Тема: с 10 января сотрудники ГАИ могут забирать водительские удостоверения

Ответить в теме
Страница 5 из 56 ПерваяПервая ... 3 4 5 6 7 15 55 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 81 по 100 из 1115
  1. Вверх #81
    трубокур-анархист Аватар для Сергун
    Цитата Сообщение от German1! Посмотреть сообщение
    Дорогие Одесситы! Скажите, а не кто случайно не попадался на удочку к "Мордатым", промышляющим в районе 7км на черной машине? Где-то год назад мы попали с техосмотром, а тут еще 2 абсолютно похожих случая. С тех осмотром , нас просто тормознули когда въезжали с Киевской трассы в город. Заявили что талон техосмотра левый и надо расчитываться на месте 300$. так и непоняли, за шо дали этому казлу деньги. Чисто развел как детей! Вот похожая петрушка произошла пару дней назад около 7км. Ментяра тупо тормозит мою подругу и говорит шо машина краденая и числится в угоне. На этой машине уже люди 3 года ездют и брали с нуля в салоне. Все экспертизы и оформления проходила , к стати тоже у ментов. все было в порядке, а тут фраза - ну нас здес двое , такшо 4 сотни и поехали дальше! И Люди тоже как-то проторррмозили ну и расчитались. труба! Проще было стрельнуть в обоих и похать дальше!
    С математикой наверное плохо, надо сразу было прикинуть почём стрельнуть и почём ТО , а так полиняли на деньги, одним словом С Новым Годом (лохи с салона)
    - Неплохо стреляешь. Где это ты научился?
    - По самоучителю.©

2. Вверх #82
    Посетитель Аватар для Misasha
    Цитата Сообщение от German1! Посмотреть сообщение
    Дорогие Одесситы! Скажите, а не кто случайно не попадался на удочку к "Мордатым", промышляющим в районе 7км на черной машине? Где-то год назад мы попали с техосмотром, а тут еще 2 абсолютно похожих случая. С тех осмотром , нас просто тормознули когда въезжали с Киевской трассы в город. Заявили что талон техосмотра левый и надо расчитываться на месте 300$. так и непоняли, за шо дали этому казлу деньги. Чисто развел как детей! Вот похожая петрушка произошла пару дней назад около 7км. Ментяра тупо тормозит мою подругу и говорит шо машина краденая и числится в угоне. На этой машине уже люди 3 года ездют и брали с нуля в салоне. Все экспертизы и оформления проходила , к стати тоже у ментов. все было в порядке, а тут фраза - ну нас здес двое , такшо 4 сотни и поехали дальше! И Люди тоже как-то проторррмозили ну и расчитались. труба! Проще было стрельнуть в обоих и похать дальше!
    Меня такие люди просто убивают наповал... покупают машину, не имея понятия про свои права и обязанности как участника дорожного движения... да и вообще как можно повестись на такой дешевый развод типа: " Опа, У вас машина в угоне, давайте 500 $ и можете ехать дальше..." При том что машину брали с салона...
    "Ментяра тупо тормозит мою подругу и говорит шо машина краденая и числится в угоне. На этой машине уже люди 3 года ездют и брали с нуля в салоне."
    а вот это вообще убило... может они ее с салона дернули прямо ?

3. Вверх #83
    Почетный кот форума Аватар для Piniya Gofman
    Цитата Сообщение от Tarantul Посмотреть сообщение
    Сегодня по дороге на Паскот менты остановили за превышение скорости на 15км и пригрозили, шо скоро мы таких "казлов" (образно говоря, говорили вежливо, но на повышенных тонах, бо я не разводился на деньги, только протокол) будем прав лишать. Отпустили просто так, я им пожелал успехов в Новом году
    За превышение скорости на 15км тебя не имеют права наказывать. Протокол составляется если ты превысил скорость больше чем на 20км/ч.

4. Вверх #84
    Не покидает форум Аватар для Mik2
    Цитата Сообщение от Piniya Gofman Посмотреть сообщение
    За превышение скорости на 15км тебя не имеют права наказывать. Протокол составляется если ты превысил скорость больше чем на 20км/ч.
    вопрос - где это прописано?
    Вы не любите кошек? Да вы просто не умеете их готовить!

