| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
то, что родным является тот язык, на к-ром говорят с детства и думают)
зачем Новороссию?Я бачив таких клоунів,що живуть в одній країні(візмемо Україну),а при цьому вважають рідною іншу "міфічно-історичну"(наприклад,Новоросію).
З якого віку ви усвідомили,що ви-новорос?12и річчя не пропоную)
можно Канадщину) именно там и живут все найукраийнешие украинцы![]()
(к Роджерсу не относится)
Одесса, Новороссия Будь-яка звичайна людина,що мешкає в Одесі розуміє,що вона(Одеса)територіально хоча б українська,зрозуміло,що можно проявити уяву та надати Одесі статусу столиці України,чи то частини російської імперії,чи то кратеру на Місяці,але це вже вказує на ваші особисті уподобання та уявлення.А саме з того,що ви відносите Одесу до Новоросії,я зробив висновок,що вам подобається таке позиціювання,тому мабуть ви й не проти того,щоб вас вважали новоросом-одеситом,інакше навіщо взрослій людині такая клоунада.
Последний раз редактировалось Юлия_В; 06.06.2011 в 17:40.
А если бы в адресе было написано "Африка", ты бы меня негром назвал?
Это не я ее туда отношу, а история. Ты хоть на сироп изойди от злости, а с историей спорить бессмысленно. )))А саме з того,що ви відносите Одесу до Новоросії
Чтобы делать выводы о незнакомых тебе людях, нужно, как минимум, обладать информацией о них, а также умом и жизненным опытом. Поэтому твой "вывод" правильнее было бы назвать "предположением".я зробив висновок
Ну, насчет клоунады - ты прав. Нас давно уж никто так не веселил, как ты.інакше навіщо взрослій людині такая клоунада.![]()
а щодо надпису Одесса,замість української назви з однією літерою "с",то можу сказати лише одне:я мешкаю в російськомовному місті,перебуваю в російськомовному середовищі(чи то компанія друзів,чи то Одеській форум),тому мені лечге та зручніше знаходити контакт з людьми,спілкуючись російською.Щодо української,то нею я володію майже вільно як в усній,так й у письмовій формі і для мене це головне,адже на кожне звернення до мене,на кожне повідомлення українською мовою я завжди зможу відповісти,на превеликий жаль,не так блискавично,але все ж таки)
Социальные закладки