА
    м. Київ
    10 червня 1997 року
    N 503/97
    *

12. Вверх #13952
    User banned
    Что это за нововведение?))))
    Ещё раз в доказательство эфемерности Украины как государства....
    Вместо того, чтобы в реальных условиях создавать государство со всем тем, что имеется, с совершенно конкретными жителями, языками и прочая и прочая,
    берутся с потолка несовместимые понятия, понравившиеся словечки и начинается теоретизирование безграмотное, пересыпанное псевдонаучными терминами и разбудовывается убожество и посмешище всему миру...

13. Вверх #13953
    zodchiy
    http://summit.ua/cgi-bin/mag.cgi?hn=objsel&ic=ttyp&io=48679
    А где там про русскоязычные версии украинских законов?
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

14. Вверх #13954
    Затейница

Вместо того, чтобы в реальных условиях создавать государство со всем тем, что имеется, с совершенно конкретными жителями, языками и прочая и прочая,
    берутся с потолка несовместимые понятия, понравившиеся словечки и начинается теоретизирование безграмотное, пересыпанное псевдонаучными терминами и разбудовывается убожество и посмешище всему миру...
    Вот такое разукраинское слово. И как им только в голову такое приходит
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

15. Вверх #13955
    Во как)))) А как чего не эфемерность?)))
    Это Вы с кем и о чем говорите?)))

16. Вверх #13956
    User banned
    Цитата Сообщение от Olivi@ Посмотреть сообщение
    Вот такое разукраинское слово. И как им только в голову такое приходит
    а мне на западенщине "блюдовник" понравился в кафешке....

17. Вверх #13957
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Кумедно...
    Ви мені вказуєте, що вартувало б робити, а що ні?
    Вважаю, що навряд чи ви маєте моральне право давати поради такого змісту будь-кому...
    Якщо ви вважаєте, що "слєдовало би" - ви так і пишіть...
    Я ж особисто вважаю, що я, як україномовний українець, повинен в першу чергу відстоювати права україномовних...
    На засадах "справедливості, добросовісності, розумності"...
    І, якщо мені і таким як я вдасться відстояти права україномовних на цих засадах - це автоматично забезпечить дотримання цього ж принципу і для інших мов в Україні, в тому числі і російської...
    Я так и написала. Вы не умеете по-русски читать ?

Вы можете сколько угодно отстаивать права именно украиноязычных украинцев. С дальним прицелом, что автоматически отстоятся права и других язычных..С очень дальним.. Практически, этого прицела не видно...
    Но государство не может себе позволить отстаивать права только украиноязычных..А позволяет...
    /* мерзко хихикает */

18. Вверх #13958
    Постоялец форума

Не знаю, не знаю...
    Особисто мені кумендим видались власне ваші розмірковування про "демократичну унію"...
    Як на мене, якраз такі розмови свідчать про те, що ви, кажучи м"яко, дуже мало знаєте про державний лад, державний устрый та форму правління в державі...

19. Вверх #13959
    Постоялец форума
    Я так и написала. Вы не умеете по-русски читать ?

Вы можете сколько угодно отстаивать права именно украиноязычных украинцев. С дальним прицелом, что автоматически отстоятся права и других язычных..С очень дальним.. Практически, этого прицела не видно...
    Но государство не может себе позволить отстаивать права только украиноязычных..А позволяет...
    Я ваш допис сприйняв так, що ви радите що мені слід було б зробити
    А держава - держава взагалі усунулась від вирішення мовного питання...

20. Вверх #13960
    Постоялец форума
    а мне на западенщине "блюдовник" понравился в кафешке....
    Блюдовнік - це що?

Закрытая тема
Страница 698 из 3445 ПерваяПервая ... 198 598 648 688 696 697 698 699 700 708 748 798 1198 1698 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права