|
Какая удача, что у нас есть Makanaki.
Как бы мы иначе выясняли, кто украинский националист (что хорошо), а кто русский шовинист (что отвратительно).
Де ви бачили, щоб я хоч раз до слова "шовініст" додав "російський"?
Тут всі свої, всї наші
"Малоросєйскіє"
До тогож будь-який націоналіст - це добре, будь-який шовініст - то огидно...
Я просто заперечую, щоб хтось використовував слова, тим більш такої мерзотної суті, без розуміння того, що це на справді означає.
Так, ми тут не діпломатією займаємось, адже стукаючи капцем по столу кричати несумітницю, це вже занадто...
Доречі, ще дюже люблю читати промови з епітетами від слова "ксенофобія", щодо відносин України й Росії.
Це вже взагалі щось фантастичне...
Последний раз редактировалось Makanaki; 21.12.2007 в 12:43.
А ведь они правы, Че Бурашка, - не могут они быть ни шовинистами ни нацистами ! При всей неприемлемости этих перекосов мировоззрения, они всё же требуют всем понятной гордости за ДЕЛА своей нации : за то, что их дворцы, автострады или машины строятся лучше, чем у соседей. Ничего этого нет и в впомине у укр.наци., которые не "белые и пушистые", а серые и лохматые.
Вельмишановний Makanaki, позвольте поинтересоваться, отчего Вы выбрали в качестве своей эмблемы фотографию песика, так очаровательно скалящего зубки? порвете опонентов?
Перепрошую за офтоп:
Шановний Тіхоне Петровичу, по-преше, вібір мого аватару є лише моя власна справа. А по-друге я вам такі відповім: цей собака - пітбультерьєр. Дуже шануєма мною особисто порода цих тварин. До тогож ця фотка вдається мені дуже вдалою http://img235.echo.cx/img235/9646/pitbull1112uq.gif
Да бога ради! И дело лично Ваше и песик славный и, наконец, фотографыя достаточно удачная. А все же характеризует она Вас достаточно красноречиво. Кстати, за что Вы так любите питбультерьеров? Они, бедные, рвут друг другу глотки на собачьих боях, теша довольно предосудительные инстинкты своих хозяев. Неужели Вы себя можете в какой то мере асоциировать с ними?
…. Депутат (!) Ровенского горсовета В. Шкуратюк под бурные аплодисменты своих "однодумцев" цинично провозгласил на одном из заседаний: "Я горжусь тем фактом, что среди 1500 карателей в Бабьем Яру было 1200 полицаев из ОУН и только 300 немцев". ….
...Скажите,как это понимать?...
Это говорят сейчас в наше время, в нашей "демократической стране...
Про екстремальні прояви націоналізму в середі ОУН-УПА ми вже все зїясували з вами, як я гадав. Отже все одно не розумію, як відноситься взагалі шовінізм до навіть не нації, не до держави, а до організації?
Щодо туризму, ви мене наявно помилково зрозуміли. Хтось (вже не памьятаю хто) сказав що думки, такого характеру, як я сповідую, властиві лише людям, яки так чи інакше зв'язані с ЗУ, на що я відповів, що навіть толком не бував там...
Последний раз редактировалось Makanaki; 21.12.2007 в 17:00.
Якщо все що ви знаєте про цю породу - лише байки та додуми, які ви особисто почули із ЗМІ (а для мене - то наявно так і є), то краще не почінайте зі мною бесіду з цього приводу.
А якщо таке бажання є, то можете ще заглянути мені в профіль, та розвинути полеміку навколо того, що качкі тупі та щей імпотенти.
Последний раз редактировалось Makanaki; 21.12.2007 в 17:01.
До тогож будь-який націоналіст - це добре, будь-який шовініст - то огидно...
немецкий националист пытался бы тобой топить печку в Освенциме - це добре? Тогда я балдею!![]()
Последний раз редактировалось капитан; 21.12.2007 в 17:59.
Социальные закладки