"По FM услышала свой гороскоп на среду: найдите время для массажа и салона красоты. Посмеялась. У меня сегодня Нечвоглод (фамилия следователя) в ГПУ и новое дело"
Ю. Тимошенко, лидер БЮТ
| ||
Тема: Тимошенко
"По FM услышала свой гороскоп на среду: найдите время для массажа и салона красоты. Посмеялась. У меня сегодня Нечвоглод (фамилия следователя) в ГПУ и новое дело"
Ю. Тимошенко, лидер БЮТ
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
По новому делу Тимошенко допросят Путина
"Во время предъявления постановления об обвинении следователю Генеральной прокуратуры по особо важным делам Нечвоглод был задан вопрос: будет ли в этом деле допрошен премьер-министр России Владимир Путин как соучастник "преступления ", - сказал Ференц, сообщает пресс-служба Тимошенко.
"Нечвоглод ответил так: Путин будет допрошен обязательно, в ближайшее время, поскольку без этого дело будет невозможно передать в суд", - рассказал адвокат Тимошенко. Ференц сомневается, что допрос Путина является самостоятельным решением следователя. "По опыту мы знаем, что все решения по этому делу принимаются в кабинете у Януковича", - отметил Ференц.
Что мешало допросить Путина еще вчера?![]()
Последний раз редактировалось Гудвин; 13.04.2011 в 17:32.
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Брехня )))По новому делу Тимошенко допросят Путина
[QUOTE=Arques;19547032]По новому делу Тимошенко допросят Путина
Цирк уехал а клоуны остались.Вот Путин ржет наверное это прочитав.
[QUOTE=Федорович;19567147] Уже оторжался...ГПУ заявили, что они не заявляли об этом...
ГПУ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ДОПИТУВАТИ ПУТІНА
Середа, 13 квітня 2011, 17:26
Генпрокуратура заявляє, що не має наміру допитувати прем'єра Росії Володимира Путіна у справі про газ.
Про це "Українській правді" повідомив начальник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко, коментуючи повідомлення прес-служби БЮТ.
"Це абсолютна неправда", - заявив він.
"Нам подзвонив сам адвокат Богдан Ференц і запевнив, що такої інформації не давав нікому", - зазначив він.
"Зі свого боку ми заявляємо всім бажаючим втрутитись в процес проведення досудового слідства або незаконно заважати, що за це передбачена кримінальна відповідальність", - додав він.
Раніше прес-служба БЮТ з посиланням на адвоката у справі Богдана Ференца повідомила, що у рамках розслідування справи проти Юлії Тимошенко щодо укладання газових контрактів у 2009 році буде допитаний прем’єр Росії Володимир Путін.
Українська правда
И тут же, не отходя от кассы...
Короче цирк уехал, голубые клоуны продолжают смешить народ...Адвокат Тимошенко запевняє, що Путіна допитати таки обіцяли
Середа, 13 квітня 2011, 19:34
Адвокат колишнього прем’єра Юлії Тимошенко наполягає, що слідчий обіцяв допитати прем’єра Росії Володимира Путіна в рамках розслідування "газової" справи.
Про це адвокат Богдан Ференц заявив в коментарі "Українській правді".
Він запевнив, що в ході отримання Тимошенко постанови про порушення проти неї кримінальної справи щодо газових угод, укладених за часів її прем'єрства у 2009 році, слідчий Генпрокуратури з особливо важливих справ Нечвоглод зробив таку заяву.
"Нечвоглод відповів так: Путін буде допитаний обов’язково, в найближчий час, оскільки без цього справу буде неможливо передати до суду", - розповів адвокат.
Як відомо, в середу прес-служба Тимошенко заявила, що в рамках розслідування справи проти Тимошенко буде допитаний прем’єр Росії Володимир Путін.
Ференц розповів, що після оприлюднення повідомлення прес-служби БЮТ до нього зателефонував слідчий Нечвоглод.
"Передзвонив до мене Нечвоглод і запитав. Я йому сказав, що в такій формі я коментар не давав. Мови про президента і про те, що Тимошенко була вручена не постанова про порушення справи, а постанова про обвинувачення, не було", - уточнив адвокат.
Водночас, Генпрокуратура заявляє, що не має наміру допитувати прем'єра Росії Володимира Путіна у справі про газ.
Українська правда![]()
Может по выделенному уж точно доведут до криминальной ответственности....Про це "Українській правді" повідомив начальник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко, коментуючи повідомлення прес-служби БЮТ.
"Це абсолютна неправда", - заявив він.
"Нам подзвонив сам адвокат Богдан Ференц і запевнив, що такої інформації не давав нікому", - зазначив він.
"Зі свого боку ми заявляємо всім бажаючим втрутитись в процес проведення досудового слідства або незаконно заважати, що за це передбачена кримінальна відповідальність", - додав він.
Раніше прес-служба БЮТ з посиланням на адвоката у справі Богдана Ференца повідомила, що у рамках розслідування справи проти Юлії Тимошенко щодо укладання газових контрактів у 2009 році буде допитаний прем’єр Росії Володимир Путін.
Українська правда![]()
Что же вы строем не ходите?
"В сказке Корнея Чуковского крокодил гасил синее море. А "наши" аллигаторы Черное море сегодня украли"
Ю. Тимошенко, лидер БЮТ
"Я їду на свою Луганщину, яка мене виростила, викормила, щоб набратися сил. У мене луганський характер і я буду, як казав поет, колупати сю скалу, і я її доколупаю"
О. Ляшко , бывший бют
(Из уст господина Ляшко это звучит, почти как угроза сексуального домогательства)
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Социальные закладки