5. Вверх #85
    User banned
    Цитата Сообщение от Сергун Посмотреть сообщение
    С математикой наверное плохо, надо сразу было прикинуть почём стрельнуть и почём ТО , а так полиняли на деньги, одним словом С Новым Годом (лохи с салона)
    C Новым Годом,товарищи и господа!
    У меня тоже машина из салона!Ух,если бы эти мусора попались мне...Были бы записаны на диктофон(всегда при мне),скорее всего уволены(в Киеве хорошие друзья),да и на бабло не мешало их развести.Ну и рыло набить после всего не мешало бы(при наличии времени).А можно их госномера и дату,с приблизительным временем суток,события.Может и их скоро подмышатят в год крысы!

6. Вверх #86
    Не покидает форум Аватар для Спецагент
    Цитата Сообщение от Эрик Посмотреть сообщение
    C Новым Годом,товарищи и господа!
    У меня тоже машина из салона!Ух,если бы эти мусора попались мне...Были бы записаны на диктофон(всегда при мне),скорее всего уволены(в Киеве хорошие друзья),да и на бабло не мешало их развести.Ну и рыло набить после всего не мешало бы(при наличии времени).А можно их госномера и дату,с приблизительным временем суток,события.Может и их скоро подмышатят в год крысы!
    Диктофоны, и все такое,это слишком сложно...достаточно было бы у мусоров спросить ориентировку на авто находящееся в угоне с ТАКИМИ же номерами кузова,двига...думаю,что на этом все бы и закончилось.Записал бы все их данные , с мобилы позвонил по 02 и сказал ,что какие то казлы переодетые ментами пытаются развести меня на деньги(все звонки пишутся) ну и на следующий день накатал бы телегу в прокуратуру.не думаю.что здесь нужны были бы киевские подвязки)))

7. Вверх #87
    юрист
    Цитата Сообщение от Mik2 Посмотреть сообщение
    вопрос - где это прописано?
    Стаття 122. Перевищення водіями транспортних засобів швидкості руху, невиконання сигналів регулювання дорожнього руху, порушення правил перевезення людей та інших правил дорожнього руху

Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 кілометрів на годину, проїзд на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника, порушення правил обгону і зустрічного роз'їзду, проїзду перехресть, зупинок транспортних засобів загального користування, початку руху, зміни напрямку руху, проїзду спеціальних транспортних засобів -
    тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від 0,5 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян.
    Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(

8. Вверх #88
    Цитата Сообщение от мыслитель Посмотреть сообщение
    Стаття 122. Перевищення водіями транспортних засобів швидкості руху, невиконання сигналів регулювання дорожнього руху, порушення правил перевезення людей та інших правил дорожнього руху

Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 кілометрів на годину, проїзд на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника, порушення правил обгону і зустрічного роз'їзду, проїзду перехресть, зупинок транспортних засобів загального користування, початку руху, зміни напрямку руху, проїзду спеціальних транспортних засобів -
    тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від 0,5 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян.
    Большое спасибо, если честно, - то никогда не слышал раньше об этом

9. Вверх #89
    юрист
    Цитата Сообщение от Mik2 Посмотреть сообщение
    Большое спасибо, если честно, - то никогда не слышал раньше об этом
    сводная таблица видов нарушений и размеров штрафов:
    Види адмiнiстративних порушень,

