|
Прошу ретельно дослідити: я кажу рівно про те, що бачив на власні очі - залякані літні люди і діти, це факт.
З цього факту безумовно висліджується висновок... бидло, звичайне, бидло здійснювало всю оцю фігню.
Прошу показати хоча би одну людину з пропискою східніше і південніше Тернополя, яка приймала активну участь в цьому фапанні,
завчасно дякую за відповідь
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Череп неправильной формы? Угадала?
Считай меня одесситкой. Я против разжигания межнациональной розни. Я с евреями нахожу общий язык, дружу, вместе работали..Ви що жидівка? Що вам перейматися?
П.С. у вас всі на "ти" звертаються?
Насчет жидов не знаю.. Как-то не замечаю.
Если мне человек не нравится, то я это с национальностью не связываю.
П.С. Шуруй читать правила форума
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Літні люди були але вони були в автобусі, що приїхав після обіду із бандитами, що порушили закон...
Питання - чого вони приїхали з бандитами і чого після обіду? І чого під прикриттям беркуту?
Нічого висновки за факти видавати. Більшість гостей ходило куди хотіло після того як бандитский беркут прибрав власне пір'я. В 16,00 навіть огорожу зняли...
Гляньте на відеоролик де молодий боєць в пілотці щось там розтинається про червоний прапор. Відповідь влаштовує?
Людина повинна думати
Не знаю, це ж у вас кричали - бей жидов спасай Россию... Я спілкувався із знайомими жидами із Львова - вони нормально ставляться до слова жид. Кажуть це ганебно звучить із вуст росіян...
Жидів у нас не любили через те, що вони були "лавочниками" - робили зговір і хитрощами забирали все. Їх протягом історії за це били. Були і нормальні жиди, яких ніхто не чіпав. До чого це все?
Правила я читав.Давно правда. Щось змінилося? Де я вживав щось не нормативне? Прошу пальцем тикнути або вибачитися...
Считай меня одесситкой. Я против разжигания межнациональной розни. Я с евреями нахожу общий язык, дружу, вместе работали..
Насчет жидов не знаю.. Как-то не замечаю.
Если мне человек не нравится, то я это с национальностью не связываю.
П.С. Шуруй читать правила форума
Людина повинна думати
"Праздник" закончен)
Тема жидов мне неинтересна. Нацюки неадекватны, что мы имеем удовольствие наблюдать)
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки