Результаты опроса: Західні українці навязують Вам свої цінності?

Голосовавшие
945. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Так

649 68.68%
  • Ні

207 21.90%
  • Схід навязує свої цінності ЗУ

50 5.29%
  • Інше

39 4.13%

Тема: Чи нав'язує західна Україна одеситам свої цінності?

Ответить в теме
Страница 111 из 367 ПерваяПервая ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 161 211 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 2,201 по 2,220 из 7321
  1. Вверх #2201
    Живёт на форуме Аватар для Romko
    Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    Скептик, так я ж и не скажу вам за всю Украину. Я могу только говорить за себя и за своих друзей, родственников и знакомых - украинцев с центральной и южной Украины.
    Для НАС западенцы - это экзотика. С ихними кептариками, вуйками, файно и с этими топориками - забыл, как они называются.
    Никто их за украинцев и не считает. Так, щось спорiднене.
    Но мы ж не лезем их перевоспитывать, переубеждать или вербовать в свою веру. Пусть живут как им нравится.
    Так это ж они лезут, чтоб МЫ жили как ИМ нравится!
    Пробачте, про сокиру я все знаю, незважаючи на мiй iнтелект та духовнiсть.
    У них там якiсь хитрi топiрцi на довгому топорищi, з якими вони танцюють такi дивнi танцi.
    Я так бачу,що у вас і інтелектуали зустрічаються?Спеціально для Вас(на вухо) - у нас навіть телевізори є...
    А,якщо серйозно...ви щось знаєте про Бандеру і УПА крім радянських штампів з шкільного курсу "Історії срср"?

2. Вверх #2202
    Новичок
    с.м.т. Нові Стрілища Львівська обл. Україна
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    Перепрошую, Ви сюди поспілкуватись прийшли чи так - погигикати та смайликами погратися? Якщо все ж таки поспілкуватися, то в сусідній темі я Вам питання задала, дуже простеньке. Відповісте?
    Шановна, я давно відповів... То Ви скачете з гілки на гілку. А чому б не погигикати. Поки що серйозних аргументів з Вашої сторони не бачу...
    Sapienti sat !

3. Вверх #2203
    Хозяйка Кулуаров Аватар для Б_Рысь
    Цікаво,за що одесити ненавидять Бандеру і Шухевича?Чи УПА вирізали половину Одеси?Чи,може незалежна Україна - це не ця мета,за яку вони віддали життя?
    Ромко, ненавсть - слово не из нашего лексикона.
    А теперь ответьте мне - что, немцы, точнее, фашисты, мечтали видеть Украину независимой? Никогда у них таких планов не было. И ваши кумиры прекрасно об этом знали. А раз знали и сотрудничали, значит, соглашались с этим.
    Б_Рысь женской сущностью владеет
    И волновать она умеет
    Мужские грубые сердца,
    Не вдохновляя лишь скопца. (с) minor

4. Вверх #2204
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Romko Посмотреть сообщение
    Я так бачу,що у вас і інтелектуали зустрічаються?Спеціально для Вас(на вухо) - у нас навіть телевізори є...
    А,якщо серйозно...ви щось знаєте про Бандеру і УПА крім радянських штампів з шкільного курсу "Історії срср"?
    Мабуть знаю. Може не про Бандеру (особистого знайомства чи спiльних знайомих не було), але про бандерiвцiв чув багато. Коли "чув" - це вже, розумiєте, не з пiдручника - в СРСР аудiокниг ще не було. Але коли ви розкажете щось, чого не знаю - буду вдячний.

PS. Тiльки спочатку скажiть - як зветься той клятий топiрець!

PPS. Заодно дiзнаємось - чи ви дiйсно в западенцях петраєте...

5. Вверх #2205
    Борзописецъ Аватар для Скептик
    Цитата Сообщение от Монархист Посмотреть сообщение
    А я причём к Каурову? Или личное знакомство есть факт преступления?
    Н у вы же судите о западе по какому-то идиоту из КУНа не правда ли?
    Дело не в личном знакомстве, а в мнениях...
    Кому тут в телевизор?

