|
Ну шо , какие вести из Львова ?
Маша бильчак наблюдается в вышиванке (как обещала) ?
А маркова на львовском кладбище кто-то видел (тоже публично на тв обещал за могилками поухаживать) ?
Всех с праздником Победы!
Здесь есть благодарные. День Победы - наш общий праздник, несмотря на зашоренность некоторых... Не надо смешивать все в кучу: если КПСС имела массу грехов, это не может служить поводом не ценить подвиги наших дедов.
Наших родителей и нас защитили от нацистского гитлеровского гнета, а вы, как и многие, ненавидящие День Победы, тупо вообразили, что нацисты вас приютят, обогреют, накормят и совсем не будут эксплуатировать. Наивные)
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Уже приехали
![]()
Покращення-2. Перезагрузка.
10:10. Міліція почала пускати класти вінки - по одному.
10:20. Поки що все дуже мирно. Патріоти стоять у лаві напроти міліцейського очеплення. Люди різних поглядів ходять туди-сюди, ніхто ні на кого не нападає навіть словесно. Сліпуче сонце весь ранок.
10:30. Відбувся молебень за всіх, хто віддали своє життя за свободу української нації. Священик читає проповідь, що окупаційні закони не дійсні, і зааликає не допустити плямування честі України червоними ганчірками.
10:38. Прийшла інфа – українофоби йдуть колоною з Пагорба слави на Марсове поле! Чекаємо їх.
10:50 Прийшла протилежна інформація - начебто від Пагорбу Слави іде червоно-чорна колона, але біля Пагорбу Слави була сутичка, одному правому прострелили ногу - с травмама, або навіть і з бойового.
Тут, на Марсовому "беркути" вдягнули шоломи. Частина "беркутів" кудись побігла.
11:10 На Марсове прийшла багатотисячна колона патріотів, переважно "свободівців". Серед них є ветерани УПА.
Кількість така, що в українофобів вже нема жодного шансу![]()
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
bilozerska.livejournal. c o m /447966.html
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Националисты не пускают ветеранов на Холм Славы. К ним вышел мэр города за что получил в морду. Пару нациков тут же оттоварили дубьем.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
http://www.segodnya.ua/news/14247716.html
Делите все на два.
Хотя то, что мифу о соборности трындец - уже понятно.
Социальные закладки