| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Бодрящая реакция.
Что характерно, ни одного аргумента в пользу единственного государственного языка - украинского.
Полно Вам, полковник1, пытаться прикалываться. Это не Ваше.
У Вас попросту нет на это права - у меня украинский родной, свободный и грамотный.
В отличие от.
Поищите другого партнера.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Якось не дуже зрозуміла мені Ваша одповідь. З приводу клімату - то, зрозуміло ж, що сьогодні він найкращий для всіх, без усіляких там зайвих фінансувань.
У чому дилема і про що шкодувати?
З приводу двомовності - то в кожній країні складається ії власна картина. Треба конкретні приклади задля порівнювань.
Последний раз редактировалось Sklif; 31.07.2011 в 23:02.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
например?
какие?двомовність держави створить додаткові складнощі для самих держслужбовців.
дубляж - дело бизнеса, а не государстваПро це вже неодноразово писалося, при введенні другої державної - спричинить ряд подій починаючи дубляжем кіно і закінчуючи документацією.
о какой документации речь?
а зачем вообще нужно государство с неразвитой экономикой?Навіщо це державі з нерозвиненою економікою?
В країні тільки мова заважає комфортному клімату? Влада вже подбала про громадян, які вкрай потребують лікарняної допомоги? Або про літніх людей, яким не вистачає коштів для існування? В державі люди витрачають біля 58% своїх надходжень на їжу…це неймовірно..але такі речі насамперед впливють на той самий комфорт, який формує умови у всіх ланках життя пересічних громадян. Тому..вважаю, що говорити про мову, як фактор комфорту дуже некоректно…особливо в той час, коли існує купа інших проблем…рішення яких може створити дійсно сприятливі умови життя.
Социальные закладки