6. Вверх #2206
    Посетитель Аватар для Genji
    Цитата Сообщение от UPA Посмотреть сообщение
    Там мату більше...
    Значно,чи не дуже(це залежить від форуму)
    На україномовних форумах зазвичай не так...
    А дурні дійсно можуть бути всюди...
    Знаеш, говорят так- "Не оскуднеет земля русская от дураков"

7. Вверх #2207
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Genji Посмотреть сообщение
    Знаеш, говорят так- "Не оскуднеет земля русская от дураков"
    Нет, от дураков любая земля оскудеет, не только русская.
    Наверное, не оскудеет дураками...

8. Вверх #2208
    Живёт на форуме Аватар для Монархист
    Цитата Сообщение от Скептик Посмотреть сообщение
    Н у вы же судите о западе по какому-то идиоту из КУНа не правда ли?
    Дело не в личном знакомстве, а в мнениях...
    А я что про КУН вообще, что-то сказал??? Или где-то заявил, что территориальная или национальная принадлежность говорит о гарантированном умственном недомогании? Вы скорее наёдёте моё высказывание что «дураки равномерно распределены по поверхности планеты». По моему вы мне льстите (приписываете)

И какое у меня мнение, позвольте спросить?

9. Вверх #2209
    Не покидает форум Аватар для lens
    Цитата Сообщение от консультант Посмотреть сообщение
    Шановна, я давно відповів... То Ви скачете з гілки на гілку. А чому б не погигикати. Поки що серйозних аргументів з Вашої сторони не бачу...
    А я Вам мушу надати аргументи? З якого приводу? Обговорити ваші смайлики? Так мені це нецікаво. А підстав для більш-менш серйозного сприйняття Ви на разі не надали. Перепрошую. Можете гигикати далі.
    И это пройдет.

10. Вверх #2210
    Борзописецъ Аватар для Скептик
    Цитата Сообщение от Монархист Посмотреть сообщение
    А почему вы так против него? Или он собой всех остальных затеняет?

Хотя для меня это противовес оранжевым с их нацистскими и антирусскими и анти православными идеями

Вы не ведёте агитацию за кого-то вы ведёте против определённого.
    Я могу лишь вести агитацию против заштампованности и за здравый смысл.
    Я ставлю Каурова вам как пример как радикала.
    Кому тут в телевизор?

11. Вверх #2211
    Я так бачу,що у вас і інтелектуали зустрічаються?
    Какое неподдельное удивление
    А вам что извесно о нашей истории кроме учебников СССР и современной «свидомой» пропаганды?

12. Вверх #2212
    Я могу лишь вести агитацию против заштампованности и за здравый смысл.
    На счёт соринки в чужом глазу слышали? Это во первых а во вторых голосуют часто не за, а против, но это те кто не подыскивает оправданий собственной пассивности и безразличия.
    Я ставлю Каурова вам как пример как радикала.
    Да здался вам этот Кауров? Цыган борющийся за русскую идею, атеист призывающий православных к покаянию. Его радикализм выявился в акции «Я говорю по-русски», и приписке себе чужих действий.
    Последний раз редактировалось Монархист; 01.12.2007 в 23:58.

13. Вверх #2213
    Не покидает форум
    Нет, ну я таки нашёл!
    Эта приблуда называется БАРТКА!

14. Вверх #2214
    Мабуть знаю. Може не про Бандеру (особистого знайомства чи спiльних знайомих не було), але про бандерiвцiв чув багато. Коли "чув" - це вже, розумiєте, не з пiдручника - в СРСР аудiокниг ще не було. Але коли ви розкажете щось, чого не знаю - буду вдячний.

PS. Тiльки спочатку скажiть - як зветься той клятий топiрець!