розмiр штрафу та iншi стягнення

Статтi КУпАП
    Види адмiнiстративних порушень
    Розмiр штрафу та iншi стягнення
    Ст.121 ч.1
    Керування транспортними засобами з несправною гальмовою системою або рульовим управлiнням, або переобладнаннi з порушеннями, або такими, що не пройшли ТО
    17-34 грн.
    Ст.121 ч.2
    Iншi несправностi, за винятком несправностей, зазначених у ч.1 цiєї статтi, з якими експлуатацiя транспортних засобiв забороняється
    8,5-17 грн.
    Ст.121 ч.3
    Порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами
    3,4-8,5 грн.
    Ст.121 ч.4
    Керування не зареєстрованим (перереєстрованим) транспортним засобом, з пiдробленим номерним знаком, без номерного знака, або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не вiдповiдає стандарту.
    34-85 грн.
    Ст.121 ч.5
    Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, зазначених у ч.4
    51-136 грн.
    Ст.121-1 ч.1
    Експлуатацiя транспортних засобiв, номери агрегатiв яких не вiдповiдають записам у реєстрацiйних документах
    17-51 грн.
    Ст.121-1 ч.2
    Знищенi або пiдробленi номери агрегатiв
    85-170 грн.
    Ст.122 ч.1
    Перевищення швидкостi руху бiльш як на 20 км/год, проїзд на заборонний сигнал, порушення правил обгону i зустрiчного роз'їзду, проїзду перехресть, зупинок транспортних засобiв загального користування, початку й змiни напряму руху, проїзду на спецсигнали
    8,5-17 грн.
    Ст.122 ч.2
    Недодержання водiями вимог дорожнiх знакiв, розмiтки, безпечної дистанцiї, порушення правил зупинки i стоянки, розташування на проїзнiй частинi, руху автомагiстралями, прiоритету транспортних засобiв загального користування, користування освiтлювальними приладами, попереджувальними сигналами, буксирування, перевезення людей або руху тротуарами чи пiшохiдними дорiжками
    Попередження або 3,4-8,5 грн.
    Ст.122 ч.3
    Ненадання переваги пiшоходам, а також Iншi порушення правил проїзду пiшохiдних переходiв
    8,5-17 грн.
    Ст.122 ч.4
    Порушення, передбаченi ч. 1, 2, 3 цiєї статтi, що спричинили створення аварiйної обстановки
    34-68 грн. або позбавлення права керування на 6-12 мiс.
    Ст.122-1 ч.1
    Порушення правил групового пересування, зупинки, стоянки в населених пунктах
    17-34 грн. або позбавлення права керування на 3-6 мiс.
    Ст.122-1 ч.2
    Тi самi порушення, що спричинили створення аварiйної обстановки
    34-68 грн. або позбавл. права кер. на 6-12 мiс.
    Ст.122-2
    Невиконання вимоги про зупинку, залишення мiсця ДТП
    136-170 грн. або позбавл. права кер. на 1-3 р.
    Ст.122-3
    Перешкоджання проведення огляду транспортних засобiв*
    68-102 грн.
    Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(

