| ||
Тема: А Вы националист?
Ви керуєтесь "глибиною сутю" т.т. науковою, а точніше "фарісейською", а я керуюсь "Висотною сутю", т.т. Біблейською. Тому прошу Вас на час оставимо "Хуторянский национальный сепаратизм", а займемось сучасними реаліями життя.
Ось моє коротке повідомлення: "Всяка антинаціольна іделогія, масово розповсюджеуєма і підтримуєма державними владами в Росії, Україні і Біларусі поставила на грань виживання одного і єдиного народу Русі!", яка визвала шквал і бюрю злобної реакції з боку опонентів націоналізму. Хто вони?
Двох, самих активних з них засвідчили самі про себе. "ALKA" - мусульманин, повідомлень 29554, репутація 5671. Сторінка 411, № 12318.
"Че Бурашка" - таджик, повідомлень 39862, репутація 7791. Сторінка 410. № 12281.
Я питаю у Вас і у всіх інших Християн Русі одного і єдиного народу по національному признаку - Росії, України і Біларусі, чому ми дозволяємо вирішувати за нас, наші національні питання, мови, культури, історії і т.д. ???
Последний раз редактировалось Істинко; 01.06.2011 в 08:18.
Во-первых,Бога нет! И товарища Иссуса придумали иудейские мудрецы,для подрыва Римской Империи,которая их всячески щемила... Во-вторых они сами обалдели от своих придумок и в последствии христианство раскололи. В третьих:"Религия - опиум для народа!",сказал В.И.Ленин,а он врать не будет! Вот в чём правда(истина),Брат! (с)
Циркуль не заслуженно попал под раздачу во времена раздела добычи между победителями. А по сути это на страшнее, чем рассматривать пожелтевшие фото своих прабабушек в семейном альбоме.
К сожалению иных фундаментальных инструментов нет. Всё остальное это производные от оных. Причём приоритетность генотипа обусловлена подавляющим преимуществом подсознания в формировании поведенческих особенностей индивида.
Социальные закладки