претензии Закарпатья:
Показать скрытый текст читать
- Мені не відомо, чи буде завтра на засіданні ДК ПФЛ розглянуто питання про перенос матчу «Геліос» - «Чорноморець», - сказав у телефонній розмові Іван Шіц.
- Представник ФК «Закарпаття» буде присутній на цьому засіданні?
- Якщо прийде запрошення, то буде присутній юрист, або віце-президент. Ми лише проінформували своїм листом ПФЛ, що рішення про перенос матчу було винесене на основі неточних даних. У нас є достовірна інформація, що у збірні були викликані лише троє гравців «Чорноморця». Євгена Паста у молодіжній збірній не було, його немає в списках. Через це була порушена регламентна норма, яка дозволяла перенести матч.
У нас є всі підстави, щоб стверджувати, що матч був перенесений не згідно Регламенту. Я не хочу звинувачувати у цьому ПФЛ, так як не бачу, поки що, в діях цієї структури ніякої упередженості. Вони забов’язані були перенести гру, так як було оголошено, що до збірних викликані четверо гравців «Чорноморця». Але треба ж розібратися у цій справі і прийняти рішення. Ми ж не живемо у якійсь нерозвиненій країні, де на сайтах не можна подивитися списки викликаних гравців. Не можна це тримати у таємниці, а потім через два роки розбиратися, як це зараз відбувається з ситуацією навколо матчу «Металіста» та «Карпат».
Я гадаю, що тренер збірної, який викликав Паста, досить серйозна і компетентна людина, яка просто так не скаже, що він був у збірній, коли цього не було. А ми маємо інформацією, що його не було у складі збірної.
- Яке рішення задовольнить ФК «Закарпаття»?
- Мене обурило те, що матч був перенесений на кінець травня, хоча його можна було б зіграти через два тижні після тієї дати, на яку він був назначений. Нас влаштовує те, щоб гра відбулася якомога раніше, а не в кінці чемпіонату. Ви ж самі чудово розумієте, що у нас вже не перший рік коїться у першій лізі, особливо у другому колі…
Я одного понять не могу. Какая разница Закарпатью когда состоится наш матч с Гелиосом?
Социальные закладки