|
Я чекав вашого запитання. Я не зрівнюю вас з ними, і це для мене головне. Але ви своєю відповідю "Сын полка" вразили мене. Ви написали: " Сообщение от Bugsy Siegel
Янукович-ваш выбор. К нему и претензии. Выбрали лживое смердло, на себя пеняйте.»
Він вам відповів:
«я не обирав... мені шо робить?»
І ви відповіли: «Идеальный вариант-свалить из этой помойки.»
Він вам відповів: «в мене є куди.
але друзів, знайомих, місто я не зможу забрати. от в чому питання.»
«Сын полка» цією відповідю проявив не тільки національний патріотизм до свого народу, Батьківщини, а навіть і міста свого, і головне розум і мудрість.!
Мені не відома його національність, і це для мене не має великого значення, тому я і поважаю в людині головне розум, доброту і відповідальність!
А ось така ваша цитата: «Почему ваша власть идет на поводу у националистов? Почему ваша власть не даст вам второй гос. язык? Почему вы сами НЕ БОРЕТЕСЬ за свой "русский мир" и духовные ценности? Это я, которому эта хрень до лампочки, вам мешаю?»
І справедливо вам відповіла «Olivi@» : «Ты вообще не мешаешь, болтаешься под ногами..»
І я додам:
Не треба бути і там і сям!
Последний раз редактировалось Істинко; 08.05.2011 в 23:11.
Националистов с Днем траура!
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
С некоторых пор я действительно пытаюсь сохранять нейтралитет. Для меня теперь что Ющенко-иуда, что Янукович-бабуин, что Тимошенко с Симоненко-все говно. Все наши, пардон, ваши политики-стадо воровитых ублюдков, с которыми я не желаю иметь ничего общего. Вы можете расценивать это как беспринципность, а я наоборот, очень горжусь своей позицией.С иудами, задурившими голову людям на майдане, а потом их предавшими я не "играю", равно как и с их оппонентами. К критике коммуняк я уже привык, как-нибудь переживу и критику свидомой части форума.
Хватит.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Господа, намекаю еще раз - темой вы ошиблись.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Я б не відповідав вам, як би ви не приносили своїми повідомленнями людям шкоду. Ви поділяєте людей - поітиків на наших і ваших не розуміючи і не маючи в собі поняття мій, або моє! Ваш нейтралітет полягає в тому, що ви не розумієте, як допомогти людям зрадженим на майдані "Незалежності" м. Києва в 2004 р. Тому і хвалитесь і гордитесь своєю безпринципністю бо більш розумного не маєте в собі. Ви не розумієте навіть слово "свідомість", тому і приймаєте мою думку як критику, а не як і моє розуміння життя. Не "граюсь" і я з ними, бо чітку уявляю в собі хто більший чи менший зрадник народу свого, а хто ворог народу своєму! У мене одна і єдина чітка, відкрита і постійна політично - національна позиція відносно єднання Християнської Київської Русі, а не "Росії". Ознайомтесь зо всіма моїми повідомленнями на цьому форумі, де я б хоч на йоту уклонився від цієї мети.
Социальные закладки