10. Вверх #90
    юрист
    продолжение:
    Ст.123 ч. 1
    Виїзд на залiзничний переїзд на заборонений сигнал або коли до переїзду наближається поїзд
    34-68 грн.
    Ст.123 ч. 2
    Iншi порушення, крiм передбачених ч. 1 цiєї статтi
    8,5-34 грн.
    Ст.123 ч. 3
    Порушення, передбаченi ч.1 або ч.2, що спричинили створення аварiйної обстановки
    68-136 грн. або позбавл. права кер. на 6-12 мiс.
    Ст.124
    Порушення водiями тр-них засобiв ПДР, крiм передбачених ст. 123, ч.1 або ч.2 ст. 130, що спричинили пошкодження тр-них засобiв
    17-68 грн. або позбавл. права кер. на 3-6 мiс.
    Ст.124-1
    Ненадання тр-них засобiв працiвникам мiлiцiї та медичним працiвникам*
    17-51 грн.
    Ст.125
    Iншi порушення ПДР, крiм ст. 121-128, ч.1 i ч.2, ст. 129, 139, 140*
    Попередження
    Ст.126 ч.1
    Керування особами, якi не мають права керування, або передача керування особi, яка не має права керування*
    34-68 грн.
    Ст.126 ч.2
    Тi самi порушення, що спричинили ДТП*
    68-136 грн.
    Ст.126 ч.3
    Керування тр-ми засобами водiями, якi не мають при собi посвоячення та iн. докум. на керування*
    8,5-17 грн.
    Ст.127 ч.1
    Порушення ПДР пiшоходами*
    Попередження або 1,7-8,5 грн.
    Ст.127 ч.2
    Порушення ПДР особами, що керують мопедами, велосипедами, а також гужовим транспортом*
    3,4-8,5 грн.
    Ст.127 ч.3
    Тi самi порушення, вчиненi особами, зазначеними в ч.1 або ч.2 цiєї статтi, якi перебувають у станi сп'янiння*
    34-68 грн.
    Ст.127 ч.4
    Порушення передбаченi ч.1 або ч. 2 цiєї статтi, що спричинили створення аварiйної обстановки, або ДТП*
    85-170 грн.
    Ст.128
    Випуск налiнiю тр-них засобiв, технiчний стан i обладнання яких не вiдповiдає вимогам стандартiв, ПДР i технiчної єксплуатацiї, переобладнаних без вiдповiдного дозволу, не зареєстрованих або таких, що не пройшли ТО*
    34-68 грн. на керiвн.
    Ст.128-1 ч.1
    Порушення або невиконання правил, норм i стандартiв, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, а також невиконання припису ДАI*
    17-34 грн. на керiвн.
    Ст.128-1 ч.2
    Порушення ч. 1 цiєї статтi, що спричинили створення аварiйної обстановки або ДIЛ
    68-136 грн. на керiвн.
    Ст.129 ч.1
    Допуск до керування тр-ми засобами водiїв, якi перебувають у станi алкогольного, наркотичного чи iншого сп'янiння
    68-136 грн. на керiвн.
    Ст.129 ч.2
    Допуск до керування тр-ми засобами осiб, якi не мають права на керування
    17-51 грн. на керiвн.
    Ст.130 ч.1
    Керування тр-ми засобами особами станi сп'янiння, передача керування транспортним засобом особi, яка перебуває в станi сп'янiння, а також ухилення осiб вiд огляду на стан сп'янiння
    255-340 грн. або кер. на 1-3 р.
    Ст.130 ч.2
    Повторне протягом року керування тр-ми засобами особами в станi сп'янiння, ухилення вiд огляду на стан сп'янiння
    340-680 грн, або позбавл. права кер. на 2-3 р. з вилуч. т/з
    Ст.132 ч.1
    Самовiльне використання з корисливою метою тр-них засобiв пiдприємств
    17-51 грн. на водiїв, 51-68 грн. на керiвн.
    Ст.132 ч.2
    Зберiгання тр-них засобiв поза встановленими мiсцями їх стоянки
    Попередження або 8.5-17 грн.
    Ст.133 ч.1
    Порушення правил перевезення небезпечних, великогабаритних та великовагових вантажiв на автомобiльному транспортi*
    8,5-34 грн. на водiїв, 51-139 грн. на керiвн.
    Ст.133 ч.2
    Провезення тр-ми засобами загального користування небезпечних речовин або предметiв
    8,5-34 грн.
    Ст.134
    Неоплачене провезення багажу в електротранспортi i автобусах мiського, примiського, мiжмiського сполучення, а також у маршрутних таксi
    1,7-34 грн.
    Ст.139 ч.1
    Пошкодження шляхiв, споруд, самовiльне зняття, закриття, встановлення технiчних засобiв регулювання дорожнього руху
    51-85 грн. на громадян, 68-136 грн. на керiвн.
    Ст.139 ч.2
    Порушення, передбаченi 4.1 цiєї статтi, що спричинили створення аварiйної обстановки, пошкодження ТЗ, вантажiв чи iншого майна
    51-136 грн. на громадян, 68-170 грн. на керiвн.
    Ст.140 ч.1
    Порушення норм та стандартiв, що стосуються БДР при утриманнi шляхiв i т.i., невжиття заходiв щодо своєчасного обмеження або заборони руху
    17-68 грн. на керiвн.
    Ст.140 ч.2
    Порушення посадовими особами визначеного порядку погодження з ДАI
    17-51 грн. на керiвн.
    Ст.140 ч.3
    Порушення правил проведеним шляхових робiт
    17-51 грн. на громадян,
    34-68 грн. на керiвн.
    Ст.140 ч.4
    Порушення, передбаченi ч.1 або ч.2 чи ч. З цiєї статтi, що спричинили створення "аварiйної обстановки, пошкодження ТЗ, вантажiв, шляхiв, споруд чи iншого майна
    51-136 грн. на громадян, 68-170 грн.

