|
Пара новостей из-за океана (неохота заводить новую ветку):
В Нью-Йорке заключаются опционные контракты по цене 200 долларов за баррель.
Впервые среднедушевой доход британцев превысил доход американцев (по паритетной покупательной способности пока отстает).
Вы, дружище, все оцениваете с позиций «смешно – не смешно», «кумедно – не кумедно» а ведь мы о серьезных вещах говорим. И будьте последовательны в своих высказываниях, - то Вы готовы хвататься за непатриотичный автомат Калашникова и стрелять своих идеологических противников, то, напротив готовы жизнь отдать, чтобы не было войны. Возможно, Вы полагаете, что это одно и то же? Или войны типа газавата на Ваш просвещенный взгляд допустимы?
Шановний Тіхоне Петровичу, якщо ви не покинете оцю ганебну практику приписуванння мені ваших слів, я перестану вас вважати за нормального ідеологічного супротивника й припиню будь-яку свою реакцію на ваші пости.
Я хочу, щоб ви знайшли в моїх постах і ткнули мене носом, де я казав, що я готовий "стрелять своих идеологических противников". Якщо я таке казав, я публічно за це вибачусь і визнаю себе ідиотом, бо то є відвертий ідиотизм.
Якщо ні, тоді чекаю вибачень від вас, за прирівнення мене до ідіота...
"Шановний, всі поділяють, і ви власне теж поділяєте.
І можу вас запевнити, що якщо взагалі мова зайде про розподіл моєї Батьківшини, моєї рідної землі, то в мене навіть питання не стане, бути війні, чи ні...
От цим ми з вами і відрізняємось..."
Разве в приведенной цитате Вы, милейший Makanaki, не выказываете готовность воевать (читай: убивать противников) с теми, кто может иметь целью, например, раздел страны, будучи сторонником иной идеи – недопущения такого раздела? Идиотом Вы себя можете не признавать, а извинения приму охотно.
Ви не можете зрозуміти, що розподіл моєї батьківшини є разриванням на часті моєї душі, моєї родини, моєї матері. Це не ідеї якісь там. Це речі, які я відверто кохаю. Може, Батьківшина для вас, то якась ефімерна ідея, але я візьмусь за зброю однаково рішуче як задля життя й недоторканності моєї матері чи родини, так і задля своєї Батьківщини. Ви не можете зрозуміти, що хоч ті речі для мене й не тотожні, адже АБСОЛЮТНО рівні у моєму серці. І коли хтось сягне шматувати мою країну, я буду такий саме непримиренний, як і в тому випадку, як хтось візьмется шматувати мою рідну мати, не приведи Боже... Будь-хто може видавати шматування рідної мені людини за будь-яку найвищу для нього ідею, але пояснити мені це він не зможе, бо це несприйнятне для мене. І це ніякі не ідеї! Це любов, така сама природня, як любовь дитини до своєї матері.
(Сподіваюсь хочаб на те, що аналогія з батьками для вас зрозуміла. Звичайно, не сподіваюсь на те, що ви сможете серцем відчути щось подібне до своеї Батьківшини)
За гестапо не знаю, а вот КГБ (особый отдел) мне хорошо знаком не по наслышке. Особенно в Германии, как - же ,заграница. Они видели в каждом потенциального врага.Попрбуй поделись с кем нибудь своими сомнениями о той разнице между ГДР и ФРГ... Сразу на историческую родину с волчьим билетом. А разница была огромной.А сейчас все смелые, пишут, говорят что бог на душу положит. И это просто замечателтно.Люди меняются, от совка все меньше остается и не хотят возврата. Это видно по результатам выборов.
Социальные закладки