PPS. Заодно дiзнаємось - чи ви дiйсно в западенцях петраєте...
    Бартка(не путати з томагавком).
    Взагалі-то я тепер дуже далекий від політики,не є прихильником будь-яких радикальних дій,чи закликів,у першу чергу тому,що люди,які називають себе провідниками нації,давно втратили моральне право на це.
    Але щось перевертається в душі,коли читаю щось принизливе про мою мову,про моїх предків,особливо,коли це стосується воїнів УПА.
    Про це вже говорено-переговорено,але ще раз спитаюсь у тих,хто зневажливо ставиться до них:Ідеологія - ідеологією,але що робить нормальна людина,коли до неї у хату ввалюється бандит,насильник,убивця.Хапається за зброю і йде захищати свою сімю,дітей,родину.Вони не йшли завойовувати чужу землю,вони воювали проти нелюдів,що вдерлися до їхньої хати.
    Я знаю,про що говорю,у мене вся родина перейшла через табори,мій дід був провідником ОУН,і загинув у 24 роки.З дитинства памятаю розповіді старших про ті часи.23-го червня,німці,Увійшовши у Тернопіль,відкрили тюрми.Як моя цьоця пішла шукати чоловіка,якого заарештували 1939 року(він був учителем).Там 3 доби перед тим гуділи мотори,і розстрілювали вязнів,а потім бульдозерами перемелювали тіла,щоб близькі не могли нікого впізнати.Як іншу вчительку(її запідозрили у звязку з ОУН) утримували таборі для пересильних.Їх,молодих дівчат,після знущань,гвалтувань,закопали в землю по шию,і зробили там відхзоже місце.Кривавий список можна прдовжувати до безконечності.
    Цікаво,яка живуча та радянська пропаганда"бандеровцы - бандити,уничтожали свой народ".Видно Ви не ніколи не спілкувалися з нашими людьми.Остання боївка УПА була знищена в 1954 році.http://uk.wikipedia.org/wiki/Лукаші_...ський_район)Чи могли би "бандити".які воювали проти власного народу,протриматись майже 10 років без підтримки населення в умовах репресій,нищення.
    Ті люди,які в 1939 році прийшли на наші землі,по рівню інтелекту,освіти,культури далеко відставали від наших людей.Затюкані колективізацією,постійним терором,совєцькими ідеологами,вони не уявляли,що десь може бути інше життя." большевики встигли зарекомендувати себе в краю як середньовічні дикуни, репресувавши лише за півроку 10% населення (за підрахунками дослідників, совєтська влада примудрилася тут замордувати людей у 3-4 рази більше, ніж нацисти у своїй зоні окупації колишньої польської держави). Ще раніше доходили страхітливі чутки про Голодомор на східних землях, організований большевицькою Москвою, повірити яким було неможливо, не переконавшись на власні очі. Саме так вчинив уродженець Рівненщини Тарас Боровець, нелегально перетнувши совєтсько-польський кордон і під враженням побаченого написавши пізніше п'ять томів твору під назвою "Людоїди". У майбутньому автор книги стане одним з найзатятіших борців проти большевизму, відомим під псевдом Тараса Бульби. Отже, на Гітлера, котрий оголосив себе ворогом большевизму, було покладено величезні надії, оскільки останній ще не встиг себе проявити, як це зробив Сталін: "Сучасна протимосковська партизанка, - писала одна з українських газет, - що породила вже стільки героїв, ще один доказ, що Український народ діє за інтереси проводу ОУН, несе Німецькій Армії всесторонню допомогу: помагає громити большевицькі військові частини, виловлює енкаведистських звідунів. За всяку ціну бажав взяти в хрестовому поході на большевиків активну участь".
    http://oun-upa.org.ua/history/
    А ці ж ідеологи,руками ОГПУ(НКВД),в першу чергу кинулись знищувати людей думаючих:інтелігенцію,лікарів,вчителів,студентську молодь.У себе,в СРСР,це було зроблено набагато раніше.
    Потім,в 1945 році цей процес був продовжений.Таким чином був знищений цвіт нації.
    А,відносно ненависті...
    Я не відчуваю ненависті до росіян,які живуть у моєму місті,моїй країні,але вимагаю поваги до себе,нашої історії,до пам"яті тих людей,що віддали життя за Україну.

15. Вверх #2215
    Постоялец форума
    Romko

Тут есть тема про УПА, а на ней очень много информации...

Ваша цитата: "...але вимагаю поваги до себе,нашої історії,до пам"яті тих людей,що віддали життя за Україну."

