Ну как, ты совок из себя выдавил?
Ручка наверно легко вышла, а дальше, ...опу не порвал?
Я на совок не страдав. Я його і не любив ніколи. Вічно ті проблеми з російськими директорами...
Про опу я не зрозумів. Це ваше улюблене заняття слід розуміти. П.С. Мені не цікаво...
Пан филолог-любитель? Какое отношение этот поток сознания (бессознательного) имеет к теме?
В нас дуже багато жило людей цієї національності . Тепер теж є дуже багато - особливо в центрі міста. Після війни заселилися...
В нас багато синагог, єврейських шкіл і закладів, якщо цікаво.
Угу. Месье несет. Разумным, добрым, вечным. Вносит свой посильный вклад в формирование имиджа среднестатистического приверженца Тягнибока. Хотя что уже можно добавить?)
В нас дуже багато жило людей цієї національності . Тепер теж є дуже багато - особливо в центрі міста. Після війни заселилися...
редкий, кстати, отжиг,
не помню, есть ли на форуме номинация скомороха сезона
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Є такий анекдот.
Заходить пан до трамваю і питає котра година.
Тут негр з оселедцем каже - пів четверта!
Він його пита - ти хто?
Я українець!
А я тоді хто?
Той глянув на нього і каже:
- Жид або москаль.
Если евреи после войны к вам заселились, то кто синагоги, которых "багато", строил - советские власти? ))
О Львове речь? После войны заселились, говорите, да? Ну-ну.
Угу. Месье несет. Разумным, добрым, вечным. Вносит свой посильный вклад в формирование имиджа среднестатистического приверженца Тягнибока. Хотя что уже можно добавить?)
Перепрошую, я нічого не несу. Спілкуюся так, як завжди. Мені так зручно.
П.С. До Тягнибока в мене багато притензій. Хоч я за нього і голосував...
Социальные закладки