| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Последний раз редактировалось Guerillero; 17.04.2011 в 01:18. Причина: Цитату привёл в порядок
ВФЯ не надо даже критиковать достаточно просто транслировать его спичи
а на что намекает Л. Костенко:
"У всіх країнах мови як мови, інструмент спілкування, у нас це фактор відчуження. Глуха ворожість оточує нашу мову, навіть тепер, у нашій власній державі. Ми вже як нацменшина... почувається своїм у своїй державі чужий... самим фактом вживання своєї мови... Я ж не можу кроку ступити, скрізь привертаю увагу, іноді навіть позитивну, але від цього не легше. Бо в самій природі цієї уваги є щось протиприродне, принизливе. Людина розмовляє рідною мовою, а на неї озираються..." ?
Пишет-то она об украиноязычном!
То есть убийство Коновальца, Бандеры и пр. националистов - борьба одних националистов с другими? А как же:"...Мой адрес не дом и не улица- мой адрес Советский Союз..."? Что то положительно у Вас не стыкуется милейший minor. А как же Знамя Победы? Это тоже националистическая тряпка, а не флаг?
ВФЯ не надо даже критиковать достаточно просто транслировать его спичи
националисты грохнули нацистов. Шо Вам непонятно?
Неужели не слыхали от националистов о борьбе против нацистов? Вот тото-же!
"На захист утиснених став націоналізм - страшний ворог пануючих - і розвернув свій червоний прапор." Микола МіхновськийА как же Знамя Победы? Это тоже националистическая тряпка, а не флаг?
![]()
Социальные закладки