Примiтка. Порушення, якi позначенi зiрочкою (*), в компетенцiї ДАI, всi iншi - компетенцiя суду.

11. Вверх #91
    Не покидает форум Аватар для masta_man
    это есть во всех ПДД в конце.( в книжечках)

12. Вверх #92
    SAIGON
    гость
    странно что не слышали об этом!!!
    это азбучные истины!
    вот сразу видно кто "машину купил, права купил, а ездить не купил".

13. Вверх #93
    Цитата Сообщение от SAIGON Посмотреть сообщение
    странно что не слышали об этом!!!
    это азбучные истины!
    вот сразу видно кто "машину купил, права купил, а ездить не купил".
    угу, смешно, аж уписаться можно. Я когда на права сдавал, книжечек не было, на ксероксе с ксерокопий тиражировали

14. Вверх #94
    SAIGON
    гость
    я тоже права в 87 получил.
    но где-то же вас учили!?

15. Вверх #95
    не знаю, я пришел сдавать на права, после того, как купил машину и 2 года ездил без прав. Гаишники замучали штрафами, стояли ***** прямо возле дома вечером, получали штраф, и довольные ехали дальше. И так почти ежедневно, как поняли, что я их не дома забыл, а нет их у меня и отродясь не было. Вот я и записался в группу, и пошел на кнопки нажимать, а вождение сдал понятно. Так что экзамен сдал без денег. А теорию - сделал ксерокопию с ксерокса, почитал вечером - вот и все.

MOD за мат
    Последний раз редактировалось Kaiser_Wilhelm_II; 14.01.2008 в 20:58.

16. Вверх #96
    SAIGON
    гость
    Ага! Ну тогда к вам нет вопросов!
    на таких как вы и держится ГАИ.

17. Вверх #97
    Цитата Сообщение от SAIGON Посмотреть сообщение
    Ага! Ну тогда к вам нет вопросов!
    на таких как вы и держится ГАИ.
    держалось, я поэтому и на права пошел сдавать, достали они меня поборами. Фиг им

18. Вверх #98
    Частый гость
    у меня битая машина, справки о дтп нет так как расчитались
    и проблемы с гайцами часто возникают когда
    они останавливают и видят вмятины - говорят давай деньги или
    заберем авто на штрафплощадку.
    первый раз остановили - дал денег
    второй остановили, денег не дал, они сказали поехали на штраф площадку, ну проехали мы 100 м, я им дал денег ибо спешил
    потом мне знакомые сказали, что типа если они говорят об изъятии авто
    то должны составить акт изъятия, и типа я не обязан вести авто на штрафплощадку, но это все слова, я правила листал и не хрена ни нашел, может кто знает ссылки на норматиыные документы какие то

19. Вверх #99
    юрист
    Цитата Сообщение от RIN77 Посмотреть сообщение
    у меня битая машина, справки о дтп нет так как расчитались
    и проблемы с гайцами часто возникают когда
    они останавливают и видят вмятины - говорят давай деньги или
    заберем авто на штрафплощадку.
    первый раз остановили - дал денег
    второй остановили, денег не дал, они сказали поехали на штраф площадку, ну проехали мы 100 м, я им дал денег ибо спешил
    потом мне знакомые сказали, что типа если они говорят об изъятии авто
    то должны составить акт изъятия, и типа я не обязан вести авто на штрафплощадку, но это все слова, я правила листал и не хрена ни нашел, может кто знает ссылки на норматиыные документы какие то
    МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
    НАКАЗ
    від 30 червня 1998 року N 482
    Про заходи щодо поліпшення нагляду за дорожнім рухом та взаємовідносин міліції із власниками транспортних засобів
    5. Підстави для заборони експлуатації транспортних засобів, встановлені законодавством України

