російський шовінізм був домінуючою силою на території Україні останні років двісті.
Нездатних визнати факт існування України як самостійної країни, з державною мовою чекають великі розчарування в майбутньому. Пройде 10-20 років і Ваші діти навчаться розмовляти українською, і Ви спадкоємці російського шовінізму будете не в змозі зрозуміти своїх власних дітей. І ваші діти, будуть справжніми Українцями по думках, вчинкам ... Ніколи більше Україна не буде частиною померлої імперії ..
Російському (і будь-якому іншому) шовінізму завжди протистояв Український націоналізм. Так було завжди, і так буде.
Український націоналізм, це те, що завжди протистояло імперії, радянському союзу ... на тому й тримаємося.
Шо за манера вечно плакаться? российский шовинизм поперли отсюда безвозвратно еще 20 лет назад.. так удирал, шо тока пятки сверкали..
Что еще нужно?
согласен с оперуполномоченым, нехер плакаться, этих чмердосов настоящих крайне мало чуть больше тех, кто притворяясь таковыми деребанят бабло спонсорское.
Русский, наверное.
А куда без него?
Вон как sergey007 адаптировался, от русского не отличишь.
естественно куда ж без него, я вот думаю как вся планета без него?
японцы, американцы, французы, британцы, шведы да швейцарцы наверное и рыдают бедные и клянут судьбу за то что не приобщены к руССкому языку
японцы, американцы, французы, британцы, шведы да швейцарцы наверное и рыдают бедные и клянут судьбу за то что не приобщены к руССкому языку
Это ты на каком сейчас написал языке? На неродном, но единственном, с детства знакомом?
Социальные закладки