|
Блохе и всему стаду просто повезло,что французы начудили и с первого места вышла Швейцария.При другом раскладе - до дому уже после той игры поехали.А так-еле высрали у Швейцарцев и сразу обкекались с макаронниками.Так что -ни хера Блоха не показал,но так как у тебя пулевое ранение в голову и мозг не задет - объяснять что - то такому клоуну - время тратить.
На посаду президента FIFA претендує українець.![]()
21.04.2011 17:13
На посаду президента FIFA претендує українець. Нагадаю, що на посаду президента претендують діючий президент Йозеф Блаттер і його оппонент Мохаммед бен Хамман, але так було до вечора середи…
Його звуть Анатолій Федорович Джміль, він вважає себе гідним кандидатом на цю пасаду і в інтернеті з'явилося відкрите письмо до виборців, яке ми предоставляємо широкому загалу. На нашу думку письмо було написане самим Анатолієм Федоровичем без допомоги PR-служб і навіть редактора Word.
Добрий день!
Мене зовуть Анатолій Федорович Джміль, я обичний український олігарх із села Товстий Бугай, що на Житомирщині. У вас, мабуть, виникатимуть питання хтоя та що я, але нехай вас це не ї… от коли виберете мене в ФІФУ тоді і дізнаєтесь. Моя політика прозора, як в нашій країні, а що всі все знають але нічого не можуть зробити. Не розумію навіщо все так ускладнювати є більш легші шляхи покращення роботи ФІФИ, які я приведу нижче.
1.По-перше, штаб-квартира буде в Житомирі і не їб…
2.Все можна буде купити, у вас звісно виникне логічне питання, що саме, а я відповім…
Золотий м'яч, це не проблема якщо в тебе є невелика сума грошей (бажано грвень), телефонуй мені і ми це владнаємо, буде тобі м'яч. Отримуй м'яча хоч щоденно, головне товаришуй зі мною.
Ваша команда не може нічого виграти…? Це не питання, всього за невеликі інвестиції мого бізнесу, кубок європейських чемпіонів привезуть вам на слідуючий день. А якщо будете брати велику партію, вам гарантована знижка в 10%, вчепите ручки та й будете в городі помідори поливати.
Збірна вашої країни не ставала чемпіоном світу? При Анатолієві Федоровичові все буде по іншому, нехай вся країна скинеться по рублю і буде вам щастя в вигляді кубку світу. Ви скажете, що за один рік в світі буде понад 100 чемпіонів…, а мені пох…ю, я ж не цікавлюсь як ви заробляєте.
Все буде купуватися і продаватися в гривнях, і мені якось до сраки, що з ними будуть робити бразильці… я ПАТРІОТ!
3.Перше що я зроблю на посаді президента, це зо три дні буду вийо…ватись, а потім збірна України стане чемпіоном світу (перший раз буде безкоштовний).
4.Щодо самої гри, СМС голосування для вболівальників буде доступнее і ми самі будемо вирішувати був там офсайд чи ні. На самому стадіоні будуть проводитися лотереї і по закінчені матчу переможець зможе дати піз…єй рефері, звісно якщо він сильний хлопак. Суддя буде дозволяти бійки на полі, а якщо матч фінальний-прийматиме в них участь. По закінченню матчу вболівальники збиратимуться на лобному місці (як в Домі-2) і виганятимуть одного з футболістів програвшої команди але якщо команди грають в середу дозволяється лише відмочувати та проганяти з них. Вболівальники на трибунах, які краще знають як зіграти в тому чи іншому епізоді, зможуть вийти на поле та продемонструвати свої навики.
5.На стадіонах можна буде питии пивце та горівку, а тару кидати на поле при нагальні необхідності, адже за це вони вже заплатити на вході.
Голосуй за українське!!!
З повагою А.Ф. Джміль
http://sport.tochka.net/blogs-na-posadu-prezidenta-fifa-pretendue-ukrainets-7975/
Просто нужно доверять своим специалистам! А не говорить что у нас нет тренеров! Все есть, просто им нужно давать работать а не пугать что если не будет результата то придет варяг! А в таких условиях работать это просто ужос (я про Калитвинцев-Липпи)!
Когда ты молчишь - тебя очень приятно слушать!!!
Кто то получил уже письма по поводу билетов?
Если бы ты разбирался в чем то знал бы, что ни кто не ставит очень высоких планок, для каждой команды и для каждой сборной ставиться разная задача, например для Англии или Испании может стоять задача изначально 1/4 или 1/2 финала, для нашей сборной задача пока что стоит выход из группы, потом если выйдут из группы будет задача 1/4 финала если дальше пройдут то 1/2 и т.д., но ни кто не ставит сразу финал
Социальные закладки