Тема: Языковая проблема - 3D

Закрытая тема
Страница 551 из 3445 ПерваяПервая ... 51 451 501 541 549 550 551 552 553 561 601 651 1051 1551 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 11,001 по 11,020 из 68886
  1. Вверх #11001
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Не.. я конечно понимаю, что взять и набить матом пару тысяч страниц - это очень литературно..
    Жаль только, что после первых двух страниц скулы сводит.. даже не мата.. от скуки...
    знаєте, я навіть не намагатимусь вас ні у чому переконувати...
    edem das seine
    якщо ви не в стані зрозуміти кіч Подерев"янського - що ж, значить це не для вас...

2. Вверх #11002
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    А знаешь какой самый лучший (и недорогой, если в деньгах) способ раскрутки литератора? Правильно - типа "сарафанного радио" (когда люди, прочитавшие произведение рекомендуют его своим знакомым, родственникам и т.п.)....
    шановний...
    на спектаклі Подерев"янського в Києві (на прем"єрі якого я був присутній) яблуку не було де впасти, персонал доставляв табуретки...
    Причому, квитки були недешеві, так що контингент складався не з петеушників...
    Творчі вечори Андруховича чи Костенко проходять при повному аншлазі попри майже відсутність реклами...
    З "сарафанним радіо" все ок...
    Проблема у вас (я маю не конкретно тебе на увазі) - ви настільки накручені проти усього українського, що ваша зашореність не дозволяє вам сприйняти будь-що, створене на українській...

3. Вверх #11003
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от мартиняускас Посмотреть сообщение
    продовжуйте...
    Не могу,
    нужен стационар.
    К примеру, украинская школа, класс эдак пятый. И терпеливый учитель.
    "Я так рахую" ( собирательный (с))
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

4. Вверх #11004
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    Не могу,
    нужен стационар.
    К примеру, украинская школа, класс эдак пятый. И терпеливый учитель.
    "Я так рахую" ( собирательный (с))
    так - так, далі...

5. Вверх #11005
    zodchiy
    шановний...
    на спектаклі Подерев"янського в Києві (на прем"єрі якого я був присутній) яблуку не було де впасти, персонал доставляв табуретки...
    Причому, квитки були недешеві, так що контингент складався не з петеушників...
    Творчі вечори Андруховича чи Костенко проходять при повному аншлазі попри майже відсутність реклами...
    З "сарафанним радіо" все ок...
    Проблема у вас (я маю не конкретно тебе на увазі) - ви настільки накручені проти усього українського, що ваша зашореність не дозволяє вам сприйняти будь-що, створене на українській...
    Так ты-ж сам про нераскрученность начал...
    А чего тогда (при этих достижениях и аншлагах) на следующий уровень письмэнныки не перескакивают..., что мешает?
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

6. Вверх #11006
    User banned
    ще раз повторюсь: от саме по цій причині деякі україномовні на цьому форумі спілкуються російською, тому що "новороси" не в стані оволодіти українською на належному рівні...
    Та вот и видно как Вы пытаетесь, пытаетесь "оволодіти українською на належному рівні"
    :
    безграмотність ваша меж не має...
    "рахую" і "вважаю" описують процеси психічної діяльності людини, а тому, з урахуванням мовного обміну з російською протягом сотень років логічним є застосування українського слова "рахую" в синонімічному значенні із словом "вважаю"... І що б не казали філологи, мовна реальність така, що це слово застосовується в українській у цьому значенні...
    А от слова "харчування" та "живлення" в наведеному контексті мають зовсім інше значення, не пов"язані між собою...
    Хоча, кому я посснюю
    мене забавляє, коли людина, яка і на російській не дуже, вчить мене української...
    шановний, запам"ятайте просто істину - щодо мовних засобів, то українська досить багата
    тому, українською правильно буде сказати і "самим досконалим", і "найбвльш досконалим", і "найдосконалішим", і "перфектним"...
    - и всё безуспешно. Единственное в чем Вы достигли успехов, так это в безуспешных попытках выдавать свою "свинячью латынь" за образец української мови, но это только лишний раз подчеркивает что "безграмотність ваша меж не має".
    Так что Вы
    "посснюювайте, посснюювайте"...

7. Вверх #11007
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    А знаешь какой самый лучший (и недорогой, если в деньгах) способ раскрутки литератора? Правильно - типа "сарафанного радио" (когда люди, прочитавшие произведение рекомендуют его своим знакомым, родственникам и т.п.)....
    Ні, зовсім не так, як Вам здається!! Це довго та нудно...
    Самий простий (дешевий) спосіб, як швидко "розкрутись" бездарному літератору, це коли він з телеекранів та бульварної преси поливає багном (помиями, фекаліями) талановитих та знаменитих!!
    Щось на кшталт Бузини... Ось оця мерзота почала "розкручувати" себе в літературі, поливаючи багном Шевченка, а у політиці - "безкомпромісною війною" з покійними опонентами (винятково з покійними: так не страшно, а головне, що вони не могли йому відповісти)!!
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 05.07.2011 в 12:08.

