Так чи інакше не можна казати про якийсь абсолют. Немає нічього ідеального. Ми ще дуже далекі від тіх реалій демократії, які діють у Франції. Адже наявність демократії є.
Тут треба копатися у націонлаьних революціях розвинутих держав тоб-то в позаминулому сторіччі. І, скажу вам, там є зірці. Але тоді з недовольними послупали інакше. Самі зрозумієте, як саме?2. Приведите мне примеры указанного недовольства на базе развитых государств.
В цілому нема чим бути довольним. Ще треба працювати й працювати, й політикам й народу. Адже, процес вдало рушив і триває. А це вже не мало, враховуючи 70 років бо зна чього...3. Вы, как я понял, считаете себя одним из большинства? Тогда ответьте: Вы довольны в целом?
Держава, як раз, в грубій формі нічього тобі не пред'являє. То деякі окремі особистості. Так що тут все нормально...Я знаю эту разницу. И не понимаю, когда мне предлагают покинуть Одессу, Украину, когда я не согласен с политикой государства. Причем предложения эти поступают в грубой форме.
Адже ти дуже ясно й прозоро висказався, щодо України. І політики тут ні до чього. Мабуть, залюбки б бачив Україну знов у складі РосСССР якогось?
То є несприйнятна для мене особисто позиція...

Тема:

.
.

Социальные закладки