Так вот на юге-востоке Украины тоже есть история и люди, которые отдавали жизни за Украину и мы тоже требуем уважения...

Монархист
    Вас таки забанили там или нет? А если да, то за что?

16. Вверх #2216
    Romko
    Во первых вы не ответели на мой пост, наверное не прочли.
    Во вторых заявляя о героичности ваших предков вы почему-то пытаетесь нас убедить забыть о своих и почитать ваших.
    Заявляя об унижениях языка и культуры вы приводите не факты, а лозунги, говоря об унижении ваших предков вы как-то очень избирательны в их национальности (ли есть другое определение для унижающих)?

17. Вверх #2217
    Цитата Сообщение от Tugarin 2007 Посмотреть сообщение
    Romko

Тут есть тема про УПА, а на ней очень много информации...

Ваша цитата: "...але вимагаю поваги до себе,нашої історії,до пам"яті тих людей,що віддали життя за Україну."

Так вот на юге-востоке Украины тоже есть история и люди, которые отдавали жизни за Украину и мы тоже требуем уважения...

Монархист
    Соррі за офтоп в цій темі.Прохання до модераторів перенести допис у відповідну гілку.Але я намагався відповісти на запитання.поставлене мені.
    Чи десь в моїх дописах ви побачили неповагу до вас,чи до ваших героїв?
    Крім того,що деякі тут вважають нас напівукраїнцями...

18. Вверх #2218
    Цитата Сообщение от Tugarin 2007 Посмотреть сообщение
    Монархист
    Без пояснений. Думаю по не желанию восхищаться тенденциями внутренней политики Украины и высказываниям о несогласии львовян на монополию политической и этической жизни на Украине.

19. Вверх #2219
    Не покидает форум
    Бартка(не путати з томагавком).

... Отже, на Гітлера, котрий оголосив себе ворогом большевизму, було покладено величезні надії, оскільки останній ще не встиг себе проявити, як це зробив Сталін: "Сучасна протимосковська партизанка, - писала одна з українських газет, - що породила вже стільки героїв, ще один доказ, що Український народ діє за інтереси проводу ОУН, несе Німецькій Армії всесторонню допомогу: помагає громити большевицькі військові частини, виловлює енкаведистських звідунів. За всяку ціну бажав взяти в хрестовому поході на большевиків активну участь".

...Я не відчуваю ненависті до росіян,які живуть у моєму місті,моїй країні,але вимагаю поваги до себе,нашої історії,до пам"яті тих людей,що віддали життя за Україну.
    Вот вы, Ромко, когда припомнили томагавк рядом с барткой, сами себя и выдали.
    Вы ж понимаете - какую независимость могли дать фашисты Украине? Чего добивался Бандера? Да глупостей - он надеялся, что немцы прогонят Советы и позволят ему сделать на Украине что-то типа индейской резервации, где можно будет ходить в шароварах, петь украинских пiсень и где он будет править.
    Подумайте своей головой - немцам оно было надо? Они за что воевали - за Lebensraum, жизненное пространство! И что - золотые украинские чернозёмы они отдадут Бандере, а сами поедут в тундру после полного завоевания Союза? Ну не смешите меня, лучше давайте посмеёмся вместе. Так что если б Бандере и удалось такую резервацию организовать (а он о большем и не мечтал, ему вполне хватило бы украинского Квислинга!), то продержалось бы это не дольше, чем у американских индейцев: как только немцам понадобились бы земли, украинцев тут же загнали бы за Скалистые горы.
    Так что погибших жаль, конечно, тем более что гибли действительно патриоты, а всякая сволота шла в прислужники, но Бандера зря позвал этих людей на смерть за свою химерну Украину. И не делать из него героя нужно, а проклинать.
    Оцениваются не намерения, а результаты.

20. Вверх #2220
    АТ
    Для справедливости Бандера не сотрудничал с немцами (после их вступления на территорию ЗУ и до их выхода от туда) этим занимался Шухевич.

Ответить в теме
Страница 111 из 367 ПерваяПервая ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 161 211 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права