| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
мдяяя ..... вчера переключал вечером каналы, так даже часть одесских уже стали крутить кино только на оранжевом языке .....
чувствую, что кабельное скоро тоже приберут к рукам т.к. остались только несколько более-менее приемлемых каналов на русском. а наши оранжевики же добравшись до аналога, добирутся и до цифры ...
короче, всем русскоговорящим наверное скоро прийдется ставить тарелки (если их нет).
........ но наши русофобы же могут додуматься и до того чтоб искать способы не дать доступ и через спутник )))))
- "железный занавес" опускается ......
Мое субъективное мнение! :)
а я вчера в районе трех часов попала на 1+1 на российский сериал.
так там поверх русской озвучки была наспех наложена украинская, причем уровень громкости обоих языков был практичемки одинаков. впечатление было далеко не самым приятным.
Хризантема, а оскорбительные слова были?
Ничего я не хочу менять (с)
Похоже, что наша толерантность нам слишком дорого обходится.
/* мерзко хихикает */
Ну от у Буджака дитина абсолютно свідомо української не знає. Тобто він свідомо не вважає за потрібне їй хоч розказати, що така мова існує, мало того, що це державна мова цієї держави і без неї тут нікуди. От у дитини культурний шок буде, як вона до школи піде...
Чому ж тоді не може бути й тих, хто російської не знає?
В Україні живуть представники більш ніж 100 національностей. При чому є й такі, які тут у кількох поколіннях живуть. А давайте Ви також повоболіваєте за їх права, щоб вони своїх дітей віддавали навчатися їх рідною мовою, щоб і кіно для них було рідною мовою. Чи Ваша дитина якась особливо ї їй треба навчатися рідною, а болгарам, румунам, білорусам, татарам та іншим не треба?Сообщение от Буджак
Пам'ятаєте "12 негринят"? Була там шановна жінка, яка з чистим сумлінням вигнала свою вагітну служницю, та покінчила життя самогубством, але Емелі Брент так і не зрозуміла, в чому її провина, адже вона в усьому діяла згідно Біблії. Так і Ви, от ніби все так правильно і гарно кажете, але так неприємно стає від слів, бо не в тому правда.
Вам не потрібні 2 державні мови. Вам потрібна лише одна - російська. І Ви це чітко довели на приклади своєї доньки. Ви ліпше її пошлете до Британії вчити англійську, ніж навчете хоч кількох слів українською.
І якщо все навкруги російською, то це нормально, то це так і треба і це демократично. А от якщо все стане українською, то це буде тотальним знущанням над особистістю. В цій країні живуть далеко не тільки російськомовні і не вийде ну ніяк надати іншим такі ж право, щоб не відібрати чогось у російсьомовних. Так не буває. Якщо зі 100 дубляжа фільмів забрати хоч один відсоток на потреби україномовних, то це вже, звісно, фашизм. Адже ж ЗАБРАЛИ!!! Змушують дивитися!!! А от якщо б те саме було російсчькою, то ні - норма. Ніякого нав'язування. Об'єктивний стан речей.
Це мені нагадує дискусію щодо використання в російській мові прийменника "в" чи "на" в контексті України. Російські мовознавці наполягають на прийменнику "на", що суперичить правилам російської ж мови, аргументуючи це одним залізобетонним аргументом - так історично склалося. І вони ладні навіть слово "кофе" зробити середнього роду, аніж дати Україні прийменник "в", який позначатиме державність. Бо так історично склалася. І скільки б років не пройшло, як би світ не змінювався ось цей "аргумент" - так історично склалося, завжди буде головним і єдиним. І, звісно, не потребуватиме змін. Ніколи й ні за що.
Історично склалося в Одесі російськомовне, значить таким має і буте. А те, що це протиречить законодавству - пофіг.
На цьому дискусію на цю тему вважаю завершеною з мого боку. Є закони і їх треба дотримуватися. Комусь щось не подобається - до суду. Хоч до Страсбургу. І от якщо суд визнає незаконність дій влади, тоді й поговоримо.
Навіть найкращі стають згодом катами
Вы уже про это говорилиВам даже ответили...но не разъяснили
Фишка в том...что здесь...в разделе политика, а не в разделе "законы...как выполнять...что будет если..." мы обсуждаем именно обоснованность происходящего. А вы что?![]()
Не сочтите за грубость, но после Ваших слов: " Є закони і їх треба дотримуватися. Комусь щось не подобається - до суду. Хоч до Страсбургу. І от якщо суд визнає незаконність дій влади, тоді й поговоримо." мне уже вообще не понятно...что Вы лично здесь все это время обсуждали...если вот этим закончили?
Улыбнуло...
Ничего я не хочу менять (с)
Социальные закладки