|
Тут цікавіше...
Контраверсійніше...
Ну, гаразд
Я можу і про Одесу, і про Західну Україну...
От, наприклад
Львів’янин встановив новий світовий рекорд з важкої атлетики
У німецькому місті Хайнсхем відбувся чемпіонат Європи з важкої атлетики серед ветеранів. У складі збірної України єдиним представником Львова був майстер спорту міжнародного класу Василь Мартинюк, який гідно представив Львів на поважному турнірі.
Як повідомили ZAXID.NET у Львівській міській раді, виступаючи у 2 віковій групі (40-44 роки) у ваговій категорії до 105 кг, Василь Мартинюк здобув золото європейського чемпіонату, показавши 145 кг в ривку та 176 кг у поштовху. В сумі двоборства він набрав 321 кг, що перевищує на 1 кг попереднє світове досягнення. Отже, відтепер новий світовий рекорд у 2 віковій групі у ваговій категорії до 105 кг належить львів’янину Василю Мартинюку.
Цього року наших важкоатлетів-ветеранів чекає ще два змагання міжнародного рівня: 10-16 вересня - Європейські ігри ветеранів спорту м. Ліньяно (Італія), де вперше будуть представлені в програмі важкоатлети, та 29 жовтня - 5 листопада - Чемпіонат Світу серед майстрів важкої атлетики (ветеранів) м. Лімасол (Кіпр), на якому відбудеться конгрес Міжнародної федерації майстрів важкої атлетики. До слова, там буде Львів звітувати про хід підготовки до проведення Чемпіонату Світу з важкої атлетики – 2012.
«Досягнення спортсменів ветеранів – це гідний приклад до наслідування для молодших. А коли на найвищих чемпіонатах наші спортсмени встановлюють рекорди, то це свідчить лише про те, що коли працювати над собою, завжди можна досягати найбільших спортивних вершин. Ми вітаємо нашого атлета та бажаємо йому й надалі сприяти тому, аби наш прапор та наш гімн чули та бачили якомога частіше в більшій кількості країн світу», - відзначив керівник відділу фізичної культури та спорту Львівської міської ради Віктор Степанюк.
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Ненависти в студию плиз))
Просьба не флудить, за Одессу говорят тут
А какая разница? Неужели трудный вопрос?
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Тоже складне питання...
Нормальна держава з"ясовує спочатку - чи ваші "мислі о сєпаратізмє" дійсно ваші, чи привнесені недружньою медійною пропагандою гіпотетичної держави-сусіда...
І чи дійсно саме це нерівноправ"я "рушить" суспільний мир і порядок, чи його "рушать" гіпотетичні фінансовані з-за кордону маргінальні політичні сили...
Потім така нормальна держава приймає рішення, що 1) дешевше і 2) ефективніше:
1 - ввести другу державну мову і цим розв"язати руки гіпотетичній державі-сусіду ля подальшого розчленування території першої держави
2 - заблокувати недружній медійний простір та обірвати ланцюги фінансування маргінальних політсил з-за кордону і притягнути до кримінальної відповідальності лідерів та ідеологів таких сил...
як на мене, ефективним способом вирішення проблеми було б:
1. Спочатку - заборона фінансування з-за кордону політичних сил та партій і притягнення до кримінальної відповідальності тих, хто цю заборону порушує...
2. Припинення ескалації мовного питання в масмедіа...
3. І - через деякий час після вжиття таких заходів - кілька років - проведення всеукраїнського реіерендуму про державний статус російської мови в Україні...
Якщо внаслідок такого референдуму більшість населення проголосує за російську як державну - на здоров"я![]()
До речі, додам новин
У Львові мене вражає багатство культури, історії, архітектури, - джазмен
18:15, 04.06.2011
Ерік Маріентал. Фото: vkurse.ua
1
"В Україні мене вражає багатство культури, історії, архітектури, зокрема у Львові. Я живу в Каліфорнії, а там найстаріші будинки мають 30-40 років", - про це під час прес-конференції в межах Alfa Jazz Fest розповів американський саксофоніст Ерік Маріентал.
«Для організаторів – велика честь приймати музикантів, які виступали на багатьох інших фестивалях. Вони є дійсно добрими музикантами. Ці музиканти є універсальні», - зазначив під час прес-конференції музичний продюсер, творчий куратор фестивалю Олексій Коган.
Він зазначив, що Еріка Маріентала знають, як дорослі, так і малі українці, оскільки він встиг на фестивалях зіграти і з тими, і з тими. «Він – прикраса будь-якого колективу. Він легко йде на співпрацю з українськими музикантами», - додав Олексій Коган.
«Останній раз я тут був у лютому, тоді тут було набагато холодніше. Приємно бути тут, коли така чудова погода, - сказав Ерік Маріентал. - Вперше я потрапив у Східну Європу 15 років тому. Спочатку це була Польща, потім Росія, Україна. Щоразу як приїжджаю сюди, отримую нові враження. В Україні мене вражає багатство культури, історії, архітектури, зокрема у Львові. Я живу в Каліфорнії, там найстаріші будинки мають 30-40 років. Дуже приємні враження справляють люди».
Він також сказав, що завжди приємно знайомитись і грати з музикантами, які є носіями іншої культури, які мають іншу мову. «Інколи лише за допомогою музінструментів можеш із ними порозмовляти», - сказав він.
Нагадаємо, із 3-5 червня у Львові триває Міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest.
Як повідомляв ZAXID.NET, виступ у Львові Bill Evans Soulgrass – це перший концерт із шести, які пройдуть в Україні, у межах їхнього туру.
Социальные закладки