| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
Шо ж ты не дал ссылку на первоисточник сего малюнка, а стыдливо прикрылся Википедией - вот он http://litopys.org.ua/ishevch/map2.jpg
ну, это свободные демократы уже исправили. при отсутствии спроса, украинский язык всячески внедряется во все сферы жизни. торжество демократии налицо.
а про "проще существовать" школе при СССР - это как понимать? эти школы вопреки суровой реальности выживали? находились на подпольном положении?
Именно. Мова изучалась со второго класса, уроков было не менее четырех в неделю, плюс литература - уже не помню сколько. И мне смешно читать посты, например, Маканаки, который полурусские слова мешает с западенським "то е так", как будто источником изучения родного языка, придирчиво избранного им в довольно зрелом возрасте был номер Вовы Зеленского в Вечернем квартале.
Господа украинцыА вы не хотите заценить, как светоч нации вещает косноязычно?
Я вот, к примеру, такое даже не осилила... https://forumodua.com/showpost.php?p=2128244&postcount=63
Только привыкнешь к хорошей жизни, как она тут же становится лучше
В дивній Ви школі навчалися, або в дивний період.
У мене хоч українська мова була з першого класу, але її ніколи не було більше 2-х уроків на тиждень. Як і літератури. Російська мова аналогічно.
Англійської було 5 уроків, але не української...![]()
І це при тому, що зараз ця школа - українська гімназія, нас кільки мені відомо.
Ну добре, раніше, але все одно сумніваюся. У нашого класа в школі було найбільше уроків на тиждень. У всієї паралелі 5-6 уроків, а у нас 7 щодня і додаткові уроки. КУда Вам тоді в розклад впихували ще 2 уроки української мови і ще кілька літератур...
І взагалі, я не розумію, якого тут почалися масові звинувачення на адресу прихильників української мови? Ми ті закони приймали? Чи писали? Чи те рішення КС ухвалювали? З претензіями до центральної пральні, тобто до суду, до ВР, Адміністрації президента, до омбудсмена і так далі.
Социальные закладки