Експлуатація транспортного засобу забороняється шляхом доставлення його на штрафний майданчик у разі, коли:
    - транспортний засіб не зареєстровано в установленому порядку;
    - номерні знаки транспортного засобу відсутні або підроблені, або умисно приховані, або не відповідають записові в реєстраційних документах;
    - водій керує транспортним засобом у стані сп'яніння або ухиляється від проходження, відповідно до встановленого порядку, огляду для визначення стану алкогольного сп'яніння, або, будучи нетверезим, передав керування транспортним засобом особі, яка теж перебуває у стані сп'яніння;
    - водій, який керує транспортним засобом, не має при собі, не пред'явив для перевірки посвідчення, реєстраційний та інший документ, що підтверджує право розпоряджатися цим транспортним засобом;
    - водій перешкоджає проведенню працівником міліції огляду транспортного засобу в передбачених законом випадках;

- транспортний засіб, залишений водієм на порушення вимог правил зупинки і стоянки, реально загрожує безпеці руху, внаслідок чого виникає аварійна обстановка. Дозволяється затримувати цей транспортний засіб і за допомогою евакуаційних пристроїв у встановленому порядку доставляти для зберігання на відповідну стоянку. Про ці дії негайно повідомляється наряд відповідної чергової частини Державтоінспекції;
    - порушуються правила перевезення небезпечних, надгабаритних та великовагових вантажів;
    - водій, на порушення встановлених правил, залишив місце дорожньо-транспортної пригоди;
    - водій не має або його позбавлено права керування транспортними засобами, або передав керування особі, яка не має або позбавлена права керування транспортними засобами.
    Затримання транспортних засобів здійснюється працівниками міліції згідно з вимогами відповідних законодавчих і нормативних актів, про що робиться запис у протоколі про адміністративне правопорушення, а також у протоколі про огляд і затримання транспортного засобу з чітким зазначенням місця його знаходження.
    Водіїв і транспортні засоби дозволяється також доставляти до чергової частини підрозділу Державтоінспекції або міськрайвідділу внутрішніх справ, якщо:
    - водій керує транспортним засобом у стані сп'яніння, виявляє непокору, порушує громадський порядок і інші заходи впливу на нього вже вичерпані;
    - транспортний засіб або його окремі номерні агрегати чи вузли знаходяться в розшуку;
    - реєстраційні документи на транспортний засіб підроблені;
    - номер кузова, шасі чи двигуна транспортного засобу знищений, підроблений або не відповідає записові в реєстраційних документах;
    - керування транспортним засобом здійснюється без реєстраційних документів на нього, без документів на вантаж, що перевозиться, або без посвідчення водія, або коли достовірність цих документів викликає сумнів;
    - є орієнтування про затримання транспортного засобу;
    - відсутня можливість оформити на місці матеріали про дорожньо-транспортну пригоду і порушення правил дорожнього руху;
    - водій підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди або злочину.
    Транспортний засіб і водія дозволяється також затримувати на місці зупинки, якщо:
    - водій перебуває в хворобливому стані, у стані стомлення, а також під впливом лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції та увагу і створюють реальну загрозу безпеці дорожнього руху під час подальшого керування транспортним засобом;
    - у водія, який вчинив адміністративні порушення, відсутнє посвідчення або талон до нього, а сам він ухиляється від сплати штрафу (у цьому разі транспортний засіб порушника може бути затримано до сплати штрафу).

т. е. ГАИшники будут утверждать, что вы скрылись с места происшествия и подозреваетесь в совершении ДТП. ответ: ДТП было пол года назад. составляйте протокол (срок привлечения к админответственности 2 месяца с момента ДТП). если настаивают на штрафплощадке, то выйти из машины, поставить на сигнализацию. пусть сами везут. еще вариант - подъехать к ГАИшникам, купить у них справку о ДТП (за 100 грн продадут)

20. Вверх #100
    Цитата Сообщение от мыслитель Посмотреть сообщение
    еще вариант - подъехать к ГАИшникам, купить у них справку о ДТП (за 100 грн продадут)
    сегодня это стоит намного дороже, от 100 у.е. и выше

Ответить в теме
Страница 5 из 56 ПерваяПервая ... 3 4 5 6 7 15 55 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права