Сообщение от
Bymer
Это даже не бред-ахинея чистейшая,караул сплошной а не ходатайство.
5) чи підлягають задоволенню клопотання особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілого, їх законних представників і адвоката.
Вот по 5 пункту и пойдете вы лесом с таким ходатайством аж запросто.
Ну молодец, , быстренько и запросто дал оценку, обхаил чью-то работу и разбил в пух и прах все четыре страницы ходатайства одним пунктом №5. Какой сумасшедший законодатель вообще упоминает в ст.278 слово ходатайство - что с него толку?
Для возражения не хочу приводить много аргументов, их достаточно в ходатайстве,
вполне достаточно вот этого:
(закон прямого действия и главнее даже пункта 5 ст 278 КоАПа)
Конституція України
Раздел 8 - Правосудие
Статья 124.
Правосудие в Украине осуществляется исключительно судами. Делегирование функций судов, а также присвоение этих функций другими органами или должностными лицами не допускаются.
Юрисдикция судов распространяется на все правоотношения, возникающие в государстве. ...
Статья 59.
Каждый имеет право на правовую помощь. В предусмотренных законом случаях эта помощь предоставляется бесплатно. Каждый свободен в выборе защитника своих прав.
Для обеспечения права на защиту от обвинения и предоставления правовой помощи при решении дел в судах и других государственных органах в Украине действует адвокатура.
И ещё, хоть речь идёт о уголовном наказании, но всё же:
Статья 62.
Лицо считается невиновным в совершении преступления и не может быть подвергнуто уголовному наказанию, пока его вина не будет доказана в законном порядке и установлена обвинительным приговором суда
Пункт №5 ст.278 имеет в виду, что могут быть ходатайства, которые действительно не подлежат удовлетворению. Например такое: "ходатайствую дать напарнику ГАЙца в дыню, бо рожа дюже наглая", ну и многое ещё, что можно найти в "нарочно не придумаешь"
А если отклоняется такое ходатайство то нарушения налицо ... , ну в общем почитай:
Показать скрытый текст КЛОПОТАННЯ про надання права на захист
про надання права на захист
«____» _________________ 200__ року у «___» годин «___» хвилин в районі ____________________________________________________ (вказатиь вулицю, квартал и т.п.) _______________________________ (вказати населенный пункт) я, ____________________, кируючи автомобілем _____________________________ гос. номер __________________, котрий належить _______________________, був зупинен робітником(ами) міліції:________________________________________________ у підозрі в скоенні порушення .ПДР ________________,стосовно мене складено протокол №_____________ про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченогоч. ____ст.___________КУпАП.
Згідно ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповільності має право: при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи.
Зазначене право на правову допомогу гарантується статтею 59 Конституції України: «Кожен має право на правову допомогу… Кожен є вільним у виборі захисника своїх прав.». Дане право є непорушним та не може бути обмежене в жодному випадку в силу ст.64 Конституції України: «Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями …59,… цієї Конституції.»
Оскільки, у вчиненні адміністративного правопорушення винним себе не вважаю та не володію достатніми знаннями у галузі законодавства про адміністративні правопорушення, мені необхідна кваліфікована правова допомога при розгляді даної справи, зокрема, для складання й написання ґрунтовних заперечень та пояснень, надання додаткових документів, встановлення необхідних фактів.
Враховуючи викладене, керуючись ч.1 ст.268 КУпАП, ст.ст.59, 64 Конституції України, з метою всебічного, повного і об’єктивного з’ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності з законом.
1.
П Р О Ш У:
1. Долучити дане клопотання до матеріалів справи про адміністративне правопорушення.
2.Надати мені можливість реалізувати моє право на правову допомогу.
3. Надати мені час для вибору захисника моїх прав, у зв’язку з чим розгляд справи про адміністративне правопорушення відкласти на іншу дату.
4. Про дату, час та місце розгляду справи повідомити письмово.
«___» ____________ 201__ року ______/___________________/
Социальные закладки