Олег_кв
Опять ты лжешь!!!
Тебе из Тернополя виднее, какие сеансы были в Одессе?! В синемасити были и русские и украинские сеансы.
Лжец!
|
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Олег_кв
Опять ты лжешь!!!
Тебе из Тернополя виднее, какие сеансы были в Одессе?! В синемасити были и русские и украинские сеансы.
Лжец!
Да, вы дождетесь продажи помещений Одесских кинотеатров с молотка уже в ближайшее время...
http://www.misto.odessa.ua/index.php?u=novosti/odessa/nom,9401
Последний раз редактировалось Cartman; 28.12.2007 в 11:34.
Ирыся, человек-паук был на украинском в Одессе в синема-сити? был! Я конечно понимаю, что тема козацтва та сэлян не раскрыта... Но фильмы были. А теперь русскоязычных фильмов не будет.. И кинотеатров не будет..
Дозволю собі висловити обурення з приводу ігнорування і зневажання прав україномовного кіноглядача. Думаю всі знають, що переглянути фільм українською в кінотеатрі нереально, тому, що майже всі сеанси йдуть російською. Саме з цієї причини, особисто я, дуже рідко ходжу в кінотеатри. А хоч якісь спроби змінити таку колоніальну ситуацію, зустрічають скажений спротив російських шовіністів, яким, мабуть, дуже комфортно в такому інформаційному просторі, на відміну від більшості українців.
Смішними виглядають "плачі Ярославни" про дискримінацію російськомовних, далі спробую це довести математично.
Нації вмирають коли їм відбирає мову.
sima-vpn
А от не погоджусь. Можу навести багато прикладів, коли пристойні фільми було знято без капітальних фінансових трат і без підтримки держави, а в результаті отримали такі касові збори... "Mad Max", наприклад.
Люди, будьте добрее, а то задолбали уже!
А чем был предыдущий вариант плох, когда фильмы и на русском были, и на украинском? Каждый выбирал свой сеанс (украиноязычные сеансы, правда, были убыточны). Это нормально, демократично. Зачем опять навязывать тот язык, который общество не приемлет добровольно?
Ну что ни сделают - сплошной деструктив.
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
ошипс
я
Makanaki
А вы типо знаете? Вы же сами говорите что украиноязычных сеансов не было)))
до мого ж посту №1466
Гроші не все ще вирішують у кінематографі - головне талант. Джим Джармуш, Фєлліні,Тарковський, Грінуей, Бертолуччі...
Люди, будьте добрее, а то задолбали уже!
нарешті дочекалися!!!я тіки за.а щодо голосування, то запитання дуже некоректні,і стосуються лише однієї думки(((не підтримую. а хто хоче російською, то хай відкриє будинок культури(як болгари) і там йому не завадить)))
Дхарма,артха,кама,окша
Социальные закладки