8. Вверх #11008
    Постоялец форума
    А чего тогда (при этих достижениях и аншлагах) на следующий уровень письмэнныки не перескакивают..., что мешает?
    А хто сказав, що не перескакують ?

9. Вверх #11009
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от RаntаN Посмотреть сообщение
    Та вот и видно как Вы пытаетесь, пытаетесь "оволодіти українською на належному рівні"
    :

- и всё безуспешно. Единственное в чем Вы достигли успехов, так это в безуспешных попытках выдавать свою "свинячью латынь" за образец української мови, но это только лишний раз подчеркивает что "безграмотність ваша меж не має".
    Так что Вы
    "посснюювайте, посснюювайте"...
    цікаво спостерігати і за вами...
    продовжуйте мене тішити вашими спробами, вони піднімають настрій...

10. Вверх #11010
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Самий простий (дешевий) спосіб, як швидко "розкрутись" бездарному літератору, це коли він з телеекранів та бульварної преси поливає багном (помиями, фекаліями) талановитих та знаменитих!!
    Щось на кшталт Бузини... Ось оця мерзота почала "розкручувати" себе в літературі, поливаючи багном Шевченка, а у політиці - "безкомпромісною війною" з покійними опонентами (винятково з покійними: так не страшно, а головне, що вони не могли йому відповісти)!!

Та ну...
    Якщо б не було таких як бузина, табачнік та інші - їх потрібно було б вигадати

11. Вверх #11011
    Постоялец форума
    я говорив не про "нерозкрученість", а про "не таку розкрученість"...
    Піар рослітератури - це політика росдержави...
    А політика укродержави - розкручування рослітератури...
    Так що українська література розкручує себе сама - і це правильно, талант сам може пробити собі дорогу...

12. Вверх #11012
    zodchiy
    я говорив не про "нерозкрученість", а про "не таку розкрученість"...
    Піар рослітератури - це політика росдержави...
    А політика укродержави - розкручування рослітератури...
    Так що українська література розкручує себе сама - і це правильно, талант сам може пробити собі дорогу...
    А каким образом это происходит...? Что-то я не припомню примеров раскрутки....

13. Вверх #11013
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Типа борьбы со Сталиным или Екатериной?

14. Вверх #11014
    User banned
    Цитата Сообщение от Cetus Посмотреть сообщение
    уровень определяется литературой.
    О "вона" пребывает там же, где и уровень.
    забавно наблюдать как те, кому украинский язык родной, продолжают говорить на нем и плюют на тебя и твои заявления))))

15. Вверх #11015
    User banned
    Цитата Сообщение от НаСекундуЗагляну Посмотреть сообщение
    забавно наблюдать как те, кому украинский язык родной, продолжают говорить на нем и плюют на тебя и твои заявления))))
    Это да... Но гораздо забавнее наблюдать, как те, кому он родной (кагбэ), стараются еще более настроить русскоязычных против... Вот как маленький киевский тролль. Но мы то знаем, что мова тут не при чем.

16. Вверх #11016
    User banned
    Цитата Сообщение от AlexxK Посмотреть сообщение
    Это да... Но гораздо забавнее наблюдать, как те, кому он родной (кагбэ), стараются еще более настроить русскоязычных против... Вот как маленький киевский тролль. Но мы то знаем, что мова тут не при чем.
    не все, видимо это знают...
    и дрожащими ручонками пытаются уцепиться за любой повод, чтобы показать всю свою ненависть к мове.

17. Вверх #11017
    Не покидает форум Аватар для Буджак
    А не забавно, что большинство земляков уже 20 лет продолжают говорить на родном русском языке и плюют на призывы "думать по-украински"?
    OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
    Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;

18. Вверх #11018
    User banned
    цікаво спостерігати і за вами...
    продовжуйте мене тішити вашими спробами, вони піднімають настрій...
    чем бы дитя ни тешилось...

19. Вверх #11019
    Постоялец форума
    А каким образом это происходит...? Что-то я не припомню примеров раскрутки....
    ой-йой-йой...
    не пригадуєте - то поцікавтесь...
    наприклад, порівняйте податкову політику РФ щодо книговидання - та податкову політику України щодо нього ж...
    це так, для початку...
    розкрутка - вона ж не тільки впіарі полягає...
    хоча й піару достатньо...
    наприклад, залучення державних коштів для екранізації творів російських авторів...

20. Вверх #11020
    User banned
    Цитата Сообщение от Буджак Посмотреть сообщение
    А не забавно, что большинство земляков уже 20 лет продолжают говорить на родном русском языке и плюют на призывы "думать по-украински"?
    это не забавно, это правильно.

Закрытая тема
Страница 551 из 3445 ПерваяПервая ... 51 451 501 541 549 550 551 552 553 561 601 651 1051 1551 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права